Babyspullen Nederland Noord Holland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

VLOG 1 Negenmaandenbeurs 2017

24 februari 2017
VLOG-1-Negenmaandenbeurs-GoodGirlsCompany

Gisteren deelde ik mijn favorieten op de Negenmaandenbeurs. In Vlog 1 Negenmaandenbeurs 2017 zie je hoe ik een Meet & Greet had met Lieke van Lexmond.  Ook zag ik hoe Liza Sips een nieuw mommy platform lanceerde en onthulde een andere BN’er het geslacht van haar kindje.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

VLOG 1 Negenmaandenbeurs 2017

Zoals ik eerder vertelde, ga ik dit jaar het vloggen weer een beetje oppakken. Weekvlogs hoef je niet van mij te verwachten. Maar ik vind het wel leuk om jullie mee te nemen en een kijkje achter de schermen te geven. Vooral wanneer het weer eens wat anders is dan standaard.

Tijdens de Negenmaandenbeurs had ik een Meet & Greet met Lieke van Lexmond. Onwijs leuke vrouw. Zelfs voordat ze haar presentatie deed, kwam ze gewoon even tussen ons instaan en praatte met ons mee. Ze was heel open over haar eerste maanden zwangerschap. Want ook al ziet zeer nu met haar 35 weken stralen uit, zwangerschapsmisselijkheid en gierende hormonen maken geen uitzondering. Het bleek maar weer dat zodra je moeders bij elkaar zet, ze altijd wel een onderwerp hebben om over te praten. Dat is ook de gedachte achter Mommyproof.tv het nieuwe online platform dat door Liza Sips werd gelanceerd. In herkenbare video’s vertellen moeders en experts over de verschillende kanten van het moederschap. Alle belevenissen zie je in bovenstaande video Vlog 1 Negenmaandenbeurs 2017.

Mijn voorbereiding op de Negenmaandenbeurs

In 2015 was ik voor het laatst op de Negenmaandenbeurs. Destijds was ik hoogzwanger van Miss C. Alle reden om nog lekker veel leuke meisjespulletjes bij elkaar te shoppen. Maar nu mijn jongste inmiddels ook een dreumes is, zag ik niet meer zo het niet er van in om te gaan. In mijn beleving is de Negenmaandenbeurs toch meer een shopping event voor aanstaande moeders. Wat heb ik daar nu te zoeken?

Mamabloggerstour

Gelukkig bleek ik niet de enige met dat dilemma. Meer mamabloggers zaten precies met dezelfde vragen. Natuurlijk, het is waar onze lezers in geïnteresseerd zijn. Maar om nu een hele dag doelloos op een beurs te lopen tussen de dikke buiken, kinderwagens en fabrikanten hadden we ook niet zoveel zin in. Dat moest effectiever kunnen. Linda en Miriam besloten om eens te polsen of er meer bloggers geïnteresseerd waren in een mamabloggerstour. Zij maakten een programma waarbij de groep 30 standhouders zou spreken. Gisteren heb ik al een aantal van mijn favorieten gedeeld.

Negenmaandenbeurs-Maxi-Cosi-isize-GoodGirlsCompany

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi kennen we natuurlijk allemaal. Hun naam is zo’n begrip dat elk autodraagstoelje voor baby’s daarmee word aangeduid. Ze zijn dus vooral bekend vanwege autostoelen voor baby’s en kinderen. In de stand kregen we uitleg over de nieuwe i-Size norm. Hun nieuwste autostoeltjes zoals de 2 way Pebble en Maxi-Cosi Axxisfix Plus voldoen hier aan. Dit maakt het mogelijk om je kindje langer achterwaarts te vervoeren. Met een handige base hoef je nooit meer te klooien met riemen.

Negenmaandenbeurs-Maxi Cosi-Stella-GoodGirlsCompany

In de video zie je ook nog een demonstratie van de Maxi-Cosi stella. De wieg van deze kinderwagen kan helemaal plat worden gemaakt. Zoals ene dubbeltje zodat hij zo min mogelijk ruimte inneemt.

