Attractiepark Gelderland Museum Natuur Nederland Restaurants en hotspots Uitstapjes met kinderen video en vlogs

VLOG: Fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe

11 februari 2017
Uitstapjes-kinderen-fietsen-Nationaal-park-Hoge-Veluwe-GoodGirlsCompany

Fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe is een belevenis. Vooral als je drie kinderen bij je hebt. Snel gaat het niet en dat is maar goed ook. Ik kreeg bijna een hert onder de fiets.

Een tijdje terug rommelde ik wat in de archieven en vond daar nog heel wat vlog materiaal terug. Stukjes film waar ik nooit wat mee gedaan heb. Zonde. Vanaf nu wil ik weer met enige regelmaat een videotje online gooien met onze belevenissen. Zo heb ik nog wel voor 3 vlogs aan materiaal van onze vakantie in Turkije. Maar dat komt. Eerst blijven we dichter bij huis. In dit vlog ontdekken we Gelderse Streken.  Nationaal Park de Hoge Veluwe om precies te zijn.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Op een mistige herfstochtend stapte ik op zo’n charmante witte fiets. We bekeken planten vol dauw. Fietsen naar jachtslot Sint Hubertus en ontdekten het uitgesprekte landschap van Nationaal Park de Hoge Veluwe.

In de middag aten we bij de Cntharel in Apeldoorn en als klap op de vuurpijl gingen we ook nog naar de Julianatoren. Kinderen blij en ik ook.

Dit is het eerste vlog van 2017. De komende tijd ga ik al het videomateriaal van het afgelopen jaar editen. Wil je onze belevenissen niet missen? Abonneer je dan op  ons YouTube Kanaal. Kost je niks en heeft als voordeel dat je als eerste op de hoogte van alle nieuwe video’s!

Heb jij ooit Nationaal park de Hoge Veluwe bezocht?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]