DIY Food Recepten

Unicorn cake; zo maak je je eigen eenhoorn taart

26 september 2018
unicorn cake maken GoodGirlsCompany

Bij een verjaardag hoort een taart. En bij een unicorn party hoort natuurlijk een unicorn cake. Op internet vind je ontzettend veel recepten om zelf een eenhoorn taart te maken. In dit blog deel ik inspiratie en geef ik je tips voor hapjes die helemaal in het eenhoorn thema passen.

Eerder schreef ik al een blog over alles wat je nodig hebt voor een unicorn verjaardagsfeest. Samengevat is dit blog de handleiding voor iedere ouder die hier actief mee bezig wil. Maar het leek me goed om ook een apart blog te maken dat alleen over unicorn cakes gaat.

Recept Unicorn taart maken

Wat is een unicorn party zonder bijpassende taart? Voor zo’n kleurrijke verjaardagsthema heb je ook een heel kleurrijke taart nodig. Gelukkig kan je met voedingskleurstof, marsepein, rolfondant, botercrème en andere ingrediënten je taart wat extra kleur geven.

Kies je voor een taart die echt op een eenhoorn lijkt? Of kies je voor kleuren die je aan een eenhoorn laten herinneren. De keuze is aan jou. De onderstaande taarten geven voldoende inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. Of mee in de hand naar een bakker te gaan.

unicorn-party-unicorn-cake-GoodGirlsCompany

Regenboog eenhoorntaart

Deze bovenstaande eenhoorntaart heeft alles wat je wilt. Gekleurde haren, gouden wimpers en natuurlijk een geweldige hoorn. Pontificaal op de taart. Zoals het hoort. Deze taart zal de harten van elke jarige stelen.

SprinkleBakes-Candy-Swirl-Cake-GoodGirlsCompany

Regenboogtaart

Deze taart heeft eigenlijk niks wat aan een eenhoorn doet denken. Maar dat mag de pret niet drukken. De super zoete pastelkleurtjes geven toch duidelijk aan wat de inspiratie is voor deze regenboogtaart. Hier leer je hoe je hem maakt.

Cute eenhoorn taartje

Deze taart wint toch wel de award voor meest schattige eenhoorn taart. Je smelt toch van het snoetje van dat kleine mytische paardje. Niet? Zo maak je hem.

unicorn cake maken

*Smelt* deze unicorn verjaardagstaart is toch ook gewoon veel te lief.  De cake heeft fondant, gekleurd suiker en verder alles wat je hebben wilt. Hier heb ik hem vandaan.

unicorn-cake-GoodGirlsCompany

Dit is dan de laatste schattige een hoorntaart. Beloofd, maar deze wilde ik jullie niet onthouden met het leuke gekleurde confetti. hier heb ik hem vandaan.

Video Unicorn taart maken

Ben je opzoek naar het recept van een eenhoorntaart? Maar wil je liever zien dan lezen hoe hem maakt? Dan moet je even een van de onderstaande video’s bekijken. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het recept maakt, hoe je de fondant aanbrengt of het slagroom spuit. Kortom: dit moet je kijken als je niet bang bent voor een uitdaging.

Eenhoorn decoratie voor je taart

Heb je geen zin om helemaal zelf een taart te maken? Dan kan je met taart decoratie en  een paar eenhoorn cake toppers ook een heel eind komen. Aan de ene kant vrolijkt het de taart op. Aan de andere kant maakt het goed dat je taart niet helemaal zelf gemaakt is. Dus moeders die het niet zien zitten alles helemaal zelf te moeten doen is het een perfecte oplossing.

Ook bij deze online shops hier en daar kan je nog terecht.

unicorn cake

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
  • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

  Dit zijn wij!