Beauty

VLOG All Skins schoonheidsinstituut

7 januari 2016
All Skins schoonheidsinstituut cover

In december werd ik door All Skins schoonheidsinstituut in Amsterdam uitgenodigd om een beauty behandeling te proberen. Ik schreef hier in de feestmaand al een blogpost over, maar ik maakte ook een filmpje. Beeld zegt namelijk iets meer dan woorden. Het zou mijn eerste schoonheidsbehandeling worden. Meestal gun ik mijzelf hier de tijd niet voor. Daarnaast heb ik ook niet echt een probleemhuid.

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Dat alles maakt wel dat ik iets minder snel geneigd ben om mijn huid eens een keer een extra oppepper te geven. Tijdens mijn beautydagje bij All skins ontdekte ik dat het ook gewoon heel leuk is om jezelf eens extra te verwennen. Ja, ook als je geen huidproblemen hebt en blaakt van gezondheid. Misschien is het dan zelfs nog wel belangrijker. Juist om te voorkomen dat je problemen gaat krijgen.

Van tevoren was ik enigszins zenuwachtig. Ik ging er niet vanuit dat het zeer zou doen, maar meer dat ik in de lach zou schieten. Ik ben namelijk helemaal niet het type die zich makkelijk overgeeft aan dat soort dingen. Maar Leonie nam mijn huid onder handen en zoals je ook in de video ziet, legt ze telkens heel goed uit wat ze doet en waarom. Dus ja het lukte mij zelfs om gewoon te relaxen. En als je die modus vindt, is zo’n beautybehandeling stiekem toch ook wel heel erg prettig.

Uiteindelijk onderging ik de volgende behandeling:

  • Milk €23,25
  • Lotion €23,25
  • Lysing €25,25
  • Zuiverend Serum (tea tree) €17,80
  • Crème €22,90
  • Masker €20,85

GoodGirlsCompany handtekening

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]