Babyspullen Moeder & Kind

UNBOXING Van New Born Set naar Stokke Tripp Trapp Baby Set

3 februari 2016
Stokke Tripp Trapp New Born Set-Van Stokke Tripp Trap met New Born Set naar Stokke Tripp Trapp met Baby Set

Miss C is 8 maanden oud en vind het heel gezellig om rechtop te zitten tijdens de maaltijden. Daarom was het tijd om onze Stokke Tripp Trapp met New Born set om te bouwen naar een Stokke Tripp Trapp met Baby Set. Zo kan ze gezellig met ons aan tafel zitten en haar maaltijden eten vanaf haar eigen tafelblad. Ik maakte een video waarin ik de babyproducten uit hun verpakking haal. Ik verwijder de New Born Set en monteer de Baby Set op de beroemde Stokke Tripp Trapp. Benieuws hoe mijn klus skills zijn? Kijk dan snel verder!

Klik hier als je de video niet kan zien.

Miss C eet hoe langer hoe meer vaste maaltijden. We zijn aanbeland bij een nieuw hoofdstuk in ons en haar leven. Vanaf haar geboorte hebben we met veel plezier de Stokke Tripp Trapp met New Born Set gebruikt. Het heeft mij verbaasd hoe lang we er gebruik van konden maken. In mijn ogen is het zitje de investering meer dan waard. Eigenlijk zat ze hier nog prima in maar ze vindt het ook steeds leuker om rechtop te zitten. Meedoen aan tafel of gezellig om zich heen kijken.

Stokke Tripp Trapp Baby Set

Wij voeden haar via de Rapley methode. Bij deze manier van eten begin je later dan 4 maanden met bijvoeding. Maar omdat je je kindje voedsel aanbiedt in hele stukken, is het juist erg belangrijk dat ze goed rechtop kan zitten. In Haar New Born seat zat ze toch een beetje naar achteren gekanteld. Net zoals bij een Maxi-Cosi. Tijdens het eten van sommige gerechten begon dit een beetje onhandig te worden.  Meestal was knoeien dan het gevolg.
Tijd om hier wat aan te doen. Natuurlijk had ik dit moment al lang zien aankomen, maar stiekem had ik hem zo lang mogelijk voor mij uit geschoven. Het is toch een teken dat mijn baby groter wordt.

Ervaringen Stokke New Born Set-Ervaringen Stokke Tripp Trapp met Baby Set

Tadaa…het eindresultaat!

Gelukkig verzachtten de mooie spulletjes van Stokke het leed een beetje. Ik mocht enkele producten uitkiezen voor een review. Natuurlijk liet ik mij dit geen twee keer vertellen en zocht een aantal producten uit waarmee ik haar kinderstoel kon ombouwen. Ik koos een blauwe Baby Set, wit tafelblad en het Chevron Pink stoelkussen. Vervolgens zette ik alles helemaal zelf in elkaar. Het verbaasde mij hoe makkelijk dit ging. Ik ben super tevreden over het eindresultaat en hoop de komende jaren veel plezier te hebben van de Stokke Baby Set.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

♥ dit blog bevat een opgestuurd product

 • Reply
  Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  3 februari 2016 at 13:46

  Wat een mooie eetstoel. Ik had hier jarenlang zo een onhandige stoel van de Ikea staan 😉 dit ziet er toch een stuk compacter uit.

  • Reply
   Josan
   3 februari 2016 at 22:28

   Dank je Nesrin hij schijnt mee te kunnen gaan tot wel 80. Dus als ik oud en krakkemikkig ben zit ik daar in met zo’n riempje.

 • Reply
  Nathalie
  3 februari 2016 at 11:53

  Een prachtige stoel!

  • Reply
   Josan
   3 februari 2016 at 22:26

   Dank je

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]