Babyspullen Moeder & Kind video en vlogs

Video | Negenmaandenbeurs goodiebags uitpakken + winactie

3 maart 2019
Negenmaandenbeurs 2019 winactie

In mij nieuwste mommy video pak ik alle goodiebags van de Negenmaandenbeurs uit. Ik laat je zien wat er in zit? En het leuke is, jij kan 1 van de 3 goodiebags winnen.

Video Negenmaandenbeurs goodiebags uitpakken

Voor welke Negenmaandenbeurs goodiebag met inhoud, kies jij?

1. Zwitsal
2. Nijntje,
3. Difrax?

Wat moet je daar voor doen?

1. Like deze video
2. abonneer je op ons YouTube kanaal
3. Laat in de reactie onder deze video weten welke je hebben wilt.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 13 maart 2019
Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Jolanda
  9 maart 2019 at 19:57

  Wat leuk, zoveel! Ik doe graag mee voor het tasje van difrax 🙂

 • Reply
  marion poeste
  6 maart 2019 at 19:56

  echt super leuk 🙂 ik ga voor nijntje, voor onze kleine nijntje fan en haar kamer ook in volledig nijntje stijl… (difrax zou mijn 2e keuze zijn ook mega leuk ) -zwitsal kan ik zelf helaas niet tegen met het geurtje en mijn longen dus die sla ik over hihi

 • Reply
  Natasja keuter
  5 maart 2019 at 17:55

  Wat liefff !! Doe dolgraag mee voor het Nijntje tasje voor ons wondertje in mn buik. Abonnee etc was ik al

 • Reply
  Tamara
  5 maart 2019 at 07:41

  Leuk! Wij krijgen een zoon, dus ik ga voor het difrax pakket.

 • Reply
  Karlijn
  3 maart 2019 at 21:21

  Nijntje, lief klein konijntje❤️❤️

 • Reply
  Marian B
  3 maart 2019 at 19:37

  Wat heb je een leuke pakketjes heb je samengesteld! Ik heb geen baby meer maar wel een zwanger zusje. Ik zou haar graag verrassen met het Zwitsal pakket.

 • Reply
  Marian zw
  3 maart 2019 at 19:13

  Zwitsal vind ik echt heerlijk ruiken! Ik doe graag mee om na het badderen heerlijk aan mijn kleinzoon te snuffelen

 • Reply
  Angela
  3 maart 2019 at 18:55

  Wat super leuk!Wat een verwennerij voor me meisje Bailey 💗 deze mamma gaat voor de Zwitsal🍀👶🍀 alle 3 de sets zijn super leuk moet ik zeggen maar kan er maar 1 kiezen.

 • Reply
  Naomi Vd Laan
  3 maart 2019 at 17:33

  Natuurlijk ben ik allang geabonneerd op jouw kanaal!! Wat een verwennerij zeg al die tassen, jeetje! Dat was zeulen de hele dag daar of niet🙈
  Ik doe graag mee voor ons zoontje wat we eind april verwachten. Voor het pakketje van difrax 😍❤️

 • Reply
  Liesbeth
  3 maart 2019 at 17:32

  Leeeuuukkkk!!! Voor mijn eigen kleine mannetje! Heel graag de Difrax goodiebag! Duimen!

 • Reply
  Jolanda Veltman
  3 maart 2019 at 17:17

  Supergaaf deze actie .. En superlief om weg te geven .
  Deze mama maakt graag een kansje voor het eetsetje en 😍 love zwitsal 😍..

 • Reply
  Kimberley van Ravenswaaij
  3 maart 2019 at 17:08

  Super leuke actie! Onze familie weet sinds vandaag dat ik zwanger ben, maar ik weet pas over 2 weken of het een jongen of meisje is😊 dus ik gok nu maar even op het Zwitsal pakket omdat ik zeker weet dat wij daar veel aan zullen hebben.

 • Reply
  Lotte van Breukelen
  3 maart 2019 at 16:47

  Wat een leuke actie! Zelf niet geweest dus leuk om jouw ervaring te lezen. Aangezien onze kleine dol is op Nijntje gaan we daar natuurlijk voor!

 • Reply
  Cindy Framke
  3 maart 2019 at 16:46

  Wauw wat superleuk! Zelf helaas nog nooit naar de negenmaandenbeurs geweest. Maar echt supergaaf dat u dit weggeeft. Ik loot heel graag mee voor de zwitsal goodiebag. Mijn favoriete merk. Ben gek op de geur van zwitsal. En dat eetsetje vind ik helemaal geweldig voor mijn kleine meisje. Over een paar weekjes mag ze haar eerste hapjes dus dit zou dan haar eerste eetsetje zijn. Zo leuk! Ik ga duimen voor mijn kleine meisje ❤

 • Reply
  Marleen
  3 maart 2019 at 16:41

  Heel graag de Zwitsal goodiebag!!! We gaan heel hard duimen!!! We hebben je video geliked en waren al abonnee van je kanaal!!!

 • Reply
  Melissa de Jonge
  3 maart 2019 at 16:40

  Wow super spulletjes! Dat was een geslaagd dagje op de beurs. Helaas zelf nog nooit geweest. Wie weet in de toekomst. Ik zou voor pakket nr 3 van difrax mee willen doen. Sinds 10 januari voor de 2e x mama van een baby boy genaamd Owen geworden. En hoewel ik pakket 2 Nijntje ook echt geweldig vind heb ik de boxpakjes van Zeeman zelf al gehaald hihi. Ze zijn echt super leuk. En pakket 1 is ook super. Daar gaan mama’s heel erg blij mee zijn. Geweldig dat je een ander hier blij mee wilt maken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]