Moeder & Kind

Tsjip Geboortekaartjes

5 maart 2015
Tsjip Geboortekaartjes-geboorte aankondinging- Lolita Blancke-geboortekaartjes-GoodGirlsCompany

De voorbereidingen voor baby nummer 3 zijn in volle gang. Ik heb al een badje, kinderwagen en een wieg. Deze maand ga ik beginnen aan de kinderkamer. En uiterlijk eind volgende maand wil ik een babynaam hebben bedacht. Zodra we de naam hebben, kunnen we beginnen aan de volgende uitdaging: het geboortekaartje. Voor de geboorte van miss G. en Miss B. heb ik hem zelf ontworpen. Nu weet ik nog niet of ik hem zelf ga ontwerpen of dat ik misschien een kant een klare uitkies. Gelukkig vind je op internet genoeg inspiratie voor geboortekaartjes. Zo zag ik deze leuke  van Tsjip Geboortekaartjes

Tsjip Geboortekaartjes-Lolita Blancke-geboortekaartjes-zwanger-geboorte-GoodGirlsCompanyBen je zwanger en op zoek naar een geboortekaartje dat bij jullie past? Bij Tsjip vind je de allermooiste kaartjes in verschillende stijlen! De kaartjes zijn vrolijk, lief, stoer, romantisch of hip met vleugje van ‘toen’. En natuurlijk een beetje eigenwijs, dus nét even anders. Ruime keus uit unieke geboortekaartjes, zoals een geboortekaartje met een foto van je kindje of een origineel geboortekaartje uit de collectie hippe geboortekaartjes. En Tsjip heeft ook een nieuwe collectie geboortekaartjes waarbij de broertjes of zusjes een rol spelen. Een leuke manier om ook de oudste kinderen te betrekken bij de geboorte van de nieuwe baby! De collecties worden wekelijks uitgebreid, waarbij we de laatste trends en actuele thema’s in onze ontwerpen verwerken.

Tsjip Geboortekaartjes-GoodGirlsCompany-kraamfeest-geboorteaankondiging-geboortekaartjes-hippe geboortekaartjes

Ontwerpster Lolita Blancke ontwerpt originele geboortekaartjes die perfect aansluiten op de smaak en wensen van de aanstaande ouders. “Daarom let ik op trends in mode en woondecoratie, volg ik veel lifestyleblogs en bezoek ik graag beurzen. Want de geboorte van je kindje wil je natuurlijk op een speciale manier aankondigen.” Lolita vindt het zo leuk om te ontwerpen dat ze elk kaartje het liefst ‘een eigen verhaal’ mee geeft.

Tsjip Geboortekaartjes-geboorte aankondiging-zwanger-baby-Faye-GoodGirlsCompany

Hip, stoer of lief

Binnen het ruime assortiment van Tsjip Geboortekaartjes kun je gericht zoeken op collectie (hip, stoer of lief) of thema (zoals kaartjes voor winterkindjes of geboortekaartje voor een 2e kindje). Heb je het kaartje van je dromen gevonden? Dan maak je makkelijk de tekst van het kaartje zelf op. De website biedt mogelijkheden om zelf de tekst te verplaatsen, een passend lettertype kiezen en de kleur van de tekst aanpassen. Om je een beetje op weg te helpen, staan er voorbeelden van teksten en gedichtjes op website. Als je het kaartje hebt opgemaakt dan kun je met een kortingscode twee gratis proefkaartjes te bestellen. Zo kun je ook de kwaliteit van het drukwerk en de papiersoort beoordelen. Wil je aanpassingen in kleur, ontwerp of heb je speciale wensen of ideeën? Bestel dan je kaartje als Kaart op maat. Geef je wensen door dan maakt Studio Tsjip de kaart helemaal naar jouw idee op. Ook dan ontvang je natuurlijk twee gratis proefkaartjes.

Tsjip Geboortekaartjes- tweeling- zelf geboortekaartjes maken-GoodGirlsCompany

Geboortekaartje voor een tweeling

Is je kindje geboren? Dan kun je via de website zelf de geboortegegevens aanpassen. Vervolgens geef je via je account de gewenste oplage kaartjes aan en bestel je de enveloppen en adresstickers. Heb je de geboortekaartjes voor 12.00 uur (op werkdagen) besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog gedrukt en verzonden! Zo hebben je familie en vrienden snel de geboorteaankondiging van je kleintje.

#Eenkaartjeperdag

Misschien ken je ze wel: 356dagen projecten. Op social media zie je dan dat iemand elke dag een foto op zijn Facebook of Instagram plaatst binnen een bepaald thema. Tsjip geboortekaartjes bedacht zo haar eigen unieke actie en plaatst in maart elke dag een door haar ontworpen geboortekaartje op instagram onder de hashtag #eenkaartjeperdag.

Geïnspireerd door August Wren (Jennifer Orkin Lewis), die sinds een jaar en twee maanden is gestart met #30-minute-sketch, plaatst Lolita op haar instagram #eenkaartjeperdag. Dit kan een geboortekaartje zijn dat helemaal af is. Een opzetje of schets van een kaartje dat nog in ontwikkeling is. Volg Studio Tsjip op Instagram en laat je inspireren door de lieve, stoere, schattige en gekke geboortekaartjes.

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!