Sinterklaas

De voordelen van een digitaal verlanglijstje

24 november 2017
De voordelen van een digitaal verlanglijstje

Een papieren verlanglijstje heeft zijn charmes. Maar een digitaal verlanglijstje voor Sinterklaas maakt het inkopen voor Pakjesavond zoveel makkelijker. We zetten een aantal voordelen van Sints Cadeaumachine voor je op een rijtje.

De voordelen van een digitaal verlanglijstje

Zelluf doen

Dat zelluf doen probeer ik zoveel mogelijk te stimuleren. Daar leren ze van en het is leuk. De Sints Cadeaumachine is ook leuk voor kinderen die nog niet goed zelf kunnen schrijven. Je hoeft niet te kunnen lezen om de verschillend icoontjes en plaatjes te begrijpen. Als moeder hoef je alleen ene lijstje aan te maken en dan kunnen ze helemaal zelf hun lijstje samen stellen. Zie ze shinen van trots!

videobericht-Sint-GoodGirlsCompany

Persoonlijke videoboodschap voor Sinterklaas

Bij het lijstje kan je ook een persoonlijke videoboodschap maken. Niks is zo leuk als je kind zien stralen wanneer Sinterklaas (Bram van der Lugt) haar persoonlijk toespreekt. Laat de Sint uitleggen hoe zijn cadeaumachine werkt. Of geef ze een compliment. Zolang ze er in geloven hebben ze toch het gevoel dat Sint hen persoonlijk kent.

Goed voor het milieu

Voor een digitaal verlanglijstje heb je heel wat minder papier nodig dan voor een klassieke. Ook hoeven je kinderen niet inde weer met een schaar en lijm om een en ander uit te knippen. Swip naar boven, beneden aanklikken maar en je bent klaar.

Je hebt hem altijd bij je

Ik heb wel eens in de winkel gestaan zonder lijstje. Daar kwam ik dan achter als ik er al was natuurlijk. Voor mijn jongste dochter durf ik het nog wel aan om lukraak iets te kopen. Die vind alles wel leuk. Maar met mijn beginnende pubers ben ik toch wat voorzichtiger. Gelukkig kan je een digitaal verlanglijstje ook raadplegen op je mobiel. Daardoor zit hij letterlijk altijd in je broekzak. Of tas. Wat jij wilt.

Sints Cadeaumachine

Speelgoed geselecteerd op leeftijd

Als je de leeftijd van je kind invult, maakt de Sint Cadeaumachine zelf al een selectie van speelgoed dat bij haar leeftijd past. Vervolgens is het alleen nog meer ene kwestie van aanklikken en je bent klaar.

Niet rolbevestigend

Het probleem van speelgoedgidsen is dat ze best wel rolbevestigend zijn. De Sint cadeau Machine is gebaseerd op de interesses van je kind. De combinatie van verschillende trefwoorden, bepaalt de selectie. Zo vulde ik voor mijn oudste dochter in dat ze van bouwen en constructie houdt. Doordat ik poppen en prinsessen niet had aangevinkt, kreeg ik bij Lego en Playmobil niet alleen de typisch meisjeslijnen te zien. Ook wel weer eens een keer verfrissend.

Geen doorgeefluikje meer

Tijden veranderen en met een digitaal verlanglijstje ben je geen doorgeefluikje meer voor de rest van de familie. Deel de lijstjes gewoon eenvoudig met iedereen die een e-mailadres heeft. Manage de cadeaulijstjes van je kinderen of verplaats het cadeautje van het ene naar het andere lijstje. Het is allemaal mogelijk en gemaakt om je leven een stuk makkelijker te maken.

Hoe Sints Cadeaumachine verder werkt schreven we vorig jaar al uitgebreid over en lees je hier.

Ook leuk om te lezen:

Voordelen digitaal verlanglijstje

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

verlanglijstje via Shutterstock

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!