Reviews Sinterklaas

Mommy Monday winactie Video van Sint

29 oktober 2018
review-video-van-sint_goodgirlscompany

Video van Sint is een zelfgemaakte persoonlijke Boodschap van Sinterklaas voor je kindje. Uniek, bijzonder en heel persoonlijk. Deze Mommy Monday maak je kans om een van de 2 vouchers te winnen waarmee je speciaal voor Pakjesavond een eigen video kan maken.

Video van Sint is al bijna 10 jaar en begrip in vele Nederlandse huishoudens. Ouders kunnen met behulp van het een digitaal videoprogramma een eigen DVD van Sinterklaas maken voor hun kind. Hierin komen zowel de naam, hobby’s als eventuele huisdieren aan bod. Dit jaar werkt Video van Sint voor het eerst samen met de Club van Sinterklaas.

Winactie-Video-van-Sint_GoodGirlsCompany.jpg

Video van Sint

Afhankelijk van het aantal kinderen stel je als ouder de persoonlijke boodschap in een handomdraai samen. Ik deed het samen met mijn dochters vlak voor schooltijd. Allereerst geef je de naam van je kind op. Omdat het bij sommige namen er op aankomt hoe ze uitgesproken worden, heb je de mogelijkheid om de fonetische spelling en daardoor ook de uitspraak te checken. Altijd handig want als mij ergens de haren van overeind gaan staan zijn, dat de foutief uitgesproken namen van mijn dochters.

Daarna upload je een leuke foto. In het bewerkingsprogramma kan je ook meteen de uitsnede en het positioneren van de foto kiezen. Verder vul je nog eventuele hobby’s aan en waar je kind goed in is. Vooral bij dat laatste heb je heel veel opties. Zo zijn er voor baby’s bijvoorbeeld de mijlpalen als zitten kruipen, staan en lopen. Maar voor oudere kinderen kan dat eventueel te maken hebben met huiswerk maken, helpen in huis of iets anders. Ook kun je je kind iets meegeven waar het eventueel beter in mag worden zoals de slaapkamer opruimen.

Het leuke is natuurlijk om die gezichtje te zien stralen wanneer al hun persoonlijke gegevens verwerkt zijn in een geheel eigen nieuw avontuur. Dit jaar zijn de andere rollen voor Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet

video-van-sint_goodgirlscompany

Zo ziet een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas er uit

Video van Sint 2017 Trailer from VideoVanSint.nl on Vimeo.

Onze ervaringen met Video van Sint

Je begint met het maken van de video voor 1 persoon. Je kan wel tot 8 personen op 1 video toevoegen. Dus leuk als je als ouders ook mee wilt doen. Of wanneer je Sinterklaas met je familie viert en het leuk vindt om ook een  videoboodschap voor neefjes of nichtjes te hebben van Sinterklaas. Doordat er een ruime keuze aan onderwerpen is voor kinderen en volwassenen, kan je de video helemaal uniek en persoonlijk maken.

Tegen betaling zijn er daarnaast ook nog verschillende extra’s. Zo kozen wij bijvoorbeeld uit een aantal leuke Pieten hits om gezellig mee te zingen. En liet ik voor mijn drie kinderen door Sinterklaas een verjaardagsboodschap inspreken voor hun aankomende verjaardag.

Levertijd Video van Sint

Je kan er voor kiezen om de video op DVD te laten maken. Wij kozen voor deze optie. In principe geldt vandaag voor 23:59 besteld is binnen 24 uur verzonden. Deze ervaring hadden wij ook van vorig jaar. Toen lag hij de dag erop in de brievenbus. Dit jaar liep het een beetje anders omdat ik ook mijn eigen naam had toegevoegd. Blijkbaar ben ik de enige in Nederland met deze naam en is de uitspraak uniek. Wat betekende dat hij nog niet eerder voorkwam. Daarom moest deze apart ingesproken worden.  We maakten de video op 7 november en onze levertijd zag er als volgt uit.

 • DVD per post: 16 november
 • DVD e-mail download: 13 november

Houd hier dus rekening mee voor Pakjesavond.

