Lifestyle Nederland Noord Brabant Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Ons bezoek aan Share A Perfect Day 2017

16 juli 2017
Share_A_Perfect_Day_2017_GoodGirlsCompany

Al weken keken mijn oudste dochters uit naar Share A Perfect Day 2017. Of het nu kwam door de gedachte om samen met mij een Zumba klasje te volgen. Samen te dansen op Kriss Kross Amsterdam. Of gewoon met je neusje vooraan te staan tijdens workshops weet ik niet. Maar uiteindelijk kan ik zeggen dat we een hele perfecte dag hadden… .

Share_A_Perfect_Day_GoodGirlsCompany

De eerste indruk telt en ik moet eerlijk bekennen dat Share a Perfect day op mij niet meteen een goede indruk maakte. In de miezerige regen stonden we lang te wachten op pendelbusjes. Die niet op kwamen dagen en al vrij snel heel vol zaten. Er zat niks anders op om de weg naar het festival terrein te voet af te leggen. Onderweg verbaasden wij ons over de lege blikjes. En we vroegen ons af waar we die dag aan begonnen waren.

Video Share a perfect Day


Klik hier wanneer de video niet goed wordt weergegeven en om je gratis te abonneren op ons kanaal.

Share a Perfect Day met Miss G en Miss B

Het was bijna de hele week stralend weer geweest. Maar bovenal droog. Als je dan in de grijze regen op een nat festivalterrein staat, werkt dat niet meteen stemmingverhogend. Mijn dochters wonden er geen doekjes om “ Kunnen we niet gewoon naar huis mama?”. Als we niet een uur hadden gereden en ruim 30 minuten in de file richting de parkeerplaats van het festival, had ik er geen seconde over nagedacht. Maar inmiddels had ik al teveel tijd en geld geïnvesteerd om zomaar met de staart tussen de benen af te druipen naar huis. We zouden gaan. Beetje jammer dat we geen regenkleding bij ons hadden en ik de paraplu in de auto had laten liggen.

Share_A_Perfect_Day-met Miss G en Miss B_GoodGirlsCompany

Share_A_Perfect_Day_201-met Miss G en Miss B_GoodGirlsCompany

We schuilden even voor een grote regenbui en besloten toen avontuurlijk het festival terrein te verkennen. Leuke kraampjes met nog lekker voedsel. Ondanks het matige weer lieten de dames het zich goed smaken. En toen ze eenmaal begonnen in te zien dat er tientallen snacks te halen waren, waren de meiden om. Ik was Miss B constant kwijt. Ze zorgde extreem goed voor zichzelf door overal allerlei snack te halen. En blijkbaar konden exposanten niet weigeren.

Ook lieten beide dames zich van hun sportieve kant zien. Net zoals ik enkele weken eerder deed, gingen ze suppen bij Jobe. Leuk vonden ze dat.

Share_A_Perfect_Day_2017-met Miss G en Miss B_GoodGirlsCompany

Share a Perfect Day 2017 is perfect

Ondanks de slechte start, wist Share A Perfect Day 2017 ons positief te verrassen, Ook al is het evenement in principe niet voor kinderen onder de 12, oudere kinderen kunnen zich prima vermaken. We hebben veel geproefd. Er waren leuke shows. De gewilde les Zumba kwam er. En samen rockten we bij Kriss Kross Amsterdam. Tenminste Miss G en ik. Miss B was niet onder de indruk. Bekijk onze nieuwste video voor een goede indruk.

De dag begon somber en grijs maar sloot af met een gouden randje.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Bezoek jij wel eens een festival met je kinderen?

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]