ADHD video en vlogs

Ik kreeg pas een ADHD diagnose op mijn 40ste

8 februari 2023
Video | Ik kreeg een ADHD diagnose op mijn 40ste

Ik kreeg pas een ADHD diagnose op mijn 40ste. In deze storytime video vertel ik je hoe het kwam dat ik bijna 40 jaar was voordat ik eindelijk mijn ADHD diagnose kreeg.

Welke rol een zelftest daar in speelde. Hoe lastig het was om een doorverwijzing te krijgen naar ADHD Centraal. En hoe het kwam dat ik mijn Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) diagnose bijna misliep doordat mijn symptomen niet zo duidelijk aanwezig waren.

Video | Ik kreeg een ADHD diagnose op mijn 40ste

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]