Reviews Sinterklaas

Mommy Monday winactie Video van Sint

20 november 2017
review-video-van-sint_goodgirlscompany

Video van Sint is een zelfgemaakte persoonlijke Boodschap van Sinterklaas voor je kindje. Uniek, bijzonder en heel persoonlijk. Deze Mommy Monday maak je kans om een van de 2 vouchers te winnen waarmee je speciaal voor Pakjesavond een eigen video kan maken.

Video van Sint is al bijna 10 jaar en begrip in vele Nederlandse huishoudens. Ouders kunnen met behulp van het een digitaal videoprogramma een eigen DVD van Sinterklaas maken voor hun kind. Hierin komen zowel de naam, hobby’s als eventuele huisdieren aan bod. Dit jaar werkt Video van Sint voor het eerst samen met de Club van Sinterklaas.

Winactie-Video-van-Sint_GoodGirlsCompany.jpg

Video van Sint

Afhankelijk van het aantal kinderen stel je als ouder de persoonlijke boodschap in een handomdraai samen. Ik deed het samen met mijn dochters vlak voor schooltijd. Allereerst geef je de naam van je kind op. Omdat het bij sommige namen er op aankomt hoe ze uitgesproken worden, heb je de mogelijkheid om de fonetische spelling en daardoor ook de uitspraak te checken. Altijd handig want als mij ergens de haren van overeind gaan staan zijn, dat de foutief uitgesproken namen van mijn dochters.

Daarna upload je een leuke foto. In het bewerkingsprogramma kan je ook meteen de uitsnede en het positioneren van de foto kiezen. Verder vul je nog eventuele hobby’s aan en waar je kind goed in is. Vooral bij dat laatste heb je heel veel opties. Zo zijn er voor baby’s bijvoorbeeld de mijlpalen als zitten kruipen, staan en lopen. Maar voor oudere kinderen kan dat eventueel te maken hebben met huiswerk maken, helpen in huis of iets anders. Ook kun je je kind iets meegeven waar het eventueel beter in mag worden zoals de slaapkamer opruimen.

Het leuke is natuurlijk om die gezichtje te zien stralen wanneer al hun persoonlijke gegevens verwerkt zijn in een geheel eigen nieuw avontuur. Dit jaar zijn de andere rollen voor Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet

video-van-sint_goodgirlscompany

Zo ziet een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas er uit

Video van Sint 2017 Trailer from VideoVanSint.nl on Vimeo.

Onze ervaringen met Video van Sint

Je begint met het maken van de video voor 1 persoon. Je kan wel tot 8 personen op 1 video toevoegen. Dus leuk als je als ouders ook mee wilt doen. Of wanneer je Sinterklaas met je familie viert en het leuk vindt om ook een  videoboodschap voor neefjes of nichtjes te hebben van Sinterklaas. Doordat er een ruime keuze aan onderwerpen is voor kinderen en volwassenen, kan je de video helemaal uniek en persoonlijk maken.

Tegen betaling zijn er daarnaast ook nog verschillende extra’s. Zo kozen wij bijvoorbeeld uit een aantal leuke Pieten hits om gezellig mee te zingen. En liet ik voor mijn drie kinderen door Sinterklaas een verjaardagsboodschap inspreken voor hun aankomende verjaardag.

Levertijd Video van Sint

Je kan er voor kiezen om de video op DVD te laten maken. Wij kozen voor deze optie. In principe geldt vandaag voor 23:59 besteld is binnen 24 uur verzonden. Deze ervaring hadden wij ook van vorig jaar. Toen lag hij de dag erop in de brievenbus. Dit jaar liep het een beetje anders omdat ik ook mijn eigen naam had toegevoegd. Blijkbaar ben ik de enige in Nederland met deze naam en is de uitspraak uniek. Wat betekende dat hij nog niet eerder voorkwam. Daarom moest deze apart ingesproken worden.  We maakten de video op 7 november en onze levertijd zag er als volgt uit.

 • DVD per post: 16 november
 • DVD e-mail download: 13 november

Houd hier dus rekening mee voor Pakjesavond.

