Bloggen Lifestyle

VLOG Fast Rider Bloggersevent

14 juni 2016

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor het Fast Rider Bloggersevent. Ik leerde van alles over deze fietstas die praktisch is op iedere fiets. Samen met andere bloggers fietsten we door Bourgonisch Brabant en maakten we onze eigen hamburgers. Het leek mij leuk om jullie hier bij mee te nemen, dus maakte ik ook een kleine video.

Fast Rider 50 jaar-GoodGirlsCompany

Ik vind het nog steeds bijzonder wanneer ik voor een event wordt uitgenodigd. Als moeder van 3 kinderen is het altijd een beetje schipperen met schooltijden, hobby’s en andere verplichtingen. Daarom lukt het ook niet altijd om er bij aanwezig te zijn. Maar wanneer het wel lukt, is dat des te leuker.

Fast Rider-GoodGirlsCompany-bloggersevent

Van idee naar fietstas-GoodGirlsCompany-trends

Totaal onverwacht kreeg ik een uitnodiging voor het Fast Rider Bloggersevent. Een blik op het leuke programma was voldoende om meteen enthousiast te laten weten dat ik van de partij was. Wie de andere bloggers waren, dat was een raadsel waar ik die dag zelf achter zou komen. En zo was het dan ook een leuke verrassing om Melissa en Geertje weer te zien. Wij komen elkaar geregeld tegen. Elke ontmoeting is weer een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Mandy kende ik nog niet, maar gelukkig maakten we dat tijdens het eerste gedeelte van de fietstocht helemaal goed.

Fast Rider Bloggersevent

Fietstassenfabrikant Fast Rider begon in 1966 als een familiebedrijf dat fietstassen en kerkbankkussentje maakte. Dat klinkt waarschijnlijk als twee totaal verschillende producten, maar bij allebei speelt comfort, de stof, stiksels en weefsels een grote rol. En dat een fietstas meer is dan ‘alleen maar’ een fietstas besefte ik al snel. Fast Rider staat bekend om hun slogan ‘Praktisch op iedere fiets’ en bedenkt keer op keer nieuwe innovaties om het consumenten zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat maakt Fast Rider anders?

Handige clips die je weg vouwt zodat je er geen last van hebt wanneer je de tas draagt. Shoppers de je makkelijk op je fiets bevestigt zodat je geen aparte tas me hoeft te namen wanneer je boodschappen haalt. En natuurlijk speelt het merk ook in op de trend van fietskratten en fietsmanden. Truttig? Welnee, door hun grote aanbod hebben ze de perfecte fietstas voor elke fase in je leven. Ik koos een dubbele lichtblauwe fietstas uit. Mijn hele (grote) rugtas paste er zelfs in zonder problemen! Mijn oude versleten fietstassen klapperden soms. Maar door allerlei handige haakjes zit deze als gegoten op mijn fiets.

Boer Spierings-Landwinkel-GoodGirlsCompany

landwinkel-GoodGirlsCompany-puur eten

Bourgondisch Brabant

Na een presentatie en uitgebreide rondleiding door het voormalig familiebedrijf en de magazijnen mochten we een fietstas uitkiezen die vakkundig op onze leenfiets werd bevestigd. Want horen hoe handig alles is, is natuurlijk iets anders dan het zelf ervaren. Voor dat laatste kregen we ruimschoots de kans omdat we een fietstocht zouden maken door Bourgondisch Brabant. Het was stralend weer, dus niemand protesteerde. Door de prachtige landerijen met wat stops op toeristische plaatsen bereikten we de boerderij van Boer Spierings

