Fashion Fun

Triumph Find The One

12 mei 2015
Triumph find the One-lingerie-Triumph the One-GoodGirlsCompany-animateme-reclamecampage

Heb jij de Triumph Find The One reclame al gezien? Toen het lingeriemerk de reclamecampagne afgelopen week lanceerde, kreeg het merk een storm van kritiek over zich heen. Preutse Amerikaanse ouders vonden de reclame ongeschikt voor de tere ziel van hun dochtertjes. Het leek te veel op de zoetsappige animatiefilms die er voor meisjes beschikbaar zijn. Leuk, maar het ging voor Puriteins Amerika over een te serieus onderwerp: het vinden van de ware. En ware was in dit geval niet een onrealistische sprookjesprins op het witte paard. Nee, het was een bh. Je begrijpt de verontwaardiging.

Anderen waren beledigd omdat de reclame te veel zou lijken op Frozen . Nu vind ik het zelf te kort door de bocht om elke animatiefilm met een blond meisje meteen een Froze Rip-off te  noemen.  Het is echt niet zo alsof Disney het alleenrecht heeft zingende vrouwen. Ze zijn er wel groot mee geworden, maar er heten meer hondjes Vicky. Zelf moest ik meer denken aan de Disneyfilm Rapunzel.

Triumph Find The One-lingerie-GoodGirlsCompany-reclamecampagne

In Triumph Find The One spelen verschillende personages een rol. O heb je Hannah, Fred the Frog, Tammy en paskamermeisje Mara. Hannah wordt gespeeld door Hannah Ferguson. Met haar  Yellow rose of Texas looks was het logisch dat deze Southern Belle geknipt was voor deze rol. Het filmpje begint met dat Hannah Fred kwijt is. In haar zoektocht komt ze opeens in een magische kamer vol lingerie. Hier is ze niet van onder de indruk want ze is opzoek naar ‘The One’. Dit is de bekroonde Magic Wire-beha. Een bh doe voor ultiem comfort en de beste ondersteuning zorgt.

Triumph Find The One-Triumph The One-GoodGirlsCompany-lingerie-reclame

 

Triumph Find The One

Samen met mijn dochters bekeek ik de reclame. Hoewel mijn dochters echt niet alles mogen kijken op TV vond ik deze reclamecampagne ook nu weer niet zo aanstootgevend. Okay, waarschijnlijk zullen mijn dochters het tegen die tijd verschrikkelijk vinden, maar er komt een moment waarop ik samen met mijn dochter in de winkel sta om haar eerste bh te kopen. Op deze leeftijd kan ik maar beter zo normaal mogelijk doen over de lichamelijke veranderingen waar ze op den duur mee te maken krijgen. In hun puberteit zijn er nog genoeg moment waarop ze zich onzeker kunnen voelen. Bepaalde dingen hoop ik nu al te tackelen.

Mijn dochters keken dan ook met veel plezier naar de Triumph Find The One animatie. Pas tegen het eind hadden ze door waar het om ging. Geen beschadigde zieltjes bij ons. Glimlcahen. Ze vonden het wel grappig.  Minder ordi dan je in menig clip op andere reclame op tv ziet.Net zoals dat met Disney animaties gaat, moest ook de Triumph Find The One reclame in de herhaling.

Triumph find the one-lingerie-GoodGirlsCompany-Animateme wedstrijd-win-een-animatie-van-jezelf

Triumph #Animateme

Op de website van Triumph kun je animatie van jezelf winnen. De wedstrijd #AnimateMe beloont 15 prijswinnaars met een animatie van zichzelf. Kun je jezelf al als animatiefiguurtje voorstellen? Het lijkt mij erg grappig. Hiervoor hoef je alleen maar je naam en e-mailadres achter te laten. Vervolgens klik je aan of je de Nieuwsbrief wil ontvangen.

Bekijk hier onder het filmpje:

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨Slaap kindje slaap✨ Overdag slaapt hij het liefst aan een stuk door. 🥰Ik heb geprobeerd dat ritme te doorbreken maar dan zit ik met een hele chagrijnige baby. Wel sliep hij toen de hele nacht door. Dus toch maar doorzetten of hem met rust laten?
.
.
.
#momlife #cutebabys #mixedandhappy #sleepwell #babyboy #baby #instacutebaby #dontgrowuptoofast #lethembelittle #mamablogger #mommyblogger #blogmama #dutchmom #haiti
  • ✨JONGENS MAMA✨ Yep jullie hadden gelijk. Een jongetje is leuk. Niet omdat ik al 3 dochters hen en het hoog tijd werd. Maar omdat dit kereltje gewoon zo super schattig, lief, vrolijk en op zijn eigen manier zichzelf is. 
.
.
.
#babyboy #babyboyclothes #cutebabies #cutebabys #babyboy💙 #mamablogger #mama #mommylife #baby #babyboy #emsearmuffs @emsforkids #mixedandhappy
  • ✨EERSTE WERKWEEK✨ Daar zit ik weer: op het sociaal domein. Nadat ik 1 jaar thuis zat. Ik kan me nog goed herinneren dat een voormalig wethouder die ik ondersteunde zei dat het verschil tussen werken en thuiszitten is dat je als je werkt, er weer onderscheid is tussen werkdagen en het weekend. Yep dat gevoel heb ik nu ook. Voor mij is het nu weekend. Lekker met baby knuffelen. Eindelijk de rest van de verhuisdozen uitpakken en Netflixxen. Mijn eerste werkweek zit erop. Ik moet mijn ritme nog een beetje vinden. Maar het is leuk en interessant.
.
.
. #ambtenaar #mama #mamablogger #girlbosses #girlboss #mama #weekend #ambtenaarzijnisoké #ambtenaarlife #sociaaldomein #haiti🇭🇹 #haiti #melaninpoppin #melaninbeauty #melanin #melaninqueen #melaninmagic #bgm #athomewithchichi #iamchichi #stayhome #stayhomestaysafe
  • ✨Eerste werkdag✨ Novan is precies 5 maanden oud en gaat vandaag voor het eerst naar de kdv. Een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant is het natuurlijk mijn vierde kind. Aan de andere kant, is hij ook nog zo klein 😭 Gelukkig is hij in goede handen. Dezelfde lieve leidsters die 4 jaar lang met veel liefde voor Chloé gezorgd hebben, gaan dat nu voor hem doen 💖 Vond jij het ook een dubbel gevoel toen je weer ging werken?
.
.
. .
#babyboy #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Zo daar ben ik weer! Na een hele lange tijd stilte. Een kind krijgen, verhuizen en een nieuwe baan slokten best veel van mijn tijd op. En Okay ik ben gewoon niet zo’n instagrammer. Langzaam maar zeker beginnen de verhuisdozen leeg te raken. En nu ik in een grote-mensen-huis woon, heb ik ook planten 🌱 Spannend want de laatste keer dat ik actief voor een plant zorgde en hem in leven hield is ruim 12 jaar geleden 🙈Hands up als jij ook altijd alle plantjes om zeep helpt #girlboss #pink #melaninbeauty #melaninpoppin #melaninqueen #weavehairstyles #momlife #momsofinstagram #mamablog #mamablogger #plants #plantjes #plantgirl #iamchichi #athomewithchichi #stayhome
  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist

  Dit zijn wij!