Reviews Sinterklaas

Leuke Sinterklaaswinactie | Video van Sint

29 oktober 2019
review-video-van-sint_goodgirlscompany

Video van Sint is een zelfgemaakte persoonlijke Boodschap van Sinterklaas voor je kindje. Uniek, bijzonder en heel persoonlijk. Deze Mommy Monday maak je kans om een van de 2 vouchers te winnen waarmee je speciaal voor Pakjesavond een eigen video kan maken.

Video van Sint is al bijna 10 jaar en begrip in vele Nederlandse huishoudens. Ouders kunnen met behulp van het een digitaal videoprogramma een eigen DVD van Sinterklaas maken voor hun kind. Hierin komen zowel de naam, hobby’s als eventuele huisdieren aan bod. Dit jaar werkt Video van Sint voor het eerst samen met de Club van Sinterklaas.

Winactie-Video-van-Sint_GoodGirlsCompany.jpg

Video van Sint

Afhankelijk van het aantal kinderen stel je als ouder de persoonlijke boodschap in een handomdraai samen. Ik deed het samen met mijn dochters vlak voor schooltijd. Allereerst geef je de naam van je kind op. Omdat het bij sommige namen er op aankomt hoe ze uitgesproken worden, heb je de mogelijkheid om de fonetische spelling en daardoor ook de uitspraak te checken. Altijd handig want als mij ergens de haren van overeind gaan staan zijn, dat de foutief uitgesproken namen van mijn dochters.

Daarna upload je een leuke foto. In het bewerkingsprogramma kan je ook meteen de uitsnede en het positioneren van de foto kiezen. Verder vul je nog eventuele hobby’s aan en waar je kind goed in is. Vooral bij dat laatste heb je heel veel opties. Zo zijn er voor baby’s bijvoorbeeld de mijlpalen als zitten kruipen, staan en lopen. Maar voor oudere kinderen kan dat eventueel te maken hebben met huiswerk maken, helpen in huis of iets anders. Ook kun je je kind iets meegeven waar het eventueel beter in mag worden zoals de slaapkamer opruimen.

Het leuke is natuurlijk om die gezichtje te zien stralen wanneer al hun persoonlijke gegevens verwerkt zijn in een geheel eigen nieuw avontuur. Dit jaar zijn de andere rollen voor Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet

video-van-sint_goodgirlscompany

Onze ervaringen met Video van Sint

postkamer_video van Sint winactie

Je begint met het maken van de video voor 1 persoon. Je kan wel tot 8 personen op 1 video toevoegen. Dus leuk als je als ouders ook mee wilt doen. Of wanneer je Sinterklaas met je familie viert en het leuk vindt om ook een  videoboodschap voor neefjes of nichtjes te hebben van Sinterklaas. Doordat er een ruime keuze aan onderwerpen is voor kinderen en volwassenen, kan je de video helemaal uniek en persoonlijk maken.

Tegen betaling zijn er daarnaast ook nog verschillende extra’s. Zo kozen wij bijvoorbeeld uit een aantal leuke Pieten hits om gezellig mee te zingen. En liet ik voor mijn drie kinderen door Sinterklaas een verjaardagsboodschap inspreken voor hun aankomende verjaardag.

Levertijd Video van Sint

Je kan er voor kiezen om de video op DVD te laten maken. Wij kozen voor deze optie. In principe geldt vandaag voor 23:59 besteld is binnen 24 uur verzonden. Deze ervaring hadden wij ook van vorig jaar. Toen lag hij de dag erop in de brievenbus. Dit jaar liep het een beetje anders omdat ik ook mijn eigen naam had toegevoegd. Blijkbaar ben ik de enige in Nederland met deze naam en is de uitspraak uniek. Wat betekende dat hij nog niet eerder voorkwam. Daarom moest deze apart ingesproken worden.  We maakten de video op 7 november en onze levertijd zag er als volgt uit.

 • DVD per post: 16 november
 • DVD e-mail download: 13 november

Houd hier dus rekening mee voor Pakjesavond.

Win een Video van de Sint

Video van Sint winactie 2019

In samenwerking met Video van Sint mag 2 persoonlijke codes weggeven. Hiervoor kan je een video maken van € 50,-. Om je een idee te geven wat je hier voor krijgt. Ons videopakket bevatte het volgende:

 • video 5 personen in de hoofdrol + foto’s en 2 onderwerpen
 • foto op prikbord
 • 3 verjaardagsvideoboodschappen voor de kinderen
 • foto in Pakjeskamer
 • 5 Sinterklaasliedjes
 • 3 Sinterklaasverhaaltjes
 • een download van de video
 • code voor tekening in de schoen video
 • Echte DVD per post
 • gesigneerde kaart

Voorwaarden

 • Like The Millennial Mom op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

 • Abonneer je op ons YouTubekanaal
 • Volg ons op Instagram
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #Themillennialmom

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met dinsdag 5 november 2019. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt na dinsdag 6 november via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Jolijn kools
  5 november 2019 at 21:14

  OH super leuk zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want ik heb 2 dochters zie hier HEEEEEEEL blij van zullen worden… Voor hun is de sinterklaas tijd nog helemaal spannend want ze geloven nog heilig ! Zolang ze nog geloven wil ik elk jaar wel zo een gave dvd bestellen want daar word het nog spannender en specialer mee En hoe gaaf is het als ik er 1 kan winnen.
  -We liken je op facebook (jolijn kools)
  -We volgen je op instagram (jolijnjolijn18)
  -We hebben ons geabonneerd op je YouTube kanaal (jolein jolein)

 • Reply
  SophiaG
  3 november 2019 at 21:04

  Ik maak graag kans voor mijn meiden Isa en Beau.