Quinny-Zapp-X-2_GoodGirlsCompany

Zapp Xtra 2

De Quinny Zapp Xtra 2 is een lichtgewicht, compacte buggy. Deze kleine hybride heeft alles wat je nodig hebt. Het heeft een stoeltje waarin je kindje zowel naar je toe als van je af kan kijken. En niet onbelangrijk, hij is in een keer op te klappen.

Nijntje beweegdiploma

Dit jaar heeft de Negenmaandenbeurs voor het eerst een Peuterplein. Zo hopen ze een grotere doelgroep vast te houden. Hier vind je ook een stand van Nijntje waar je informatie krijgt over het Nijntje Beweegdiploma. Dit beweegprogramma is speciaal met de Nederlandse Gymnastiek Unie ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar en met als doel om ze meer te laten bewegen.

Negenmaandenbeurs-Draaglkracht Utrecht-GoodGirlsCompany

Draagkracht Utrecht

Draagkracht Utrecht is een coöperatieve winkel in het centrum van Utrecht. In de stenen winkel huren verschillende ondernemers en plankje voor hun koopwaar. Van de opbrengsten betalen ze gezamenlijk de huur. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan spullen die liefhebbers van natuurlijk ouderschap zal aanspreken zoals draagdoeken, houten speelgoed en wasbare luiers.

Negenmaandenbeurs-Umusthave-Desa-line-GoodGirlsCompany

Umusthave

Nog op zoek naar leuke kinderkleding en accessoires? Dan moet je zeker even bij Umusthave kijken. Zoals de naam al zegt, verkoopt deze webshops spulletjes die je gewoon MOET hebben.

Negenmaandenbeurs-Umusthave-generatie-sieraden-GoodGirlsCompany

Extra gaaf zijn de generatie sieraden. 3 sieraden voor 3 generaties; oma, moeder en kleindochter.

Negenmaandenbeurs-Umusthave-GoodGirlsCompany

En ook de gender revel kraskaarten zijn een absolute eye catcher. Zo kan degene die hem krijgt zelf het laagje eraf krassen.

Negenmaandenbeurs-Desa line-GoodGirlsCompany

Desa-Line

De toffe kleertjes van Umusthave worden gemaakt door Desa-Line. Ze worden met de hand gemaakt en passen helemaal binnen het huidige modebeeld.

Negenmaandenbeurs-Baby-in-stijl-GoodGirlsCompany

Babyinstijl

Bij Babyinstijl bleek Nova achter het kraampje te staan. Het was hier erg druk, logisch ook want wie Nova een beetje kent, en haar instagram volgt, weet dat zij een oog heeft voor hippe zwart wit outfits.

NAIF-quality-care-GoodGirlsCompany

Naïf

Naïf ken je waarschijnlijk wel van de natuurlijke verzorgingsproducten voor baby en kind. Ook Naïf had een leuke onthulling op de Negenmaandenbeurs. Vanaf nu gaan ze billendoekjes en afersun verkopen. Zo wordt de natuurlijke verzorgingslijn steeds meer uigebreid.

Kikker-KEK_Amsterdam-GoodGirlsCompany-Negenmaandenbeurs

Kikker

Kikker van Max Velthuis is een begrip. Terwijl ik dit zo schrijf, hoor ik al meteen het intro voor de welbekende tekenfilmpjes. Naast boekjes, pennen, speelgoed en andere leuke hebbedingen, is Kikker nu ook gaan samenwerken met KEK Amsterdam. En dat levrt hele gave behang op. Is een heel behang wat te bont voor je maar wil je wel iets van Kikker aan je muur? Dan zijn de leuke tegeltjes van Storytiles misschien wel gewoon de oplossing. Deze handbeschildere tegeltje zijn nostalgisch alleen minder truttig.

 

 

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Fotocredits: Cassandra

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]