DIY Feestdagen Pasen video en vlogs

Video | Paashaasje knutselen met de kinderen

17 maart 2019
Paashaasje knutselen GoodGirlsCompany

Samen met mijn kinderen ging ik gezellig knutselen voor Pasen. We maakten een paashaasje, paaskuikens en versierden paaseieren. In onze nieuwste video laat ik je zien hoe het moet. En geef ik je een sneak peek van onze paastakken voor dit jaar.

Het regenachtige weer van de afgelopen dagen leende zich uitstekend voor gezellig knutselen met de kinderen. Vooral Miss C vond het geslaagd. De voorgaande paasfeesten kan ze zich niet meer herinneren. Alles is nieuw en ze vindt het super leuk. En zeg nu zelf, eieren beschilderen met een nieuwe verfdoos is toch ook geweldig?

Video | Paashaasje knutselen met de kinderen

Klik hier als je het niet goed kan zien

Als benodigdheden gebruikte ik:

  • karton van de Action
  • lijmpistool en de confetti komt ook van de eerder genoemde budget store.

Meer Paasknutsels maken?

Paashaasje

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]