Fast Rider-Landwinkel-Boer Spierings_GoodGirlsCompany

Fast Rider bloggersevent-landwinkel-GoodGirlsCompany

Kookworkshop in de Landwinkel

Boer Spierings is een echt familiebedrijf waarbij melk, kaas en vlees de belangrijkste producten zijn. Ik vind het helemaal leuk om te zien dat er ook een Landwinkel bij zit. In deze coöperatie van boerderijwinkels koop je producten uit je eigen streek en regio. Zo krijgt boodschappen doen een totaal andere beleving dan in je plaatselijke supermarkt. Elke Landwinkel heeft zijn eigen assortiment en ambiance. Maar wat je in allen vindt is pure (h)eerlijke producten. Een concept dat ik van harte toejuich. Niet zo ver van mijn woonhuis staat ook een bord met het adres van de dichtstbijzijnde landwinkel. Maar op de een of andere manier was het er nog nooit van gekomen, het op te zoeken. Nu is de drempel in elk geval een stuk minder hoog.

Toute la Cuisine-GoodGirlsCompany-kookworkshop boer Spierings

Middenin de winkel stond een kookeiland. Dit was onze locatie voor de workshop van Toute la Cuisine waarin Esther ons leerde om een hamburger te maken. Okay, bij het woord hamburger denk ik aan van die kleffe lapjes vlees op een rond broodje van de gele ‘M’. Leuk voor de kinderen, maar niet iets wat ik zelf regelmatig eet. Vandaar dat ik ook nog nooit een hamburger gemaakt heb in al die jaren. Mijn hamburger-flanstechnieken laten dan ook enigszins te wensen over. (Maar dat zie je wel in het filmpje). Toch vond ik het super leuk om te doen en zal ik zeker ook thuis vaker een eigen gemaakte hamburger gaan eten.

kookworkshop-GoodGirlsCompany

hamburger workshop-toute la cuisine-GoodGirlsCompany

Voor een allereerste bloggersevent EVER heeft Fast Rider ons helemaal in de watten gelegd. Ik had een super leuke dag. Heb geleerd dat een fietstas meer is dan een product wat toevallig achter op je fiets zit. Kwaliteit maakt wel degelijk uit. En last but not least…ik ben ook aangestoken met het virus dat ik even ga kijken welke fietstassen andere fietsers hebben.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

 • Reply
  Geertje - Stay At Home Mama
  14 juni 2016 at 13:34

  Super leuke vlog! Was gezellig!!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  14 juni 2016 at 10:49

  Bedankt voor het laten meekijken : )
  Ik kom nooit bij events, maar ik vind het leuk om ze te zien. Als ik ooit meer tijd heb, ga ik er zeker ook naar toe.

 • Reply
  Mama Lifestyle Blog
  14 juni 2016 at 06:24

  Wat een gezellige dag! En wat maakt het uit dat je hamburger uit elkaar is gevallen? Als hij maar lekker smaakt toch? Ik heb ook een fietstas met clips, maar dan van Basil. Super handig en met een leuke print.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ⭐SMILE⭐ Het is weekend! In de afgelopen weken heb ik de tandarts vaker gezien dan mij lief was. Zowel Bailey als Chloe moesten een kies trekken. 😱 Maar het is gedaan en ik ben er trots op hoe goed beide meiden het deden en dat we nu weer verder kunnen. ❤ Nu ikzelf nog aanstaande maandag.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Ben jij ook bang voor de tandarts?⁣
⁣
#tandarts #momblogger⁣
#related #momblog #mommyblog #mamablogger #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #motherhoodrising #dailyparenting #ig_motherhood #uniteinmotherhood #parenthood #momsofinstagram #mommyhood #mommylife #instamom #thepursuitofjoyproject #magicofchildhood
 • ⭐️It’s beginsignaal to look a lot like christmas⭐️ Het maakt niet uit hoe crappy ik me ook voel van kerst kitsch wordt ik echt mega blij. Stiekem hoop ik zelfs op sneeuw ⛄️ ❄️ dit jaar #christmasdecor #christmas #kerstboom #kerst #kerstdecoratie #kerstmis #kerstcadeau
 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless

Dit zijn wij!