Family Diary Persoonlijk video en vlogs

Video | Bijkletsen, zo gaat het met ons

24 januari 2021
Video | Bijkletsen, zo gaat het met ons

We waren wat afwezig op ons YouTube kanaal, maar we zijn er weer! Ik ben helemaal klaar met de lockdown en de corona maatregelen. In deze video klets ik je bij over hoe het met mij gaat. Zo ga ik dit jaar weer studeren. Ik vertel je welke plannen ik heb voor Youtube in 2021, hoe het met Grace, Bailey Chloé en Novan gaat.

Video | Bijkletsen, zo gaat het met ons

Klik hier als de video niet goed wordt weergegeven.
Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Josan
  5 juli 2016 at 20:56

  Dank je wel! Je ziet ze wel voorbij komen 🙂

 • Reply
  Josan
  5 juli 2016 at 20:55

  Ik mis jou!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]