 • Reply
  Bianca van den H.
  2 november 2019 at 16:24

  Super vet. Onze 7 jarige Stijn is in de ban van de Sint en de pieten. Grote broer wist het grote geheim met 8, dus dit zal best eens het laatste jaar kunnen zijn, dat we dit jaar het Sinterklaasfeest extra speciaal maken. En zo’n gave DVD zal de kers op de taart zijn. Wij doen graag mee.

 • Reply
  ROxana YOni DOove
  1 november 2019 at 09:02

  Ik doe graag mee

  Voor mijn zoontje Lionel

 • Reply
  Willeke
  31 oktober 2019 at 11:50

  Super leuk voor mijn 2 meiden die allebei gek zijn op Sinterklaas!

 • Reply
  Nelly
  31 oktober 2019 at 08:42

  Ik loot graag mee

 • Reply
  Petra
  31 oktober 2019 at 01:40

  Zo leuk, ik heb er vorig jaar ook een laten maken! Superleuk voor onze vier kindjes 😍

 • Reply
  Marian B
  30 oktober 2019 at 17:47

  Zo’n leuke video heb ik vorig gezien bij mijn nichtjes. Ik wist niet dat het zo leuk is! Dit jaar zou ik het graag willen voor mijn eigen kinderen en mijn neefje en nichtje want we vieren samen met opa en oma pakjesavond. Dit zou de avond wel heel speciaal maken! Ik ben erg benieuwd naar die koppies en reacties als ze zichzelf terugzien in de video van Sinterklaas.

 • Reply
  erik panjer
  30 oktober 2019 at 16:11

  Onze dochter viert voor de 1e x bewust sinterklaas en wat zou het dan fijn zijn als sinterklaas haar toespreekt weet ze ook gelijk dat ze niet bang hoeft te zijn echt zo leuk dit

 • Reply
  Marina
  30 oktober 2019 at 13:57

  dat zou echt heel leuk zijn 🙂

 • Reply
  Chantal Obbink
  30 oktober 2019 at 10:41

  Leuke actie. Dit zullen de kinderen fantastisch vinden. Wat zullen ze verbaasd reageren en onder de indruk zijn.

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  30 oktober 2019 at 06:53

  Doe heel graag mee dit jaar willen we het op deze manier doen. Lijkt me geweldig die gezichten van de meiden te zien. Vooral nu het oudste nichtje nog geloofd lijkt het me geweldig om te doen

 • Reply
  Tamara
  29 oktober 2019 at 23:23

  ik doe graag mee voor onze kinderen!

 • Reply
  Anissa
  29 oktober 2019 at 19:26

  Oooh zalig! Is nu de 1ste x dat ik het toevallig via Facebook zag verschijnen, want kende dit totaal niet! Was ook al een video aan het samenstellen want vind dit iets geweldig voor mijn dochtertje binnenkort, want we hebben een speciale boodschap voor haar :-D!

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  29 oktober 2019 at 18:40

  Daar maak ik graag kans op. Deze keer het laatste jaar waarschijnlijk dat we nog een sint-gelovige in huis hebben.

 • Reply
  elsbs
  29 oktober 2019 at 16:36

  Ik doe graag mee, dit maakt pakjesavond nog specialer denk ik

 • Reply
  Marij brand
  29 oktober 2019 at 12:58

  M’n dochtertje zal zich kapot schrikken hahah

 • Reply
  Nynke B
  29 oktober 2019 at 12:47

  Zo leuk, ik verheug me al weer op de Sinterklaastijd. Nog heel even wachten. De eerste pepernoten zijn al wel in huis. Ik kon me niet meer inhouden.

 • Reply
  Anna wienen
  29 oktober 2019 at 12:39

  Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Sharon v Bregt
  29 oktober 2019 at 11:45

  Gaaf zouden de kids helemaal leuk vinden. Verrassing

 • Reply
  Cindy Framke
  29 oktober 2019 at 11:24

  Superleuk voor mijn 3 meiden. Ik doe heel graag mee. Ik volg je ook op instagram

 • Reply
  Marange
  29 oktober 2019 at 10:54

  Yesss ik doe graag mee, uiteraard volg ikjullie op Insta en jullie YouTube kanaal. Fingers crossed

 • Reply
  Marianne Bakker - de Boer
  29 oktober 2019 at 10:50

  Superleuk Emma leeft al helemaal naar sint toe (en wij ook) lijkt me geweldig deze voor haar!

 • Reply
  Saskia van der Heijden
  29 oktober 2019 at 10:30

  Zo leuk! Ik doe graag mee met deze actie!

 • Reply
  Ingrid langstraat
  29 oktober 2019 at 10:25

  Wat leuk, zo’n video lijkt mij zo fantastisch om de kinderen mee te verrassen! Grappig om die verbaasde snoetjes te zien omdat sint zoveel van ze weet. Ik doe graag mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]