Attractiepark Nederland Overijssel Uitstapjes met kinderen video en vlogs

VLOG Avonturenpark Hellendoorn 80 jaar

27 maart 2016
Hellendoorn bestaat 80 jaar-GoodGirlsCompany

Avonturenpark Hellendoorn bestaat 80 jaar. Om dit te vieren mochten inwoners van de gemeente Hellendoorn die 80 jaar of ouder zijn aanwezig zijn bij de feestelijke opening. Burgemeester Raven en mevrouw Van den Bosch, directeur van Avonturenpark Hellendoorn hielden een korte toespraak. Het avonturenpark dat 80 jaar bestaat, kent natuurlijk ook een levendige geschiedenis. Zo bleek een gast in het park zijn toekomstige vrouw te hebben ontmoet. Ook wij waren aanwezig. En legden dit feestelijke moment vast op camera.


Toen ik een kind was, gingen we een keer op schoolreisje naar Hellendoorn. Tot op de dag van vandaag kan ik mij dit herinneren. Vooral de rioolrat. In de dagen voorafgaand aan het jubileum, had ik hier al regelmatig met de kinderen over gesproken. Dat we in deze ondergrondse achtbaan moesten stond dan ook vast. Ik vond het dan ook erg leuk om samen met mijn eigen dochters aanwezig te zijn tijdens de feestelijke opening.

Van theehuis naar Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn had groots uitgepakt. Er was een rode loper en parkmasotte Baba Boemba was aanwezig . Een stukje verderop liepen we nog tegen Sponge Bob aan. Als de rijd minder lang was geweest hadden we ook een gezamenlijke foto genomen. Maar wij moesten door want we hadden een missie: De Tsungai Kalimantan. Hier mochten wij als genodigden als eerste in terwijl de abonneehouders verderop in het park nog even moesten wachten.

Van oorsprong begon het park als theehuis. Naar dit historische verleden verwees burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn nog eens in haar toespraak. Maar in 80 jaar tijd is er het nodige veranderd. En dat zelfde gold voor de senioren die 80 zijn of deze leeftijd al gepasseerd.

Toch bleek leeftijd geen rol te spelen. Samen met 3 levendige senioren stapten we in het bootje en trotseerden de woeste rivier. Als je samen in hetzelfde schuitje zit , is het erg belangrijk welke plek je hebt. Dat ondervond een van ons aan den lijve. We vonden het ontzettend gezellig om dit Jubileum te vieren.

Dank je wel Avonturenpark Hellendoorn voor de uitnodiging!

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nathalie
  27 maart 2016 at 21:43

  Wat een leuke vlog! Ik ben er ook eens op schoolreisje geweest. Er zijn een aantal nieuwe attracties bijgekomen. Misschien gaan wij er dit jaar ook een keer heen.

  • Reply
   Josan
   27 maart 2016 at 21:51

   Leuk! Ja voor jou is het ook dichterbij. Ik vind het een erg leuk park. Ook voor kleinere kinderen.

 • Reply
  Dhini
  27 maart 2016 at 20:32

  wat leuk vlog! Leuk dat jullie bij de opening uitgenodigd

  • Reply
   Josan
   27 maart 2016 at 20:33

   Dank je wel Dhini het was erg leuk!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]