Lifestyle Spelen

Verjaardag + winactie Kidzroom Tall Tales rugzak

2 december 2015
Kidzroom Tall Tales

Er is er een jarig, hoera hoera dat kun je wel zien dat ben ik! De mooie leeftijd van 30 had ik al bereikt daar is weer een cijfertje aan toegevoegd. Mijn verjaardag vieren doe ik liever niet. Nou ja niet in groot verband zodat het verplicht is. Natuurlijk ben ik blij/dankbaar/happy (vul maar een emotie in) voor nog een nieuw levensjaar. Maar dat ben ik dagelijks. Niet alleen op een speciale datum. Trakteren daarentegen doe ik wel heel graag. Wie jarig is, trakteert, vandaar dat jullie vandaag een te gekke rugzak uit de Kidzroom Tall Tales collectie kunnen winnen. Wat je daar voor moet doen lees je verderop.

kidzroom-rugzakje-tall-tales-GoodGirlsCompany-winactie

Ik zou kunnen vertellen over wat ik allemaal voor mijn verjaardag gekregen heb. Maar bij het schrijven van dit bericht weet ik nog niet wat mijn huishouden voor mij in petto heeft. Sorry, helaas gaat dat dus over. Ik verdenk mijn gezin er sowieso van niks voor mij gekocht te hebben. Ik ben namelijk ‘lastig’ als het op cadeautjes aankomt. Ik ben er zo eentje die eerder weet wat ze niet wil hebben dan wat ze wel wil hebben. Als puntje bij paaltje komt, heb ik namelijk alles al. Nou ja de belangrijke dingen die onvervangbaar zijn.

Kidzroom Tall Tales-GoodGirlsCompany-rugzak winnen

Kidzroom Tall Tales

In augustus deelde ik mijn liefde voor het merk Kidzroom al. De schooltas van mijn oudste dochter ging al ruim 5 jaar mee. Na 5 jaar was ze toe aan een ander dessin. De tas zelf bleek onverwoestbaar. En dat na heel wat keren in een hoek gesmeten te zijn of nat geregend. Niet alleen over het materiaal gebruik wordt goed nagedacht. Kidzroom denkt ook na over het design.

Kidzroom-back-to-school-rugzakken-schooltassen-voor-kinderen-winnen-KidzRoom-Tall-Tales-collectie-GoodGirlsCompany

Handige snufjes zoals verlengde labels maken het dagelijks gebruik van de tas net even makkelijker.

Kidzroom Tall Tales-GoodGirlsCompany-winactie-winnen

Win een Kidzroom Tall Tales rugzak

Sinds september kun je de Kidzroom Tall Tales-collectie in pastel in de winkels bewonderen. In augustus, aan de start van het nieuwe schoolseizoen, kon je de mintgroene al winnen. Toen Speciaal voor mijn verhaardag stelt Kidzroom 1 Tall Tales rugzak beschikbaar. De roze met de chihuahua Wat je daar voor moet doen? Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en wie weet ben jij dan wel de winnaar. WederomLet op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname.
Deze actie loopt tot en met 8 december 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 • Reply
  Alicia Hofman
  6 december 2015 at 21:21

  Nog Gefeliciteerd! Ik ga nog snel meedoen, dochter gaat binnenkort naar de peutergroep en is helemaal gek van onze chihuahua! Zo’n rugzak maakt alles dus net ietsje leuker!:)

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 december 2015 at 12:16

  Wat een prachtige tassen op een prachtige foto. Mooi met die stoel er zo bij.

 • Reply
  Monique
  2 december 2015 at 19:56

  Ik doe graag mee voor mijn meisje. Wat zal ze trots zijn als ze eindelijk naar school mag en dan ook nog zo’n prachtige rugzak mee mag nemen.

 • Reply
  Linda Smeets
  2 december 2015 at 13:20

  Van harte gefeliciteerd! ???? ik doe graag mee voor onze kleine meid ❤

 • Reply
  Gea Vd Hoff
  2 december 2015 at 11:21

  beetje licht in de duisternis, dat is wat jij toevoegt aan deze maatschappij, Dank daarvoor. Ik wens je een goed nieuw levensjaar! Graag doe ik mee voor mijn nichtje Fleur die bijna naar de basisschool mag. Deze allermooiste rugzak komt goed van pas.

 • Reply
  Marian Zw.
  2 december 2015 at 08:43

  Echt een super meisjes collectie. Ik doe graag mee met deze actie. En GEFELICITEERD, met je verjaardag. Volg je op facebook, en twitter

 • Reply
  Lucianne Landernoord
  2 december 2015 at 08:40

  Gefeliciteeeerd ik waag een kansje voor onze dochter

 • Reply
  Kimberley
  2 december 2015 at 08:05

  Gefeliciteerd! Ik ben ook altijd zo lastig met cadeautjes, haha. Ik hoop dat jullie een hele leuke dag hebben! En ik doe graag mee voor mijn dochtertje 🙂

 • Reply
  elisabeth maria martina
  2 december 2015 at 07:13

  superleuke rugzak maak heel graag kans

 • Reply
  Nicole
  2 december 2015 at 07:03

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!