Lifestyle Moederdag Reviews video's

WINACTIE | Voor Papa super leuk DIY boekje

15 april 2018
Voor Papa super leuke winactie

Voor Papa is een ode aan de vaders. De mannen die kinderen leren fietsen. Die een geweldige steun in de rug zijn en waar je nog meer verliefd op wordt als je ze met die kleine in de weer ziet.

Vaak doen kinderen hele andere dingen met hun vader dan met hun moeder. Dat levert een verzameling dierbare herinneringen op. Vorig jaar bracht Elma van Vliet het boekje Voor Mama uit. Dit jaar is het de beurt aan de vaders met hun eigen boekje: Voor Papa. Een vrolijk cadeauboekje dat je zelf kan invullen met de meest bijzondere momenten die jij met hem hebt meegemaakt. Vandaag krijg je de kans dit onvergetelijk cadeau voor Vaderdag te winnen.

Video Voor Papa super leuke winactie

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Maar ook vaders willen weleens horen hoe belangrijk ze zijn.

Nou is papa aan de beurt

Elma van Vliet, maker van het boekje: “We zullen onze moeders op Moederdag niet snel vergeten, maar een cadeau voor Vaderdag schiet er nog weleens bij in. Dat komt denk ik omdat moeders zich vaak bewuster zijn van het feit dat het Moederdag is, terwijl vaders minder bezig zijn met een feestdag als Vaderdag. Maar ook vaders willen weleens horen hoe belangrijk ze zijn. Na de introductie van Voor Mama kreeg ik veel verzoeken van kinderen die hun vader ook zoiets wilden geven. Daarom is er nu een boekje speciaal voor hen. Dus klim in de pen en laat deze 17 juni aan je vader weten hoe belangrijk hij voor je is.”

Bedankt papa!

Als ultimate meisjesmoeder kan ik beamen dat voor dochters vaders toch een beetje superhelden zij. Híj is het die hen niet alleen beschermde, maar ook de wereld instuurde op ontdekkingstocht. Grapjes met je uithaalde. En last but not least: ze compleet de prinsessenfase in katapulteerde. Stiekem prinsessenjurken kocht en K3 introduceerde terwijl mama dat niet kan uitstaan.

Voor Papa is een boekje waarin je je persoonlijke verhalen bundelt. Door hem iets te geven dat zelfgemaakt is, dus eigenlijk net zoals toen je nog klein was, verras je hem op een onvergetelijke manier. Elma van Vliet helpt je met opdrachten en vragen op weg bij het maken van een boekje vol hoogtepunten, slappe-lachmomenten en onvergetelijke anekdotes. Om voor altijd te bewaren en nog vaak in terug te kijken.

Voor Papa-Elma van Vliet

Winactie het DIY boekje Voor Papa

Ik mag zowel een Voor papa als een Voor mama weggeven aan een gelukkige winnaar. Dit is een YouTube winactie. Dus dat is ook de plek waar je je reactie mag achterlaten en de regels staan. Hierbij een korte samenvatting:

 1. Laat een reactie achter onder de video met daarin welk boekje je winnen wilt.
 2. Like deze video
 3. Abonneer je op ons YouTube kanaal.
 4. Deze actie loopt t/m 22 april 2018

Hier koop je het

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  Volg mij op Instagram!