Gelderland Gratis uitjes Nederland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Vlog een random shoplog Arnhem

23 juni 2017
random_shoplog_arnhem_goodgirlscompany

De kracht van vloggen, zit hem toch in beelden uit je eigen leven laten zien. We geven het niet graag toe maar we zijn eigenlijk allemaal vreselijk nieuwsgierig naar wat een ander doet. Dus besloot ik een video te maken van een normale zaterdag. In random shoplog Arnhem zie je wat ik doe als ik 2 uur moet wachten op mijn oudste dochter.


Okay correctie. Dat van die normale zaterdag klopt niet helemaal. Op normale zaterdagen heb ik namelijk nooit mijn oudste dochters thuis. Die worden namelijk in de avond pas weer thuis gebracht. Meestal heb ik dan alleen Miss C. En met een beetje geluk niet eens want die wil boodschappen doen met haar vader. En mijn echtgenoot moet er dus ruim 2 1/2 uur over doen om 10 boodschappen te halen. Ze gaan altijd even gezellig eten bij hun favoriete restaurantje en keren terug met stapels nieuwe kleding voor Miss C. Ik heb er de kracht niet voor omdat mee te moeten maken. Vandaar dat ik de zaterdagen officieel omgedoopt hebt tot me-time. Dus ik kook ook niet eens in het weekend.

Random shoplog Arnhem

Maar terug naar deze zaterdag. Miss G zit op vioolles en zoals dat dan gaat is er aan het einde van het jaar een uitvoering. Vandaar dat ze op de zaterdagen extra oefenen moet. Haar vader kon niet, dus dan ben ik de aangewezen persoon om mijn zelfverklaarde Me-time dagje in te ruilen en mijn super mommy cape aan te trekken. Zo gebeurde het dus dat ik 2 uur quality time had met Miss B. Omdat we toch al in de stad waren, besloten we om het erfgoedcentrum te bekijken, de Vitesse tentoonstelling in de Rozet en ook nog even langs de My Jewellery, Dille en Kamille en Even Naar Sophietje te gaan.

7 straatjes Arnhem

Oh en natuurlijk moesten we even door de 7 straatjes in Arnhem lopen want daar vind je toch wel de leukste baby- en kinderproducten. De Zeven straatjes van Arnhem bestaan uit de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. Dit winkelgebied ligt achter de Primark en je vindt hier spulletjes die je niet zo snel ergens anders ziet.

Ook kan je er heerlijk eten en drinken. En is het een must voor elke fan van mode, schoenen, lingerie, sieraden, vintage, cadeaus, kookgerei, bloemen en ambachtelijk vlees en vleeswaren en patisserieproducten.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    23 juni 2017 at 13:44

    Hé, leuk Arnhem! Dat is voor mij ook nog wel te doen. Ik ben er al best een tijd niet meer geweest eigenlijk. Dus dank voor deze inspiratie : )

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]