Babyspullen

Joolz Day 2 | Wat is het verschil met de Joolz Day?

23 september 2016
nieuwe-features-joolz-day_joolz-day-2_goodgirlscompany_quadro-collection-grigio-seat

De Joolz Day 2 is de opvolger van de Joolz Day hij heeft maar liefst 20 verbeterde features. Ergonomisch comfort, gemak, stijl en duurzaamheid. Wat is het verschil met Joolz Day?

Joolz Day2

Joolz Day2

De Joolz Day2 is een kinderwagen van Nederlandse bodem. Zowel het ontwerp als de productie wordt allemaal in Nederland gedaan. Ergonomisch comfort, gemak, stijl en duurzaamheid en dat allemaal in één ontwerp. Daar word je toch blij van? Of zoals ze bij Joolz zelf zeggen dat is ‘Positive Design’.

Verschil met Joolz Day

De doorgevoerde verbeterpunten zijn tot stand gekomen door consumentenonderzoek, prototypes en productontwikkelingen. Want hoe mooi een kinderwagen er in de showroom ook uitziet, pas wanneer je hem in real life gaat gebruiken, loop je tegen (on)handigheden. Zo is voor veel ouders te kleine en lastig onbereikbare boodschappenmanden onder de kinderwagen een doorn in het oog. Niks is zo irritant als wanneer je een pak Pampers koopt en hij zit al weer vol. Maar het kunnen ook praktische dingen zijn, zoals een haakje om een kinderwagenspanner met speeltjes aan vast te maken.

joolz-day2_goodgirlscompany_quadro-collection_grigio-cot

Gelukkig komt deze wagen met een grotere en makkelijk toegankelijke boodschappenmand. En dat niet alleen, hij heeft ook een grotere wieg met doorkijkventilatie. Zo houd je goed zicht op je kleintje en blijft ze op een warme zomer- of herfstdag lekker koel.

verschil-joolz-day-en-joolz-day-2_goodgirlscompany_quadro-collection-grigio-seat

 

Joolz Day 2

Dat zijn enkele in het oogspringende verschillen tussen de Joolz Day en de Joolz Day 2. Maar er zijn nog een aantal andere handigheidjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van anti-lekbanden,  de compacte breedte van mar 59 cm en de extra grote zonnekap met air-top? Zo is je kindje beschermd tegen de zon terwijl het ook voldoende frisse lucht krijgt. En door de hoge zit- en stoelpositie hoef je nooit diep te bukken om je kindje in- en uit de kinderwagen te tillen. Overigens hoef je ook niet meer te klooien met riempjes. Met de openstaande veiligheidsgordel met magneetsluiting is dat compleet verleden tijd.

Joolz Day 2Door het hypoallergene matrasje met bijpassend hoofdkussen is het ook helemaal geschikt voor je kwetsbare baby. Misschien is dit wel de Best Day Ever.

Joolz Day2 accessoires

Ook aan het design zijn wat verbeteringen aangebracht. Stijlvolle stoffen, nieuwe aluminium logo’s een gestroomlijnd frame en leatherette details geven de kinderwagen een geraffineerde klasse. Bovendien kan je hem met het Joolz Tailor concept helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

verschil met Joolz Day

verschil met Joolz Day

Net zoals bij de andere kinderwagens kan je ook jouw Joolz Day 2 compleet maken met de bijpassende accessoire lijn. Dat is een compleet nieuwe selectie producten bestaande uit een verzorgingstas slaapzak, parasol, comfort cover, XL boodschappentas, regenhoes en bekerhouder ( altijd handig) die perfect passen bij de Joolz Earth, Studio, Quadro en Tailor collecties. Kortom Joolz Day 2 all the way!

De nieuwe wagen is vanaf 1 oktober online bij Joolz te bestellen en via babyzaken. Richtprijzen zijn vanaf € 999,- Per november komt hij sowieso in de winkels en in de loop van het jaar zal de ‘oude’ Day verdwijnen. Dus ben je zwanger en twijfel je tussen een Day of Day2, dan zal ik je aanraden voor de laatste te gaan.

Ook leuk:

Verschil Joolz Day en Joolz Day 2

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
 • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

Dit zijn wij!