Europa Family Diary Persoonlijk Travel Wales

Video | van Hoek van Holland naar Harwich met Stenaline

14 mei 2019
Van hoek van Holland naar Harwich met Stenaline

Samen met mijn dochters ging ik van Hoek van Holland naar Harwich met Stenaline. In Nederland namen we de nachtboot en toen ik de volgende morgen mijn ogen opendeed, waren we in Engeland.

Video | van Hoek van Holland naar Harwich met Stenaline

In de onderstaande video zie je precies hoe het boarden gaat en onze hut eruit ziet. Maar ik laat je ook zien hoe leuk het is om laat op de avond te vertrekken. En of je ‘s ochtends voldoende tijd hebt om je spullen weer in te pakken en van boord te gaan.

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Met Stenaline naar Engeland

Toen we vorig jaar Zuid-Engeland bezochten, vertrokken we van Duinkerken naar Dover. Een lange autoreis  die vooral in België voor veel oponthoud zorgde. De bootreis met DFDS was dan wel weer een stuk korter. Maar omdat Wales nogal een eind rijden is, besloten we om het dit jaar wat relaxter aan te pakken. We zouden vanaf Nederland vertrekken naar Engeland met Stenaline.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook

 • Reply
  Monique
  15 december 2017 at 23:07

  Te gek deze winactie?het wordt wel weer tijd voor een nieuwe canvas met de kids?

 • Reply
  Debbie
  15 december 2017 at 00:34

  Ja graag ik heb nog veel te weinig foto´s van mijn zoontje afgedrukt.

 • Reply
  Petra de Mooij
  13 december 2017 at 22:07

  Te gek!! Een mooie foto van onze meiden of juist een van m’n man en mij of toch maar een gezinsfoto, haha. Aan ideeën geen gebrek. Ik doe dus heel graag mee❤️?

 • Reply
  Ellen
  13 december 2017 at 20:37

  Hallo!

  Wat een leuke prijs om te winnen, eentje die lang mee gaat ook. Mijn vriend en ik hebben net een nieuw huis met nog een hoop lege muren, dus wij kunnen zeker een mooie canvas gebruiken!

  Groetjes,
  Ellen

 • Reply
  Liesbeth
  13 december 2017 at 19:52

  Jjjaaaa!!! Een mooie canvas van ons zoontje!

 • Reply
  Linda
  13 december 2017 at 14:59

  Dit vind ik echt een mega toffe actie!! Ik heb zooooveel leuke foto’s van Fenna, maar ik heb er nog niets mee gedaan…. Zo zonde! Dit zou echt top zijn!

 • Reply
  Sharon Flohr
  12 december 2017 at 23:42

  Een mooie foto van m’n dochters voor hun opa en oma die niet in de buurt wonen en die ze dan toch goed kunnen zien ?

 • Reply
  Sabine Tokarek
  12 december 2017 at 22:18

  Een mooie foto van mijn 2 prachtige kindjes!!!???

 • Reply
  Jip Woldstra
  12 december 2017 at 21:04

  Yeah, ik doe heel graag mee, de hoogste tijd voor een prachtige nieuwe foto van mijn stoere vent!

 • Reply
  melissa van stipdonk
  12 december 2017 at 11:40

  wat leuk; genoeg keuze iig en hoe leuk om de winterfoto van afgelopen dagen vast te leggen op deze manier! ik volg via fb en youtube. liefs melissa

 • Reply
  Stéphanie Rob
  11 december 2017 at 22:16

  Jaaa super leuk!! Ik doe graag mee voor mijn zusje! Een mooie foto voor in haar huisje!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  11 december 2017 at 19:48

  Super leuk! Ik wil nog wat moois op de muur hangen.

 • Reply
  Lianne
  11 december 2017 at 19:25

  Straks komt onze tweede, zou mooi zijn om deze op canvas naast de eerste aan de muur te hebben!
  Leuk!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  11 december 2017 at 14:40

  Mijn dochtertje verdient een mooi plekje in de huiskamer aan de muur, ideaal mocht ik dat kunnen doen met dit budget! 😀

 • Reply
  kempenaers anita
  11 december 2017 at 11:03

  doe graag mee heb nog een mooi plaatsje om een foto van de kinderen en kleinkinderen te hangen

 • Reply
  Swenne Bijzet
  10 december 2017 at 20:11

  Foto’s zijn heerlijk om in huis te hebben! Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply
  Wendy v V
  10 december 2017 at 18:15

  Leuk. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Andy E ijzermans
  10 december 2017 at 14:04

  Dit zou geweldig zijn om te winnen. Leuk om cadeau te doen aan de grootouders, maar ook om zelf in de living op te hangen. Een mooie foto is altijd fijn om naar te kijken.

