Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

Tutu du monde, sprookjesachtige tutu jurken voor meisjes

15 januari 2015

In de afgelopen jaren heeft Tutu du monde de wereld veroverd. Het merk was al helemaal hot en happening in Australië en als je de feeërieke tutu’s ziet, snap je ook waarom. Dit is de droom van elk klein meisje.

Ze zijn gemaakt van de mooiste tule, met roezels, pailletten en soms zelfs met veren. Leuk om te dragen voor een verkleedpartijtjes en ideaal als dé verjaardagsjurk. Daarnaast zijn de jurken van Tutu du monde ook ideaal als communiejurk of jurk voor een bruidmeisje. Uniek, elegant en bijzonder in hun veelkleurigheid. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe fantastisch ze zijn, maar in deze plog laten we je dat graag zelf ervaren. Geniet met ons mee en doe inspiratie op voor de zwoele zomerdagen, bijzondere bruiloft of een communie.

Tutu du Monde

In principe worden tutu’s natuurlijk alleen tijdens ballet gedragen. Jammer, want deze prachtige rokjes zijn perfect voor zoveel meer gelegenheden dan alleen een balletvoorstelling. Denk bijvoorbeeld aan bruids- en bloemmeisjes die  al bloemenblaadjes strooiend voor de bruid lopen. Maar ook voor een communie lenen de tule outfits zich prima. Afgewerkt met kant en Swarovski strass steentjes lijken ze nog maar weinig op de rokken waarin ballerina’s dansen, maar zijn ze de ideale feestjurk.

Tutu jurken

Tutu du Monde_flights of a fancy collectie_handmade tutu gowns

Deze mooie witte tutu jurk is gemaakt van 2 lagen tule. Het lijfje is gemaakt van een rekbare stof die aan de voorkant is bewerkt met strass steentjes. De hoofdtooi haarband maakt het helemaal af. Feestelijk maar toch ook een beetje eigenzinnig.Tutu du Monde_flights of a fancy collectie_handmade tutu gowns_girls tutu gowns_Nicole Ritchie

Turquoise tutu jurk met pareltjes op de vlindermouwen en delicate bloemen op het lijfje. Een prima mix tussen lef en traditie.

Tutu du Monde_flights of a fancy collectie_handmade tutu gowns_communie

Babyblauw is altijd mijn lievelingskleur geweest. Vooral wanneer het glitters heeft 🙂

Tutu du monde_Royal blue dress_girls tutu dresses_communiejurken_

Koninklijk blauw voor een vorstelijke indruk.

Tutu du monde-with glitter in their eyes_pettiskirts voor meisjes_petticoats

Tutu’s, zon, zee en strand. De ideale combinatie voor zwoele zomerdagen.

Tutu du Monde_flights of a fancy collectie_handmade tutu gowns_play suit

Mooi rose met bling bling. De droom van ieder meisje

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

Foto credits: Tutu du monde

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!