Win een Video van de Sint

In samenwerking met Video van Sint mag 2 persoonlijke codes weggeven. Hiervoor kan je een video maken van € 50,-. Om je een idee te geven wat je hier voor krijgt. Ons videopakket bevatte het volgende:

 • video 5 personen in de hoofdrol + foto’s en 2 onderwerpen
 • foto op prikbord
 • 3 verjaardagsvideoboodschappen voor de kinderen
 • foto in Pakjeskamer
 • 5 Sinterklaasliedjes
 • 3 Sinterklaasverhaaltjes
 • een download van de video
 • code voor tekening in de schoen video
 • Echte DVD per post
 • gesigneerde kaart

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

 • Abonneer je op ons YouTubekanaal
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 27 november. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt na dinsdag 28 november via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Alyt van der Heide
  23 november 2017 at 12:32

  Doe heel graag mee voor mijn meiden.
  We kennen de video van Sint, afgelopen 2 jaar heeft Sint ook een leuke video gestuurd.
  We hopen dit jaar weer!

 • Reply
  Jacqueline
  22 november 2017 at 14:28

  Zo zo zo spannend ??? Onze jongens zullen dit echt zoöloog GEWELDIG vinden. “Pieteplaas” is een grote hit hier bij ons!

 • Reply
  Dorien
  20 november 2017 at 17:32

  Ooooo dit vinden onze kindjes zó leuk! De oudste zei toevallig gisteren nog tegen me: ik hoop niet dat prof-piet dit jaar wéér zegt dat ik mn kamer beter moet opruimen ???

 • Reply
  Tamara v Bodegom
  20 november 2017 at 12:59

  ik voel me knap knullig… ik had vorig jaar via Kruidvat een korte video van Sint. Nu kom ik er dus gewoon net 10 minuten geleden achter dat Kruidvat die actie dit jaar weer had… en dat je TOT GISTEREN dingen kon bestellen en er dan gratis zo’n code bij kreeg. Ohhhhh wat blonT! Nou ja je snapt me dus al… ik zou echt geweldig blij zijn als ik alsnog een video voor Sint kan maken voor de kids…

 • Reply
  Penelope Broos
  20 november 2017 at 12:25

  Zou heel erg leuk zijn voor onze dochter Hailey Jane! Ze zou zo’n persoonlijke boodschap heel erg leuk vinden. Zeker als we er iets grappogs over papa instoppen en over haar toekomstige zusje dat in februari verwacht wordt.???????

 • Reply
  Marian B
  20 november 2017 at 11:57

  Mijn zoontje van vier is helemaal in de ban van Sinterklaas Wat zou het leuk zijn om hem te verrassen met een videoboodschap van de Sint waar hij en zijn zusje een rol in spelen. Misschien ook wel leuk voor bij opa en oma, dan kunnen alle zeven kleinkinderen een rol spelen. Echt een speciale toevoeging aan pakjesavond! Ik doe dan ook graag mee 😉

 • Reply
  Jacqueline
  20 november 2017 at 11:48

  Heeeeeel graag voor onze zoontjes die nu voor het eerst Sinterklaas heel bewust meemaken. Sinterklaas van dichtbij is wel een beetje spannend, maar dit zal echt geweldig zijn ??

 • Reply
  Gerlindeij
  20 november 2017 at 10:04

  Lijkt me erg leuk om mijn gezin hiermee te verrassen

 • Reply
  Eline honders
  20 november 2017 at 09:33

  Zo leuk!! Ik doe mee!!

 • Reply
  Elena
  20 november 2017 at 09:27

  Dit is een super leuke winactie waar ik graag aan mee doe, voor mijn 2 meiden
  ?? #MommyMonday

 • Reply
  Anna
  20 november 2017 at 09:11

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia..!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Kristel
  20 november 2017 at 08:15

  Lijkt me erg leuk om zo het heerlijk avondje te beginnen ?

 • Reply
  Marange
  20 november 2017 at 08:01

  Jaaaaa ik doe graag mee voor mijn kinderen! Mia en Sam. Ze zouden dit geweldig vinden. Fingers crossed

 • Reply
  elisabeth maria martina
  20 november 2017 at 07:48

  hiermee zou ik mijn kleinkinderen graag willen verrassen
  #duimen dat dit leuke kado in mijn schoen zal mogen passen

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!