 • Reply
  michael noo
  10 december 2017 at 13:44

  Zou super zijn om hiermee een prachtig kerstcadeau te laten maken met een foto van mijn stralende dochter voor mijn moeder.. Doe graag mee

 • Reply
  Wendy van Zetten
  10 december 2017 at 13:35

  Wauw van deze verwennerij wordt mijn lieve zwangere zus zeker heel blij, zou haar heel graag met dit shoptegoed willen verrassen zodat ze als straks bevallen is een leuk aandenken heeft. Doe graag mee en ga heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen #8DaysOfChristmas

 • Reply
  Marit Kroes
  10 december 2017 at 12:18

  Een foto van onze 3 zoontjes op canvas, dat zou geweldig zijn!

 • Reply
  Grete Karina
  10 december 2017 at 11:09

  Ik heb een dierbare vakantiefoto die ik graag op canvas vereeuwigd zou zien!
  Dus ik loot graag mee.

 • Reply
  Marianne V
  10 december 2017 at 09:13

  Wij doen graag mee!

 • Reply
  Janet
  10 december 2017 at 07:52

  Super leuk! Wij willen al een tijdje een mooie foto van ons gezin aan de muur hangen

 • Reply
  Gerda
  10 december 2017 at 00:10

  Zou geweldig zijn om dit te winnen en zeker omdat mijn dochter Stephanie 1e Kerstdag jarig is en ons een prachtige foto voor op de muur heeft gegeven! Nu heeft ze zelf niets hangen en dit zou echt een prachtig kerstcadeau zijn voor haar!!

 • Reply
  janny kroezen
  9 december 2017 at 23:06

  Ik doe graag mee voor mn schoonzusje, dan kan ze een prachtige foto van mn broertje die pas is overleden als mooie herinnering gebruiken

 • Reply
  Anita H.
  9 december 2017 at 23:02

  Super. Ik doe mee.

 • Reply
  Lotte
  9 december 2017 at 22:14

  Graag! Voor die mooie foto van mijn boys!

 • Reply
  Heidie
  9 december 2017 at 22:04

  Hier maak ik graag kans op. Opa en oma hebben er sinds een paar maanden een kleinkind bij (van mijn schoonzus die ook Josan heet).
  Je begrijpt, een canvas of ander fotoproduct voor aan de wand met allen 3 de kleinkinderen zou een geweldige verrassing zijn.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 december 2017 at 21:45

  oma van 5 kleinkinderen helemaal te gek natuurlijk

 • Reply
  Sharon Flohr
  9 december 2017 at 21:20

  Dit zou een heel mooi cadeau worden voor m’n ouders ?

 • Reply
  Cindyj
  9 december 2017 at 21:18

  WOW
  ! ALSJEMENOU WAT GAAF! !
  wat mooi prijs zeg!!! Supersupersuper foto van mijn 3 kinderen! .

  Helaas ben nummer 4 verloren! In de zwangerschap.
  Zou toch fantastisch zijn! Deze feestdag mooi waardebon om mijn droom in de huiskamer te zien PRONKEN.

  Met deze dure decembermaand! ☆☆
  Ga heeel hard duimen draaienoveruren

 • Reply
  magda van lonkhuijzen
  9 december 2017 at 21:03

  Wat een gave actie. Wij weten wel een mooie foto die we op canvas willen laten drukken

 • Reply
  Mariëlle Otten
  9 december 2017 at 20:22

  Wow dat zou mooi zijn! Heb zoveel mooie foto’s van onze boeven dus dit zou een mooie gelegenheid zijn om er een mooie canvas van te laten maken.

 • Reply
  Willeke
  9 december 2017 at 20:14

  Graag! Zo leuk een foto van al mijn kleinkinderen samen! Een echt kerstcadeau!

 • Reply
  Sylvia
  9 december 2017 at 20:00

  Heel graag ??

 • Reply
  Anna
  9 december 2017 at 19:49

  Daar weet ik wel raad mee..!
  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marian B
  9 december 2017 at 19:49

  Mooie winactie! Een leuke foto van ons viertjes, in de sneeuw zou helemaal mooi zijn!

 • Reply
  Riekie Bos
  9 december 2017 at 19:32

  TE GEK en ik waag graag een kansje!
  Ik heb een onwijs stoere buitensportfoto in gedachten.
  Duim duim duim.
  ????
  Fijne decembermaand en groetjes van Riekie

 • Reply
  Nynke B
  9 december 2017 at 19:32

  Wat leuk zeg. Het wordt een leuke zomerse vakantiefoto, mooie herinnering!

 • Reply
  Chantal Obbink
  9 december 2017 at 19:27

  Ja gaaf! Ik doe graag mee. Leuk om te gebruiken voor een foto van onze eerste kerst met zn 4tjes samen?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!