Sinterklaas

De voordelen van een digitaal verlanglijstje

24 november 2017
De voordelen van een digitaal verlanglijstje

Een papieren verlanglijstje heeft zijn charmes. Maar een digitaal verlanglijstje voor Sinterklaas maakt het inkopen voor Pakjesavond zoveel makkelijker. We zetten een aantal voordelen van Sints Cadeaumachine voor je op een rijtje.

De voordelen van een digitaal verlanglijstje

Zelluf doen

Dat zelluf doen probeer ik zoveel mogelijk te stimuleren. Daar leren ze van en het is leuk. De Sints Cadeaumachine is ook leuk voor kinderen die nog niet goed zelf kunnen schrijven. Je hoeft niet te kunnen lezen om de verschillend icoontjes en plaatjes te begrijpen. Als moeder hoef je alleen ene lijstje aan te maken en dan kunnen ze helemaal zelf hun lijstje samen stellen. Zie ze shinen van trots!

videobericht-Sint-GoodGirlsCompany

Persoonlijke videoboodschap voor Sinterklaas

Bij het lijstje kan je ook een persoonlijke videoboodschap maken. Niks is zo leuk als je kind zien stralen wanneer Sinterklaas (Bram van der Lugt) haar persoonlijk toespreekt. Laat de Sint uitleggen hoe zijn cadeaumachine werkt. Of geef ze een compliment. Zolang ze er in geloven hebben ze toch het gevoel dat Sint hen persoonlijk kent.

Goed voor het milieu

Voor een digitaal verlanglijstje heb je heel wat minder papier nodig dan voor een klassieke. Ook hoeven je kinderen niet inde weer met een schaar en lijm om een en ander uit te knippen. Swip naar boven, beneden aanklikken maar en je bent klaar.

Je hebt hem altijd bij je

Ik heb wel eens in de winkel gestaan zonder lijstje. Daar kwam ik dan achter als ik er al was natuurlijk. Voor mijn jongste dochter durf ik het nog wel aan om lukraak iets te kopen. Die vind alles wel leuk. Maar met mijn beginnende pubers ben ik toch wat voorzichtiger. Gelukkig kan je een digitaal verlanglijstje ook raadplegen op je mobiel. Daardoor zit hij letterlijk altijd in je broekzak. Of tas. Wat jij wilt.

Sints Cadeaumachine

Speelgoed geselecteerd op leeftijd

Als je de leeftijd van je kind invult, maakt de Sint Cadeaumachine zelf al een selectie van speelgoed dat bij haar leeftijd past. Vervolgens is het alleen nog meer ene kwestie van aanklikken en je bent klaar.

Niet rolbevestigend

Het probleem van speelgoedgidsen is dat ze best wel rolbevestigend zijn. De Sint cadeau Machine is gebaseerd op de interesses van je kind. De combinatie van verschillende trefwoorden, bepaalt de selectie. Zo vulde ik voor mijn oudste dochter in dat ze van bouwen en constructie houdt. Doordat ik poppen en prinsessen niet had aangevinkt, kreeg ik bij Lego en Playmobil niet alleen de typisch meisjeslijnen te zien. Ook wel weer eens een keer verfrissend.

Geen doorgeefluikje meer

Tijden veranderen en met een digitaal verlanglijstje ben je geen doorgeefluikje meer voor de rest van de familie. Deel de lijstjes gewoon eenvoudig met iedereen die een e-mailadres heeft. Manage de cadeaulijstjes van je kinderen of verplaats het cadeautje van het ene naar het andere lijstje. Het is allemaal mogelijk en gemaakt om je leven een stuk makkelijker te maken.

Hoe Sints Cadeaumachine verder werkt schreven we vorig jaar al uitgebreid over en lees je hier.

Ook leuk om te lezen:

Voordelen digitaal verlanglijstje

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

verlanglijstje via Shutterstock

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]