Geen categorie

VLOG #3 We gaan naar Samos in Griekenland!

20 september 2016
samos_goodgirlscompany_nederlanders-mijden-griekenland-en-turkije

Nederlanders mijden Griekenland en Turkije vanwege onrust. Maar wij niet. Wij gingen op vakantie naar Turkije en maakten een boottripje naar Samos dat in Griekenland ligt. Gewoon omdat we in de buurt waren. In onze video zie je waarom onze voorkeur uit gaat naar Turkse toiletten, aten we Grieks ijs en moesten we natuurlijk ook winkelen.

samos-griekenland_goodgirlscompany_griekenland-zomervakantie-2016

Toen we 7 jaar geleden op Rhodos verbleven, bezochten we het eiland Samos ook al. Ik kon me vooral de pastelkleurige huizen aan de boulevard en baai herinneren. Het water was mooi blauw en het was een warme dag. In die tijd kwam het heel gemoedelijk op mij over. Dus toen ik tijdens onze vakantie in Kusadasi vernam dat er ook een excursie naar Samos mogelijk was, aarzelde ik geen moment. We zouden gaan. Voor de kinderen was het afzien. Net zoals bij onze excursie naar Efeze. Dit keer moesten ze niet de hitte trotseren, maar vooral hun wekker. Tussen 6 en 7 uur opstaan is lastig als je op vakantie bent.

VLOG #3 we gaan naar Samos

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Elisabeth
  20 september 2016 at 13:33

  Leuk om te zien! Wij waren twee jaar geleden op Samos op vakantie. Dichtbij Samos town, daar hebben we zelfs onze kat geadopteerd! Echt superleuk eiland. Het ziet er op de video wel veel schoner uit dan het was toen wij er waren. Wij waren er net voor de vluchtelingen crisis en jij net nu het weer wat afgenomen is denk ik. Misschien hebben ze alles even goed schoongemaakt. 🙂

  • Reply
   Josan
   20 september 2016 at 21:46

   Ooh wat leuk dat jij daar ook geweest bent. Jammer dat het zo’n troep was dat is echt doodzonde als het een bende is. Nee het was gewoon normaal schoon. Wel lag er in de haven een boot van de Duitse marine die blijkbaar helpt/heeft geholpen bij de vluchtelingen. Maar ik vermoed eerder om ze uit zee te vissen dan om schoon te maken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]