Lifestyle Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Video | FeelGood & Shop event 2019

27 maart 2019
FeelGood en shop event 2019 Veghel

Samen met twee van mijn dochters ging ik naar het FeelGood & Shop event 2019. Net zoals de voorgaande edities was het ook deze keer weer in Veghel. In onze nieuwste video zie je wat we er deden.

FeelGood & Shop event 2019

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

3 redenen om het FeelGood & Shop event te bezoeken

De locatie

Je MOET echt de locatie in Veghel eens gezien hebben. Het pand ademt de historie vanuit het verleden. Overal zie je het in terug.,

Kleinschalige en gezellig

Voor min blog bezoek ik heel wat beurzen en events. Meestal in Amsterdam en omstreken. Maar deze beurs in het zuiden van van Nederland brengt ook de zuidelijke charme met zich mee. Heerlijk bourgondisch eten en genieten.

Hippe spulletje

Laten we eerlijk zijn: op een shoppingevent verwacht je hippe producten. Daar kom je toch voor? Op het Feelgood & Shop event heb je allerlei hippe spulletjes. Voor je interieur, voor jou als vrouw maar ook voor je kinderen. Want waarschijnlijk heb je net zoals veel moeders de grappige gewoonte om heel veel kleertjes en spulletjes voor je kinderen te kopen.

Leuke webshops

Alledaags geluk

Alledaags geluk

Dankzij onze social media denken we dat het gras altijd groener is bij een ander. Maar wie met andere ogen naar haar eigen leven kijkt, ziet dat er in het aaldaagse ook veel geluk zit. Dat probeert alledaags geluk naar boven te brengen. Met leuke, lieve kaartjes, kalenders en andere producten. Gewoone kleine reminders die je even laten stilstaan bij het alledaags geluk. Hier meer inspiratie.

Petotje

Ook dit jaar ontdekte ik weer tal van leuke nieuwe webshops. Waaronder Peptotje. Hier koop je customade babyartikelen. Waaronder dekentjes, slabbetjes, speenkoorden, babynestjes en kruikenzakken. Super lief allemaal! Klik hier om meer te zien.

The Dreamstore

The Dreamstore

Ook de dreamstore is echt een shop met te leuke hebbedingetjes. Vooral de schattige kleertjes voor baby’s zijn echt een musthave voor op je verlanglijstje. Ik had al een aantal hippe outfits gezien die ik Miss C zo zou aantrekken…als ze kleiner was geweest. Smelten kan hier.

Ray wood houten horloges

Ray Wood

De houten horloges, armbanden en zonnebrillen van Ray Wood gemaakt door designer Bruce Cerew zijn bijzonder. Elke accessoires vertelt zijn eigen unieke verhaal. Met de aankoop van ene product draag je bij aan duurzaamheid. Zo gaat 10% van de opbrengst naar een project in Afrika. En wordt voor elke gekapte boom er eentje terug geplant. Een prima alternatief voor mensen die op zoek zijn naar duurzame accessoires. Klik hier voor meer informatie en om te shoppen.

Confetti op tafel

In de video zie je ons en leuke pixel maken. Dit deden wij in de stand van Confetti op tafel. Zij hebben de leukste spulletjes om te knutselen. Thuis, tijdens een workshop of voor een kinderfeestje. Houd je ook van leuke knutselprojectjes met je kinderen? Dan moet je zeker even hier kijken.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]