Family Diary Persoonlijk

VLOG ziekenhuisopname dag 2

2 januari 2016
Vlog dag 2 ziekenhuis

En zo zijn we al weer aanbeland op ziekenhuisopname dag 2. Na een rustige Jaarwisseling (want in een ziekenhuis gebeurt er niet zoveel) werd het weer morgen. Een dag die begon met goed nieuws. Miss C was koortsvrij! Tijdens de nachtelijke controle hadden we al gezien dat haar temperatuur begon te dalen. Een positief teken. Als ze minder koort heeft, hoeft haar hartje minder hard te werken en kan haar lichaam zich focussen op het herstel. Welke positieve veranderingen er verder nog waren, zie je in dit vlog. Disclaimer: Het begin beeld is
onscherp omdat ik, mijn vlog camera stuk heb laten vallen en webwinkels (gek genoeg) geen pakketjes brengen op Nieuwjaarsdag. Op den duur wordt het beeld beter. Gelukkig kan je mij wel horen praten. En dat is ( grinnik) het belangrijkste.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Als je denkt dat Oud & Nieuw saai is, in een ziekenhuis, dan blijkt Nieuwjaarsdag toch echt het dieptepunt. Tot 13:00 uur was het restaurantje niet eens op! Logisch want iedereen was natuurlijk aan het bijkomen en uitbuiken van de avond er voor. Beetje jammer dat ik inmiddels al gegeten had en netjes volgens de richtlijnen mijn bedje had ingeklapt. Ja, voor 9.00 uur.

Toen de arts ons bezocht tijdens haar dagelijkse rondje kon ze wel zien dat het ietsje beter ging. Baby was koortsvrij, gelukkig maar! Als herstel zich niet zou doorzetten en ze zelf te weinig in staat om voor voldoende zuurstof te zorgen dan moest ze mogelijk naar de Intensive Care. Niet omdat haar situatie ten opzichte van de eerste dagen nu zo extreem verslechterde, maar daar hebben ze wel betere beademingsapparatuur.

In de loop van de middag werd het zuurstof er zelfs afgehaald. In het filmpje heb ik het er daar ook over. Maar tegen de avond had ze helaas weer koorts en moest het zuurstof weer aan. Kortom: we gaan vooruit maar in kleine stapjes. Het voelt als 2 stappen vooruit en dan 1 achteruit, maar we gaan in de goede richting.

Dank jullie wel voor jullie medeleven en lieve berichtjes! Dat maakt de ziekenhuisopname een stuk beter te doen!

 

 • Reply
  Amy
  3 januari 2016 at 09:28

  Ach wat sneu zeg 🙁
  Wat slecht van rijnstate dat het restaurant dicht was en dat je je bed voor 9 uur opgeklapt moet hebben, bizar!
  Ik heb er inmiddels zo vaak gelegen, en in je vorige post hierover schrijf je over de dekens. Ze zijn echt belachelijk dun ja! Ik vraag vaak een extra deken of een wollen deken, die hebben ze ook.

  Ik hoop dat je kleine meid snel opknapt! 2016 begint wel lekker zo 🙁

 • Reply
  Lovely Charlotte
  2 januari 2016 at 22:54

  Jeetje, wat heftig! En wat blijf je positief, knap hoor! Veel beterschap en hopelijk knap de kleine meid snel op een kan je lekker naar huis! Dikke kus voor jullie beide xx

 • Reply
  poweredbyflowers
  2 januari 2016 at 22:25

  Inderdaad, kleine stapjes zijn ook stapjes :-).

 • Reply
  Carmelina
  2 januari 2016 at 20:34

  Alle kleine stapjes zijn stapjes.. Ook babystapjes! Fijn dat het wat beter gaat met je kleine meid..

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]