Fashion

VLOG opening uitbreiding Rosada Fashion Outlet

17 mei 2016
VLOG opening Rosada

Samen met Miss C reisde ik afgelopen vrijdag af naar Roosendaal. Hier was de opening van de uitbreiding Rosada Fashion Outlet. Tien maanden na de start van de bouw is de uitbereiding met 45 winkelpanden klaar. Rosada Fashion Outlet is nu anderhalf keer groter en is daarmee het thuis geworden van ruim 100 nationale en internationale merken. Grote namen zoals Calvin Klein, River Woods, Suitsupply, Nike, Levi’s, Haribo en GUESS. En dat alles onder één dak. Om dit heugelijke feit te vieren, organiseerde Rosada een feestelijk event met de burgemeester en niemand minder dan Fred van Leer.

Opening uitbreiding Rosada Fashion Outlet door burgemeester-GoodGirlsCompany

“Met de uitbreiding van Rosada bieden we het winkelend publiek bijna 8.000 extra vierkante meters aan shopgenot”, zegt Gerben Boomsma, directeur van Stable International, ontwikkelaar en manager van Rosada. Met de uitbreiding speelt Rosada in op de positieve cijfers van de afgelopen jaren. “Het aantal mensen dat bij ons shopt, blijft toenemen. Door onze gunstige ligging trekken we mensen uit Noord-Brabant en Zuid-Holland, België en Zeeland aan. We liggen op slechts 40 minuten rijden van Rotterdam en nog geen 30 minuten van Antwerpen. Dankzij de vergroting van ons aanbod aan merken kunnen mensen hier nu een volledige dag doorbrengen, ook in combinatie met onze horeca.”

Opening Rosada-Fred van Leer-GoodGirlsCompany

Uitbreiding Rosada Fashion Outlet

Door de uitbreiding van 8.000 extra vierkante meter is Rosada nu anderhalf keer zo groot geworden. Naast merken die al eerder zijn neergestreken in de Fashion Outlet – zoals Esprit, Levi’s en Nike – kunnen bezoekers er nu ook terecht voor onder andere GUESS, Adidas, 4funkyflavours, Vingino, Gentiluomo, Chasin en Haribo. De laatste twee merken openen zelfs hun eerste outletwinkel in Nederland. Ook op het gebied van Food & drinken introduceert Rosada een aantal gloednieuwe horecaconcepten waaronder Trattoria Rosa, Frites Cuisine en The Kitchen. En natuurlijk kon de uitbreiding van de parkeergarage met 900 extra plekken niet achterblijven. Zo kun je lekker ongestoord je auto vlak voor de deur parkeren. Doordat Rosada family parkings heeft kun je met je kleintje vlakbij parkeren terwijl je alle ruimte hebt om je kinderwagen uit te laden.

Winnaar Freds Fashion Contest-Opening Rosada-GoodGirlsCompany

Freds Fashion Contest.

Jacques Niederer (burgemeester van Roosendaal) verrichtte de officiële opening. Hij knipte een net met 2000 ballonnen, door. Dit zorgde voor een spectaculair effect boven het centrum. Voor het winkelend publiek was er een speciaal openingsevent: Freds Fashion Contest. Hier kreeg je stijladvies van niemand minder dan stylist Fred van Leer.

Tijdens Fred’s Fashion Contest konden bezoekers hun meest ‘fashionable’ outfit laten beoordelen en kregen zij stylingtips. Uit alle kandidaten koos Fred de dertien meest stylish uit tot winnaars. De bezoeker met de meest stijlvolle outfit won een shoptegoed van 1000 euro en levenslang gratis parkeren in Rosada. De overige twaalf kandidaten ontvingen elk een waardebon van 100 euro. De hoofdprijs ging naar Sanne Antens uit Roosendaal. Zij won de hoofdprijs.

Samen met Miss C had ik een heerlijk dagje bij de opening van de uitbreiding Rosada Fashion Outlet. In onze vlog zie je onze belevenissen van die dag.

Ben jij al eens wezen shoppen in Rosada Outlet Fashion?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marguerita
  18 mei 2016 at 12:33

  Nog niet geweest, ben wel heel benieuwd wat jullie zelf geshopt hebben

  • Reply
   Josan
   18 mei 2016 at 16:35

   Ik liet een rompertje zien in het filmpje van 4FunkyFlavours.

   • Reply
    Marguerita
    18 mei 2016 at 18:19

    Ah, ik kijk nooit filmpjes dus die heb ik gemist

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 mei 2016 at 11:01

  Nee, nog nooit. Maar ik houd wel van outlets!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]