Interieur Lifestyle

Versier je raam met een Raamtekening + winnen

29 oktober 2016
Versier-je-raam-met-een-Raamtekening_GoodGirlsCompany

Droom jij ook van een prachtige raamtekening? Maar twijfel je aan je eigen handlettering en teken skills? Dan is een sjabloon van Raamtekening misschien wel de oplossing. Ik vertel je er meer over en je maakt kans om een sjabloon te winnen zodat je deze herfst je eigen ramen gezellig kan pimpen.

zelf-makkelijk-raamtekening-maken_goodgirlscompany

Toen ik op Pinterest een prachtige raamtekening zag, was ik verkocht. Dit was wat ik nodig had. Aan de zijkant van ons huis hebben wij een nis. Deze kerstnis is het middelpunt van alle feestelijkheden. De adventskalender hangt er te pronken, kaarsjes staan er voor de ramen en een prachtige raamtekening zou er niet misstaan. Alleen….ik durf niet. Ik wil best zo’n tekening, maar ik wil hem dan ook meteen perfect. En ik weet niet of ik dat wel kan. Dus al 2 jaar lang zit mijn perfectie mij in de weg. Wist ik veel dat er sjablonen bestaan waardoor je gemakkelijk je eigen raamtekening kan maken.

Wat doet Raamtekening?

Raamtekening maakt- zoals de naam al een beetje verklapt- tal van kant-en-klaar ontwerpen voor raamschilderingen. Het idee is simpel en de uitwerking helemaal. Bestel een sjabloon via de website, print hem uit, plak het op een raam en trek de tekening over met krijtstift. Nog iets? Nee hoor, dat was het! Geef elke kamer een compleet nieuwe look en elk raam een nieuwe bestemming.

Zelf-Raamtekening-maken_GoodGirlsCompany

Mooie unieke blikvanger

Met een raamtekening maak je van elk raam een blikvanger. Het merk heeft een grote selectie aan ontwerpen en thema’s. Geen zin om een ooievaar tegen je raam aangeplakt te hebben? Kies dan voor een geboorte aankondigen. Of laat een totaal uniek ontwerp maken met de naam van je kindje. Fleur kinderkamer op met vrolijke sjablonen. En je trouwdag wordt ook heel persoonlijk met een mooie trouwtekeningen. Ook voor Feestdagen zoals Pasen, Kerst en Sinterklaas vind je een bijpassende tekening. Maar Raamtekening heeft ook ‘tijdloze’ ontwerpen, zoals: planten, bloemen en inspirerende teksten.

Elk sjabloon is verkrijgbaar in vijf maten. De raamdecoratie is daardoor geschikt voor vrijwel elke plek. Thuis, maar ook in een klaslokaal of winkel. En iedereen kan zich er creatief mee uitleven: jong, oud. Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Extra handig: met een natte spons is de tekening zo verdwenen. Zo kun je lekker regelmatig een nieuwe tekening maken.

kerst-raamtekening-maken_goodgirlscompany

Het ontstaan van Raamtekening

Ontwerper Anke van der Meer tekende op het evenement Flavourites Live voor de lol op ramen. Tot grote enthousiasme van veel voorbijgangers, die haar massaal vroegen hoe zij dát zelf konden doen. Snel daarna was Raamtekening een feit. Een webshop die Anke, als ontwerper beter bekend als ankepanke, steeds verder uitbreidt met nieuwe sjablonen, tutorials en handige tips.

Win een Raamtekening sjabloon

In samenwerking met Raamtekening mag ik een sjabloon voor een  raamtekening weggeven. Zo kun je zelf proberen om met een krijtstift je ramen te versieren met de meest originele opdrukken.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 105 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zaterdag 5 november 2016. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt maandag 7 november via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  De Kock
  25 augustus 2017 at 11:22

  Wat jammer dat ik dit artikel nu pas lees. Doen jullie deze challenge dit jaar ook weer?
  Groetjes,
  Gerjanne de Kock Derksen

 • Reply
  Jannemiek Hanszens
  4 november 2016 at 16:41

  Wat gaaf dat ik een raamtekening kan winnen. Ben behoorlijk creatief maar kan gewoon echt niet tekenen😏 Heb al allemaal leuke decoratie-ideetjes voor Sint en Kerst en wat zou het leuk zijn als ik daarnaast op het raam zo’n leuke tekening kan maken😍

  Groetjes Jannemiek Hanszens

 • Reply
  Jannemiek Hanszens
  4 november 2016 at 16:37

  Wat gaaf dat ik een raamtekening kan winnen. Ben behoorlijk creatief maar kan gewoon echt niet tekenen😏 Heb al allemaal leuke decoratie-ideetjes voor Sint en Kerst en wat zou het leuk zijn als ik daarnaast op het raam zo’n leuke tekening kan maken😍

 • Reply
  Fleur
  4 november 2016 at 11:55

  Ik heb met Halloween voor het eerst een raamtekening gemaakt. Superleuk om te doen en ook leuke reacties gekregen. Ik doe dus graag mee voor een sjabloom (kan namelijk niet heel goed zelf tekenen…)

 • Reply
  Jolein koolske
  2 november 2016 at 06:26

  Oh super leuk zeg !!! Ik vind het sinterklaas feest altijd zoooo leuk en versier ons huis daar ook echt voor . Dit zou erg leuk zijn voor de extra versiering 😍

 • Reply
  Claudia Diependaal
  2 november 2016 at 00:52

  Superleuk. Ik kan dit ook niet. Handig zeg. Zo’n sjabloon.

