Lifestyle Reviews

Mommy Monday winactie Voor mijn Zus(je)

25 september 2017
Voor Mijn Zusje- Elma van Vliet-GoodGirlsCompany

Op zaterdag 30 september is het Nationale broer en zus dag. Om de speciale band tussen zussen te vieren, geef ik vandaag maar liefst 2 exemplaren weg van het boekje Voor Mijn Zus(je) van Elma van Vliet. Dit leuke DIY boekje is een uniek persoonlijk invulboekje voor je zus(je).

wikkel-Voor mijn Zus(je)- Elma van Vliet-GoodGirlsCompany

Achteraf ben ik wel blij met dat ik ‘alleen maar’ dochters heb. Individueel zijn ze alle drie verschillend, maar er is een bepaalde gemeenschappelijke deler. En als zussen zijn ze echt heel erg leuk met elkaar. Ik kan nu stiekem al fantaseren over later als ze ouder zijn. En besteed ook bewust veel tijd aan het maken van speciale mooie herinneringen samen.

Nationale broer en zussendag- Elma van Vliet-GoodGirlsCompany

Voor Mijn Zus(je)

Voor mijn Zus(je) is al weer het derde leuke product dat wij van Elma van Vliet mochten uitproberen. Elma wil mensen stimuleren om écht contact met elkaar te maken. Dit doet zij vanuit haar eigen ervaring. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Ze maakte het boek ‘Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen. Daardoor vormen ze vaak het startpunt van mooie gesprekken. Dat ontdekten wij ook toen we Vraag maar speelden. Voor mijn Zus(je) is een stijlvol vormgegeven DIY-boekje vol opdrachten, grappige multiple choice-vragen en ruimte voor foto’s en aandenkens. Zo laat je jouw zus op een persoonlijke en vrolijke manier weten dat ze de allerleukste zus ter wereld is.

Nationale broer en zus dag- Elma van Vliet-GoodGirlsCompany

Review Voor mijn Zus(je)

Wij ontvingen Voor Mijn Zus)je) om te testen. Het boekje kwam als een echt cadeautje binnen. Inclusief confetti en washi tapes. Op de eerste bladzijde kan je schrijven voor wie hij is, en van wie. Plus een datum. Daarna bevat het boekje een lief voorwoord van Elma zelf en inhoudsopgave. Het boekje biedt onder andere ruimte aan herinneringen van vroeger, over de belangrijke persoon die jij bent. Waarom jij belangrijk voor mij bent, wensen en dromen voor ons twee. Bij het gedeelte over vroeger vind je bijvoorbeeld de vraag Hier waren we samen fan van. Misschien was je zus wel een Backstreet Boys fan. Ook kan je aangeven welke dag van de week vroeger jouw favoriet was. Voor mijn Zus(je), is een vrolijk bundeltje vol persoonlijke herinneringen om heerlijk samen doorheen te bladeren, terug te denken aan vroeger en te dromen over later. Eenvoudig om te maken en geweldig om te krijgen. Het format van het boekje is hanteerbaar en als je hem ingevuld hebt, kan je de wikkel omkeren waardoor hij ook automatisch functioneert als cadeaupapier.

Voor Mijn Zus(je)- Elma van Vliet-GoodGirlsCompany

Win Voor Mijn Zus(je)

Ik mag 2 exemplaren van het Voor Mijn Zus(je) weggeven. Super leuk om zelf te krijgen of weg te geven als cadeautje. Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 2 oktober 2017. De winnaar krijgt na 3 oktober via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebo

 • Reply
  Video | Voor Papa super leuke DIY boekje winactie
  15 april 2018 at 22:30

  […] Voor mijn Zusje […]

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  26 september 2017 at 21:11

  Super leuk, ik doe graag mee zo’n leuk en persoonlijk cadeau voor mijn zus.

 • Reply
  Martje
  26 september 2017 at 20:42

  Suuuper leuk! Mijn zusje en ik zijn hele goede vriendinnen en hebben een hechte band. Afgelopen april zijn we binnen 2wkn beide moeder geworden. De invulboekjes voor de Babies worden al druk gevuld maar iets als dit ontbreekt. Lijkt me erg leuk ze te winnen :-))

 • Reply
  Lyn
  26 september 2017 at 18:22

  Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Steffie
  26 september 2017 at 12:18

  Heel graag. Voor mijn lieve zusje. We hebben beiden heel wat te doorstaan (gehad). Mijn zusje was cocaïne verslaafd en ik heb anorexia. Zij is door haar zwangerschap clean geraakt en vrolijkt mij nu enorm op met mijn lieve neefje. Alleen daarom al hou ik zoveel van haar ❤

 • Reply
  AnnaB
  26 september 2017 at 09:39

  Ik heb een lieve zus,het lijkt mij heel erg leuk om zo’n boek in te vullen

 • Reply
  Manon
  26 september 2017 at 09:24

  Oh wat gaaf. Mijn zusje woont sinds kort op Bonaire en ik zou het heel leuk vinden om haar hier mee te verassen.

 • Reply
  Sabine
  25 september 2017 at 20:03

  Ik doe graag mee voor mijn 3 dochters 🙂

 • Reply
  Marian B
  25 september 2017 at 19:57

  Zusjes genoeg. Hier gaan we iets moois van maken!

 • Reply
  Penelope Broos
  25 september 2017 at 19:31

  Wat is dit prachtig Josan! Wilde toch even reageren en ga er totaal niet vanuit dat we winnen hoor! Maar mijn zus viert 1 oktober haar verjaardag toevallig en zou dit heel bijzonder vinden. Omdat onze oudste zus in februari is overleden zou het prachtig zijn om gezamelijke herinneringen te kunnen opschrijven en delen! Ook weer met mijn dochter én ZIJ met haar broertje of zusje, dat (ook heel bijzonder ♡) in februari geboren wordt. De cirkel is dan weer rond.♡♡♡♡♡♡

 • Reply
  Hannah Kagenaar
  25 september 2017 at 18:38

  Wat leuk voor mijn zus die binnenkort jarig is! Ik doe mee!

  FB: Hannah Kagenaar

 • Reply
  kristel
  25 september 2017 at 18:25

  Wat een leuk boek. Wij hebben mama vertel eens ook en vind het helemaal geweldig. deze lijkt me ook geweldig voor onze 2 dochters.

 • Reply
  Marleen B
  25 september 2017 at 18:21

  Ik doe erg graag mee! Ik heb 2 lieve zussen, waarvan ik wel een ingevuld boekje wil!
  Dus ik ga duimen

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Een kijkje in ons leven