Persoonlijk video en vlogs

Video| Gescheiden en nu?

18 april 2022
gescheiden ouders_alleenstaande moeder_themillennialmom

Okay, we zijn gescheiden. Maar hoe gaat het nu met mij? Met de kinderen en is het me gelukt om een eigen huisje te vinden? De hoogste tijd om jullie in deze video mee te nemen en wat te vertellen over hoe het met ons gaat.
In september deed ik de mededeling dat wij geen scheiden. Ik vond het super spannend om dit voor een video op YouTube te vertellen. Maar uiteindelijk bracht mijn eerlijkheid mij ook ontzettend veel goeds. Zo kreeg ik verschillende bemoedigende reacties. Maar raakte ik ook aan de praat met vrouwen die in hetzelfde schuitje zaten.

Kletsvideo| gescheiden en zo gaat het nu met ons


Liefs Josan Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]