 • Reply
  Maaike
  1 november 2016 at 10:23

  Heel leuk! Ik doe mee!

 • Reply
  brants
  31 oktober 2016 at 21:08

  eens iets anders zo’n raamtekening

 • Reply
  kempenaers
  31 oktober 2016 at 21:07

  ziet er leuk uit raamtekeningen, nog nooit gedaan

 • Reply
  Claudia Diependaal
  31 oktober 2016 at 21:05

  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  31 oktober 2016 at 20:30

  ik doe graag mee omdat onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig zijn 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply
  Melissa
  30 oktober 2016 at 20:51

  Heel leuk, ik zou samen met de kids de hele achterdeur (ok + raam) versieren voor Sinterklaas! Ok ook voor Kerst!

 • Reply
  Mariska
  30 oktober 2016 at 06:41

  Leuk zeg.
  Helaas ben ik ook niet zo’n creatieve moeder met vaste hand.
  Dus ik doe graag mee met deze actie voor een mooi sjabloon zodat we voor de decembermaand iets leuks op het raam kunnen maken.

 • Reply
  Minke
  30 oktober 2016 at 04:26

  Wat leuk! Ik die graag mee. Een leuke tekening voor sinterklaas of de verjaardag van Nola. Ik zie het al voor me.

 • Reply
  Helma Keijzer
  29 oktober 2016 at 22:00

  Heel gaaf. Ik doe graag mee. In mijn hoofd geweldige ideeën. Maar in t echt bak ik er niets van. Een gaaf sjabloon om het raam bij de voordeur een functie te geven.

 • Reply
  Christa lindhout
  29 oktober 2016 at 21:48

  Mag ik weer meedoen met je actie. Want dit lijkt mij zo cool. Heb een hoekhuis niet dus veel ramen.

 • Reply
  Marielle Pals
  29 oktober 2016 at 20:23

  Originele win actie. Mijn moeder deed dat vroeger uit haar pols. Voor de kinderen de buurt woonde wij in het smurfen huis. Helaas ben ik zo creatief als een doperwt. Dus ik loot graag mee want ik hoop dat mijn kinderen er over 30 jaar ook zo leuk aan terug denken.

 • Reply
  Wendy
  29 oktober 2016 at 20:06

  Leuk en super handig. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Kirsten
  29 oktober 2016 at 15:07

  Tof om te doen met de kindjes ook denk ik 🙂 Ik zou het wel zelf aandurven, dus ga de winactie overslaan 🙂

 • Reply
  Marian
  29 oktober 2016 at 13:17

  Ziet er inderdaad heel erg leuk uit! Dat lijkt me wel wat een mooie sjabloon, want zelf tekenen is niet echt mijn ding 😉 Ook leuk voor de feestdagen bedenk ik net.

 • Reply
  Anita Willems
  29 oktober 2016 at 12:44

  Weer een gat in de markt! Ik hoef niet mee te doen met de winactie, maar wilde alleen maar zeggen dat het zo leuk is.
  Vorig jaar ben ik voor het eerst aan de slag gegaan met krijtstift. Met sinterklaas was dat. Superleuk! Ik durfde het wel uit de losse pols 🙂
  Binnenkort maar weer eens een nieuwe krijtstift halen :-))
  Veel succes met je winactie.

 • Reply
  Wenda venema
  29 oktober 2016 at 10:28

  Op flavourites live voor het eerst gezien, vind het echt geweldig voor de aankomende feestdagen!

 • Reply
  Jikke Dullemond
  29 oktober 2016 at 10:15

  Die wil ik wel winnen voor thuis en op school!
  Groetjes Jikke Dullemond

 • Reply
  Réwana
  29 oktober 2016 at 09:49

  Oh leuk!!! Ook om lekker saampjes te doen met mijn 3,5jarige, want ja, ‘ik kan dat ook wel doen mama’ ;))) whahaha

  Wij doen graag mee!

 • Reply
  rianneweerd
  29 oktober 2016 at 09:32

  Wat een superleuke actie. Ik vind de raamtekeningen zo leuk. Op mijn werk maakte ik graag bordtekeningen maar nu ik een digibord heb lukt dat niet meer. Voor op mijn werk en thuis zou ik het erg leuk vinden. Ik heb inmiddels een krijtstift maar zo tekenen uit de losse pols is niks voor mij. Heeft iets te maken met perfectie ofzo 😉 een sjabloon zou een uitkomst zijn.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!