Beauty

Vichy mineraal maskers

24 augustus 2016
Vichy mineraal maskers_GoodGirlsCompany_review

Ik mocht het verfrissend mineraal masker uit de Vichy mineraal maskers serie proberen. Leuk! Meestal gebruik ik een gezichtsmasker alleen maar als beauty routine voor speciale gelegenheden. Wanneer ik een avondje uit ga of tijdens een beauty dag met de meiden. Veel te weinig natuurlijk om echt structureel bij te dragen aan een mooie huid. Op zo’n moment is het vaak puur damage controll. Zorgen dat mijn huid zuiverder wordt, want van mijzelf heb ik een gemengde huid. Eentje die op de T-zones nogal snel vet wordt.

Ervaringen Vichy Quenching Mineral Masker_GoodGirlsCompany

Wanneer ik er niet goed voor zorg zijn puistjes, verstopte poriën en andere onzuiverheden helaas gewoon de realiteit. Gelukkig zorgt dagelijkse reiniging en verzorging van mijn huid meestal wel voor het gewenste resultaat.

Vichy Mineraal maskers_ervaringen_GoodGirlsCompany_voordelen donkere huid

Vichy Quenching Mineral Mask_GoodGirlsCompany_Vichy mineraal maskers

Eigenschappen van een donkere huid

Het hebben van een donkere huid heeft zo zijn voordelen. Door de melanine ben ik beter beschermd tegen zonlicht. Het zorgt er voor dat ik minder snel last krijg van kleine rimpels. En ik geef eerlijk toe het hilarisch te vinden als men mij veel jonger inschat. Naast minder vatbaar voor huidverandering is mijn huid dikker en steviger. Vooral dat laatste heb ik onwijs vaak moeten aanhoren naar mijn bevallingen. Een knip wordt er echt niet leuker op als men je vertelt dat je huid sterker is en sneller geneest.

Vichy mineraal maskers_GoodGirlsCompany_Vichy Vochtinbrengend Mineraal Mask

Experience Vichy masque mineral desalterant_GoodGirlsCompany

Vichy mineraal maskers

Maar weer terug naar mijn gezichtshuid. Ik weet heel goed wat ik allemaal moet doen om er voor te zorgen dat mijn huid niet te vet wordt. Maar daardoor vergeet ik het nog wel eens dat mijn huid ook voedende producten nodig heeft. Ik werd mij hier voor het eerst echt bewust van toen ik een huidanalyse bij All skins schoonheidsinstituut deed.

Daarom vond ik het wel leuk dat ik uit de Vichy mineraal maskers serie het hydraterende masker mocht proberen. Deze masker is echt een hydratatie boost voor je huid. je kan hem 1-3 keer per week gebruiken. Hij voelt verfrissend aan en is alleen al leuk vanwege de kleur!

Wat zit er in Vichy Vochtinbrengend Mineraal Masker

Vichy Vochtinbrengend Mineraal Masker

Vichy Vochtinbrengend Mineraal Masker is het eerste masker dat verrijkt is met mineraliserend thermaal water van Vichy. Naast dat je huid een hydratatie boost krijgt, zorgt het ook voor een kalmerend effect. Verrijkt met voedende ingrediënten zoals Vitamine B3, Glycerine en Freshagent. Van Glycerine is het bewezen dat het hydraterend werkt doordat het zelfs vocht uit de lucht kan aantrekken. Ook B3 speelt een cruciale rol bij het behouden van een mooie gezonde huid. Fresh Agent technology zorgt voor langdurige frisheid. Hier kon ik niet veel over vinden, dus zal het waarschijnlijk wel gepatenteerd zijn.

Review Vichy Quenching Mineral Mask_GoodGirlsCompany

Hoe breng je het aan?

In het potje zit een frisse waterachtige gel substantie. Deze voelt lekker koel en fris ( voor zover je fris kan voelen met je vingers) Je moet het masker minimaal 5 minuten laten intrekken en je kan het zo’n 1 tot 3 keer per week gebruiken.

 • Breng het masker met schone vingers op de te behandelen huid aan
 • Door zachtjes tegen je voorhoofd, kin en wangen te tikken stimuleer je de huid en zorg je voor een maximale opname van het product.
 • Afspoelen is niet nodig. Masseer het zachtjes in je huid

Review Vichy mineraal maskers_GoodGirlsCompany

Review Vichy mineraal maskers

Het aanbrengen van een gezichtsmasker vind ik meestal nog wel te doen. Het voelt vaak lekker ontspannend. Bovendien voelt het vaak als een luxe ME-time momentje. Alleen vind ik het vaak zo’n gedoe om het er af te halen. Nou ja niet als een ander het doet, maar als ik het eraf moet trekken, pulken of spoelen. Het is dat het moet, maar ik geef gewoon eerlijk toe dat het niet mijn favoriete bezigheid is. Daarom vond ik het ook meteen een pre dat je dit masker niet af hoeft te spoelen. Helemaal perfect want de andere Vichy mineraal maskers moet je wel afspoelen.

Het gelmasker voelt lekker koel en verfrissend. En zo ruikt het ook. Aangenaam fris dus heerlijk na een vermoeiende dag met kinderen. Dat is voor mij toch vaak het moment waarop ik wel even een extra oppeppertje kan gebruiken. Maar ik moet er dan vaak niet aan denken om het eerst op te brengen en dan eraf te halen. Dit masker kan je gewoon opbrengen, beetje je huid stimuleren en daarna in bed voor je (schoonheids)slaapje. Makkelijker kan Vichy het je niet maken.

Kende jij de Vichy mineraal maskers al? Wat voor een huidtype heb jij?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!