Feestdagen Lifestyle Valentijnsdag

5 Valentijnsdag tips voor singles

2 februari 2023
Zwarte vrouw geniet van haar Valentijnsdag ontbijt

Een blog over Valentijnsdag tips voor singles klinkt wat tegenstrijdig. Want is Valentijnsdag niet juist de dag waarin de liefde gevierd moet worden? En wat doe je als juist die special someone schittert door afwezigheid in je leven? Je  inschrijven voor dating apps als Tinder, Bumble en Innercircle is niet nodig. Anno 2023 hoef je je er helemaal niet meer voor te schamen als je happy single bent. Wees er trots op en own it!
Valentijnsdag is een dag die vaak wordt geassocieerd met liefde en romantiek. Maar wat als je single bent en niet iemand hebt om deze dag mee te vieren? Geen paniek! Hier 5 Valentijnsdag tips voor singles. Zo kan je er een speciale dan van maken ook als je single bent.

Vier Valentijnsdag met vrienden

Waarom niet Valentijnsdag vieren met je vrienden? Uitgaan en plezier hebben met mensen die je graag ziet, is nog steeds een leuke manier om de dag te vieren. Maak een feestje van het, bereid samen een lekker diner en maak er een gezellige avond van.

Lees ook: Valentijnsdag | Apple crumble maken

Doe iets voor jezelf

Waarom niet Valentijnsdag gebruiken om iets leuks te doen voor jezelf? Maak een dag van het en doe dingen die je graag doet, zoals naar de film gaan, een dagje naar de spa, of gewoon een lekker boek lezen op de bank.

Geef iemand anders liefde

kalender waarop Valentijnsdag gemarkeerd is.

Waarom niet Valentijnsdag gebruiken om iemand anders liefde te geven? Verras een vriend of familielid met bloemen of een ander cadeau, of doe iets aardigs voor een vreemdeling, zoals hen een compliment geven of hun de deur openhouden.

Begin een nieuwe traditie

Waarom zou je Valentijnsdag niet gebruiken om een nieuwe traditie te starten? Maak het bijvoorbeeld een dag om cadeaus of kaarten te versturen naar mensen die belangrijk voor je zijn, of begin een traditie om op Valentijnsdag met vrienden samen te komen en samen te dineren.

Maak van Valentijnsdag een Dag van Zelfliefde

In plaats van Valentijnsdag te zien als een dag om te vieren met iemand anders, waarom niet gebruik maken van deze dag om jezelf te verwennen en liefde te geven aan jezelf? Ga op zoek naar manieren om jezelf te verwennen, zoals door een nieuw boek te lezen, koop je eigen cadeaus, ga naar een concert of theaterstuk te gaan of te gaan winkelen. In plaats van te concentreren op wat je niet hebt, waarom niet Valentijnsdag gebruiken om dankbaar te zijn voor wat je wel hebt, zoals gezonde relaties met vrienden en familie, een goede baan of gezondheid?

Onthoud dat Valentijnsdag niet alleen over romantiek gaat, het gaat om het vieren van de liefde. Daar hoef je niet speciaal een partner voor te hebben.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]