Baby Babyspullen Family Diary Kinderkamer Persoonlijk video en vlogs

Video | Wat zit er in mijn commode?

6 maart 2020
Wat zit er in de commode

In deze video laat ik je zien wat er in de commode op de babykamer zit. Ik laat zien hoe je met de IKEA SKUBB opbergers een handige indeling maakt in de IKEA HEMNES Ladekast zodat je deze als commode gebruiken kan. Verder laat ik je mijn favoriete babyverzorgingsproducten zien. En hoe ik de RASKOG trolley gebruikt heb om luiers in om te bergen. En als laatste laat ik een sneak peek van de babykamer zien. En zie je hoe ik met de LEANDER hangwieg een mooi slaapplekje gemaakt heb voor de baby.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]