Europa Turkije Uitstapjes met kinderen video en vlogs

VLOG #4 Pigeon Island Kusadasi en ijsjes eten

12 november 2016
met-dochter-naar-kusadasi_goodgirlscompany

Samen met mijn oudste dochter ging ik op een gezellig moeder-dochter tripje naar Kusadasi. Denk aan 2 giechelende meisjes, verkopers die een special price voor alles hebben en vooral voor ons want *kuch* ik lijk op Rihanna..en we aten ijsjes. Kijk gezellig naar onze nieuwste video.

Jaaa, weten jullie het nog. Onze vakantie in Kusadsi Turkije? Ik plaatste 3 vlogs en toen, hield het op. Ik was druk met producten reviewen, maatschappelijke thema’s en het zwarte gat waar je in valt na een heerlijke zonvakantie. Maar omdat ik nu al weer 2 keer ’s ochtends vroeg stond te krabben, gaan we gewoon weer verder waar we gebleven waren. Kusadasi stad it is.

VLOG Met dochter naar Kusadasi

Klik hier om wanneer je de vlog niet zien kan

Waarom? Nou we zegen op weg naar Samos een eiland in de baai liggen; Pigeon Island. En je kent ons, daar moesten we het fijne van weten. Man moest er niet aan denken dus die bleef met de jongste missjes bij het zwembad. Wij ontdekten dat Turkse bussen niet op tijd vertrekken en dat als je een beetje kan afdingen Adiasjes van € 100 euri naar € 10 weet te kletsen. Oh en ook in Kusadasi is Frietjes bij de gele M eten een hele veilige keuze.

Bekijk onze andere vlogs:

Vind jij van die verkopers op vakantie ook zo onwijs irritant?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]