Bloggen Lifestyle

VLOG Fast Rider Bloggersevent

14 juni 2016

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor het Fast Rider Bloggersevent. Ik leerde van alles over deze fietstas die praktisch is op iedere fiets. Samen met andere bloggers fietsten we door Bourgonisch Brabant en maakten we onze eigen hamburgers. Het leek mij leuk om jullie hier bij mee te nemen, dus maakte ik ook een kleine video.

Fast Rider 50 jaar-GoodGirlsCompany

Ik vind het nog steeds bijzonder wanneer ik voor een event wordt uitgenodigd. Als moeder van 3 kinderen is het altijd een beetje schipperen met schooltijden, hobby’s en andere verplichtingen. Daarom lukt het ook niet altijd om er bij aanwezig te zijn. Maar wanneer het wel lukt, is dat des te leuker.

Fast Rider-GoodGirlsCompany-bloggersevent

Van idee naar fietstas-GoodGirlsCompany-trends

Totaal onverwacht kreeg ik een uitnodiging voor het Fast Rider Bloggersevent. Een blik op het leuke programma was voldoende om meteen enthousiast te laten weten dat ik van de partij was. Wie de andere bloggers waren, dat was een raadsel waar ik die dag zelf achter zou komen. En zo was het dan ook een leuke verrassing om Melissa en Geertje weer te zien. Wij komen elkaar geregeld tegen. Elke ontmoeting is weer een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Mandy kende ik nog niet, maar gelukkig maakten we dat tijdens het eerste gedeelte van de fietstocht helemaal goed.

Fast Rider Bloggersevent

Fietstassenfabrikant Fast Rider begon in 1966 als een familiebedrijf dat fietstassen en kerkbankkussentje maakte. Dat klinkt waarschijnlijk als twee totaal verschillende producten, maar bij allebei speelt comfort, de stof, stiksels en weefsels een grote rol. En dat een fietstas meer is dan ‘alleen maar’ een fietstas besefte ik al snel. Fast Rider staat bekend om hun slogan ‘Praktisch op iedere fiets’ en bedenkt keer op keer nieuwe innovaties om het consumenten zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat maakt Fast Rider anders?

Handige clips die je weg vouwt zodat je er geen last van hebt wanneer je de tas draagt. Shoppers de je makkelijk op je fiets bevestigt zodat je geen aparte tas me hoeft te namen wanneer je boodschappen haalt. En natuurlijk speelt het merk ook in op de trend van fietskratten en fietsmanden. Truttig? Welnee, door hun grote aanbod hebben ze de perfecte fietstas voor elke fase in je leven. Ik koos een dubbele lichtblauwe fietstas uit. Mijn hele (grote) rugtas paste er zelfs in zonder problemen! Mijn oude versleten fietstassen klapperden soms. Maar door allerlei handige haakjes zit deze als gegoten op mijn fiets.

Boer Spierings-Landwinkel-GoodGirlsCompany

landwinkel-GoodGirlsCompany-puur eten

Bourgondisch Brabant

Na een presentatie en uitgebreide rondleiding door het voormalig familiebedrijf en de magazijnen mochten we een fietstas uitkiezen die vakkundig op onze leenfiets werd bevestigd. Want horen hoe handig alles is, is natuurlijk iets anders dan het zelf ervaren. Voor dat laatste kregen we ruimschoots de kans omdat we een fietstocht zouden maken door Bourgondisch Brabant. Het was stralend weer, dus niemand protesteerde. Door de prachtige landerijen met wat stops op toeristische plaatsen bereikten we de boerderij van Boer Spierings

Fast Rider-Landwinkel-Boer Spierings_GoodGirlsCompany

Fast Rider bloggersevent-landwinkel-GoodGirlsCompany

Kookworkshop in de Landwinkel

Boer Spierings is een echt familiebedrijf waarbij melk, kaas en vlees de belangrijkste producten zijn. Ik vind het helemaal leuk om te zien dat er ook een Landwinkel bij zit. In deze coöperatie van boerderijwinkels koop je producten uit je eigen streek en regio. Zo krijgt boodschappen doen een totaal andere beleving dan in je plaatselijke supermarkt. Elke Landwinkel heeft zijn eigen assortiment en ambiance. Maar wat je in allen vindt is pure (h)eerlijke producten. Een concept dat ik van harte toejuich. Niet zo ver van mijn woonhuis staat ook een bord met het adres van de dichtstbijzijnde landwinkel. Maar op de een of andere manier was het er nog nooit van gekomen, het op te zoeken. Nu is de drempel in elk geval een stuk minder hoog.

Toute la Cuisine-GoodGirlsCompany-kookworkshop boer Spierings

Middenin de winkel stond een kookeiland. Dit was onze locatie voor de workshop van Toute la Cuisine waarin Esther ons leerde om een hamburger te maken. Okay, bij het woord hamburger denk ik aan van die kleffe lapjes vlees op een rond broodje van de gele ‘M’. Leuk voor de kinderen, maar niet iets wat ik zelf regelmatig eet. Vandaar dat ik ook nog nooit een hamburger gemaakt heb in al die jaren. Mijn hamburger-flanstechnieken laten dan ook enigszins te wensen over. (Maar dat zie je wel in het filmpje). Toch vond ik het super leuk om te doen en zal ik zeker ook thuis vaker een eigen gemaakte hamburger gaan eten.

kookworkshop-GoodGirlsCompany

hamburger workshop-toute la cuisine-GoodGirlsCompany

Voor een allereerste bloggersevent EVER heeft Fast Rider ons helemaal in de watten gelegd. Ik had een super leuke dag. Heb geleerd dat een fietstas meer is dan een product wat toevallig achter op je fiets zit. Kwaliteit maakt wel degelijk uit. En last but not least…ik ben ook aangestoken met het virus dat ik even ga kijken welke fietstassen andere fietsers hebben.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

 • Reply
  Geertje - Stay At Home Mama
  14 juni 2016 at 13:34

  Super leuke vlog! Was gezellig!!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  14 juni 2016 at 10:49

  Bedankt voor het laten meekijken : )
  Ik kom nooit bij events, maar ik vind het leuk om ze te zien. Als ik ooit meer tijd heb, ga ik er zeker ook naar toe.

 • Reply
  Mama Lifestyle Blog
  14 juni 2016 at 06:24

  Wat een gezellige dag! En wat maakt het uit dat je hamburger uit elkaar is gevallen? Als hij maar lekker smaakt toch? Ik heb ook een fietstas met clips, maar dan van Basil. Super handig en met een leuke print.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]