Win een Video van de Sint

In samenwerking met Video van Sint mag 2 persoonlijke codes weggeven. Hiervoor kan je een video maken van € 50,-. Om je een idee te geven wat je hier voor krijgt. Ons videopakket bevatte het volgende:

 • video 5 personen in de hoofdrol + foto’s en 2 onderwerpen
 • foto op prikbord
 • 3 verjaardagsvideoboodschappen voor de kinderen
 • foto in Pakjeskamer
 • 5 Sinterklaasliedjes
 • 3 Sinterklaasverhaaltjes
 • een download van de video
 • code voor tekening in de schoen video
 • Echte DVD per post
 • gesigneerde kaart

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

 • Abonneer je op ons YouTubekanaal
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 5 november 2018. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt na dinsdag 6 november via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Claudia van Heck
  16 november 2018 at 10:52

  Wat zouden onze kinderen dit helemaal geweldig vinden =D ik maak dolgraag kans!! Het perfecte begin van een heerlijke en onvergetelijke Sinterklaas-avond (y) ik ga duimen hoor!!

 • Reply
  Linda De Brouwer
  4 november 2018 at 23:45

  Ja ik doe graag mee voor mijn Tije en Berno ?

 • Reply
  Denise hendrikse-groffen
  30 oktober 2018 at 07:46

  Ohhh dit is zoo leuk!! Ik zie die blije koppies al helemaal voor me als sinterklaas hun namen noemt ? zo magisch dit!
  Jammer dat ze dit nog niet hadden toen ik klein was haha!

 • Reply
  Serena en Kyra de Boer
  29 oktober 2018 at 19:00

  Hoe gaaf! Wij doen héél graag mee! ???

 • Reply
  Jolein jolein
  29 oktober 2018 at 13:35

  Leuk, leuk, leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want we hadden vorig jaar ook een video van Sint en die verbaasde gezichtjes en ongeloof waren zo leuk om te zien ! Dat willen we dit jaar wel weer zien zeg 🙂

 • Reply
  Jonneke Timmermans
  29 oktober 2018 at 12:12

  ik doe mee!

 • Reply
  Cindy Framke
  29 oktober 2018 at 09:52

  Leuk! Ik doe graag mee. Bijna 37 weken zwanger van ons 3e kindje dus wordt onze 1e sinterklaas met zijn vijfjes

 • Reply
  elisabeth maria martina
  29 oktober 2018 at 09:00

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar
  ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply
  Helma Keijzer
  29 oktober 2018 at 08:50

  Jaren dacht ik dat een Sint en Piet op bezoek moest laten komen. Nou dat was stress voor het regelen, stress tijdens het bezoek en 2 bange kinderen. Dus weinig lol aan. Tot ik 3 jaar geleden de Video van Sint ontdekte. Wat een top idee is dit. Het regelen is al voorpret. Het ontvangen is een cadeautje. En op de dag zelf is iedereen blij verrast. Beter kan niet. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Sjoerd
  29 oktober 2018 at 08:33

  Dit lijkt me zo leuk!! Dit jaar is onze sinterklaas extra bijzonder, want we hebben er een beetje hulp bij! 😉 ons oudste meisje is net 9 en weet “het grote geheim” nu en voelt haarzelf extra speciaal nu ze met alles mag helpen voor haar kleine zusje.
  Stiekem vind ze alles nog wel erg leuk en zo’n persoonlijke video voor samen zou het feest helemaal af maken!!

 • Reply
  Mieke Stam
  29 oktober 2018 at 08:14

  Ja super leuk om pakjes avond mee te beginnen, de jongens vinden het helemaal geweldig!

 • Reply
  Nynke B
  29 oktober 2018 at 07:43

  Zo leuk, dat draagt echt bij aan de spanning.

 • Reply
  Shadé
  29 oktober 2018 at 07:40

  Wij doen heel graag mee.. sinds mijn kleine man op school zit vind hij sinterklaas nog spannender, hoe gaaf zou het dan zijn dat hij een persoonlijk bericht krijgt van de Sint. Duimen??

 • Reply
  Les schlepers
  29 oktober 2018 at 07:30

  Heel leuk! Ik waag ook graag een kans mee omdat wij het dit jaar vieren met de kids van mijn zus samen. We hebben er 8 in totaal en ze geloven allemaal! Kan niet wachten om hun snoetjes te zien bij deze film! Zou helemaal te gek zijn!

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  29 oktober 2018 at 07:08

  Dit lijkt me zo gaaf voor onze dochters en hun nichtjes. Zal dan de 1e keer zijn en ben erg benieuwd naar de gezichten als ze dit zien

 • Reply
  Marange Krouwel
  29 oktober 2018 at 06:58

  Jaaa ik doe graag mee! Geliked en gedeeld op facebook, en ik ben trouwe volger van jullie filmpjes?. Fingers crossed

 • Reply
  Alice van berk
  29 oktober 2018 at 06:58

  Ontzettend leuk! ???

 • Reply
  Laura van Hout
  29 oktober 2018 at 06:54

  Jaaaaa ik doe heeel graag mee voor onze 3 schatjes❤??

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.