Beauty

Vichy mineraal maskers

24 augustus 2016
Vichy mineraal maskers_GoodGirlsCompany_review

Ik mocht het verfrissend mineraal masker uit de Vichy mineraal maskers serie proberen. Leuk! Meestal gebruik ik een gezichtsmasker alleen maar als beauty routine voor speciale gelegenheden. Wanneer ik een avondje uit ga of tijdens een beauty dag met de meiden. Veel te weinig natuurlijk om echt structureel bij te dragen aan een mooie huid. Op zo’n moment is het vaak puur damage controll. Zorgen dat mijn huid zuiverder wordt, want van mijzelf heb ik een gemengde huid. Eentje die op de T-zones nogal snel vet wordt.

Ervaringen Vichy Quenching Mineral Masker_GoodGirlsCompany

Wanneer ik er niet goed voor zorg zijn puistjes, verstopte poriën en andere onzuiverheden helaas gewoon de realiteit. Gelukkig zorgt dagelijkse reiniging en verzorging van mijn huid meestal wel voor het gewenste resultaat.

Vichy Mineraal maskers_ervaringen_GoodGirlsCompany_voordelen donkere huid

Vichy Quenching Mineral Mask_GoodGirlsCompany_Vichy mineraal maskers

Eigenschappen van een donkere huid

Het hebben van een donkere huid heeft zo zijn voordelen. Door de melanine ben ik beter beschermd tegen zonlicht. Het zorgt er voor dat ik minder snel last krijg van kleine rimpels. En ik geef eerlijk toe het hilarisch te vinden als men mij veel jonger inschat. Naast minder vatbaar voor huidverandering is mijn huid dikker en steviger. Vooral dat laatste heb ik onwijs vaak moeten aanhoren naar mijn bevallingen. Een knip wordt er echt niet leuker op als men je vertelt dat je huid sterker is en sneller geneest.

Vichy mineraal maskers_GoodGirlsCompany_Vichy Vochtinbrengend Mineraal Mask

Experience Vichy masque mineral desalterant_GoodGirlsCompany

Vichy mineraal maskers

Maar weer terug naar mijn gezichtshuid. Ik weet heel goed wat ik allemaal moet doen om er voor te zorgen dat mijn huid niet te vet wordt. Maar daardoor vergeet ik het nog wel eens dat mijn huid ook voedende producten nodig heeft. Ik werd mij hier voor het eerst echt bewust van toen ik een huidanalyse bij All skins schoonheidsinstituut deed.

Daarom vond ik het wel leuk dat ik uit de Vichy mineraal maskers serie het hydraterende masker mocht proberen. Deze masker is echt een hydratatie boost voor je huid. je kan hem 1-3 keer per week gebruiken. Hij voelt verfrissend aan en is alleen al leuk vanwege de kleur!

Wat zit er in Vichy Vochtinbrengend Mineraal Masker

Vichy Vochtinbrengend Mineraal Masker

Vichy Vochtinbrengend Mineraal Masker is het eerste masker dat verrijkt is met mineraliserend thermaal water van Vichy. Naast dat je huid een hydratatie boost krijgt, zorgt het ook voor een kalmerend effect. Verrijkt met voedende ingrediënten zoals Vitamine B3, Glycerine en Freshagent. Van Glycerine is het bewezen dat het hydraterend werkt doordat het zelfs vocht uit de lucht kan aantrekken. Ook B3 speelt een cruciale rol bij het behouden van een mooie gezonde huid. Fresh Agent technology zorgt voor langdurige frisheid. Hier kon ik niet veel over vinden, dus zal het waarschijnlijk wel gepatenteerd zijn.

Review Vichy Quenching Mineral Mask_GoodGirlsCompany

Hoe breng je het aan?

In het potje zit een frisse waterachtige gel substantie. Deze voelt lekker koel en fris ( voor zover je fris kan voelen met je vingers) Je moet het masker minimaal 5 minuten laten intrekken en je kan het zo’n 1 tot 3 keer per week gebruiken.

  • Breng het masker met schone vingers op de te behandelen huid aan
  • Door zachtjes tegen je voorhoofd, kin en wangen te tikken stimuleer je de huid en zorg je voor een maximale opname van het product.
  • Afspoelen is niet nodig. Masseer het zachtjes in je huid

Review Vichy mineraal maskers_GoodGirlsCompany

Review Vichy mineraal maskers

Het aanbrengen van een gezichtsmasker vind ik meestal nog wel te doen. Het voelt vaak lekker ontspannend. Bovendien voelt het vaak als een luxe ME-time momentje. Alleen vind ik het vaak zo’n gedoe om het er af te halen. Nou ja niet als een ander het doet, maar als ik het eraf moet trekken, pulken of spoelen. Het is dat het moet, maar ik geef gewoon eerlijk toe dat het niet mijn favoriete bezigheid is. Daarom vond ik het ook meteen een pre dat je dit masker niet af hoeft te spoelen. Helemaal perfect want de andere Vichy mineraal maskers moet je wel afspoelen.

Het gelmasker voelt lekker koel en verfrissend. En zo ruikt het ook. Aangenaam fris dus heerlijk na een vermoeiende dag met kinderen. Dat is voor mij toch vaak het moment waarop ik wel even een extra oppeppertje kan gebruiken. Maar ik moet er dan vaak niet aan denken om het eerst op te brengen en dan eraf te halen. Dit masker kan je gewoon opbrengen, beetje je huid stimuleren en daarna in bed voor je (schoonheids)slaapje. Makkelijker kan Vichy het je niet maken.

Kende jij de Vichy mineraal maskers al? Wat voor een huidtype heb jij?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]