Babyspullen

De compleet vernieuwde Joolz Geo2

4 juli 2017
Joolz_Geo2_duo_GoodGirlsCompany

De Joolz Geo2 is vernieuwd en sinds 3 juli is de kinderwagen officieel verkrijgbaar. En deze all terrain meegroei wagen is werkelijk een plaatje. In dit blog laat ik je alvast zien wat de het verschil tussen de Joolz Geo en Joolz Geo2 is.

Na de lancering van de Joolz Day2 kon ook de Geo natuurlijk niet achterblijven. Door zijn robuuste maar elegante design en enorme boodschappenmand heeft de Joolz Geo al vrij snel de harten van vele moeders gestolen. Bovendien is hij makkelijk om te bouwen van mono naar duowagen.

Joolz_Geo2_duo_makkelijk_aan_tafel_GoodGirlsCompany

Geschikt als duowagen maar ook voor een tweeling

Wat de Joolz Geo2 zo veelzijdig maakt is dat hij geschikt is als duowagen en bovendien ook gebruikt kan worden met een tweeling. Heb je al een kindje en verwacht je een volgende? Dan zal je zien dat hij perfect te gebruiken is met een baby en peuter. En verwacht je twee kindjes, dan klik je net zo makkelijk twee wiegbakjes op het frame. Dit alles in een handomdraai terwijl de wagen manoeuvreerbaar blijft.

Joolz_Geo2_duo_makkelijk_in_auto_GoodGirlsCompany

Verschil tussen de Joolz Geo en Joolz Geo2

Het grootste verschil tussen de Joolz Geo en Joolz Geo2  is het design. De vernieuwde wiegbak is wat groter en persoonlijk vind ik hem ook mooier. De gestroomlijne vormgeving van het onderstel maakt de kinderwagen weer net iets strakker. Terwijl de kinderwagen de herkenbare mooie belijning houdt en de prachtige leatherette details hem een chique uitstraling geven.

Verder zijn er nog aan aantal andere verbeteringen aangebracht:

  • Anti lek banden die gevuld zijn met foam. Wel het comfort van een luchtband, niet de nadelen van een lekke band.
  • Openstaande gordel met magneetsluiting. Wat betekent dat je niet meer hoeft te klooien met riempjes die gedraaid zitten. Oh en ook handig als je je krijsende peuter van de winkelvloer geraapt hebt en tegenstribbelend in de kinderwagen vast wil maken. Kortom de uitvinding als elke seconde telt.
  • Verlengde grote zonnekap met doorkijkventilatie en UV 50 bescherming. Zo houd je ook op zonnige dagen de zon buiten. En heb je geen gedoe met parasolletjes die altijd aan de verkeerde kant van je kinderwagen zitten.
  • Ergonomisch stoeltje dat omkeerbaar is. Door de hoogte kan je hem makkelijk bij de tafel aanschuiven.
Verschil_Joolz_Geo_Joolz_Geo2_GoodGirlsCompany

Joolz Geo 2 links Jools Geo rechts

Verschil_Joolz_Geo_Joolz_Geo2_Mono-seat_GoodGirlsCompany

Jools Geo 2 met zitje rechts Jools Geo met zitje links

Verschil_Joolz_Geo_Joolz_Geo2_Mono_wieg_GoodGirlsCompany

Jools Geo 2 met wieg rechts Joolz Geo met wieg links

Verschil_tussen_de_Joolz_Geo_en_Joolz_Geo2_GoodGirlsCompany

Joolz Geo 2 met duozitje rechts, Joolz Geo met duozit links

Verschil tussen de Joolz Day2 en Joolz Geo2

De verbeteringen aan de Joolz Geo2 liggen in lijn met de eerder vernieuwde Joolz Day2. Ook deze laatste werd voorzien van een gestroomlijnder design, foam anti-lek banden, groter airtop zonnekap met doorkijkventilatie. Maar ook al heeft de Geo2 een grote toegankelijke boodschappenmand, de Geo wint de battle van de boodschappenmanden. Omgekeerd wint de Day2 het als het om ventilatie gaat. Deze heeft namelijk ventilatie aan de boven- en onderkant van de kinderwagenbak. En dat is ook wel prettig als het een warme dag is. Maar door zijn veelzijdigheid en dat hij moeiteloos meegroeit met jouw groeiende familie, is de Joolz Geo2 toch wel de ultieme winnaar.

Joolz_Geo2_duo_transportvergrendeling_GoodGirlsCompany

Joolz_Geo2_duo_makkelijk_in_elkaar_vouwen_GoodGirlsCompany

Oh en hadden we al verteld dat hij een handige transportvergrendeling heeft en in een beweging inklapbaar is? De Joolz Geo2 is verkrijgbaar in de kleuren Earth, Studio, Quadro en Tailor. Natuurlijk passen de Joolz Essentials ook perfect bij de nieuwe kinderwagen.

Ook leuk om te lezen:


Liefs JosanVolg jij mij ook al via 
Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]