Reviews video en vlogs

Review | Vernieuwde Stokke Tripp Trapp Newborn set

19 april 2020
Tripp Trapp newborn set

Met de vernieuwde Stokke Tripp Trapp Newborn set kan je baby vanaf dag 1 bij je aan tafel zitten. De hoge stoelinzet stimuleert oogcontact en daardoor de hechting.

Novan is inmiddels 2 maanden oud en begint steeds meer interesse te krijgen in de wereld om hem heen. Daarom leek het mij een goed moment om hem te laten wennen aan bij ons aan tafel zitten.

Vernieuwde Stokke Tripp Trapp Newborn set

Bij Chloe gebruikte ik al de Stokke Tripp Trapp Newborn set. Maar er is een vernieuwde versie van deze kinderstoel voor baby’s. Deze heeft een aantal nieuwe features. Waaronder: het zitje kan platter dan zijn voorganger. Maar ook de achterkant heeft een futuristisch opengewerkt design waardoor je kindje heerlijk koel blijft op warme. Daarnaast zijn er wat veranderingen in het veiligheidsysteem en kan je een leuke eigentijdse kleur kiezen voor het stoeltje.

Het vernieuwde Stokke Tripp Trapp Newborn set is een mooi babyproduct. Doordat het zitgedeelte van de stoel op tafelhoogte staat, kan je makkelijk oogcontact houden met je baby. Dit bevordert interactie en hechting. Daarnaast is het monteren van de stoel ook goed te doen zoals je in onderstaande video zien kan.

Video | Stokke Tripp Trapp in elkaar zetten

In onderstaande video laat ik je zien hoe je een Stokke Tripp Trapp kinderstoel in elkaar zet. Hoe je de Stokke Tripp Trapp Newborn set op de kinderstoel bevestigd. En vertel ik je wat meer over de nieuwe features ten opzicht van de oude versie.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Petra
  19 april 2020 at 14:08

  Hele fijne set is dit! Zeker ook handig als je al meer kindjes hebt.

  • Reply
   Josan
   1 mei 2020 at 15:11

   Klopt, hij is echt fijn. Vind het ideaal dat hij op tafelhoogte is.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]