Baby Babyspullen

Tripp Trapp Storage | de handige opruimoplossing voor de kinderstoel

18 mei 2019
opruimoplossing voor kinderstoel

Met Tripp Trapp Storage hebben ouders altijd de belangrijkste benodigdheden voor hun kinderen binnen handbereik.

In bijna elk huishouden staat er wel een: de Tripp Trapp. De handige meegroeistoel is uitgebreid met de Stokke Storage, een handige opbergbak die je makkelijk aan de Tripp Trapp bevestigt. Hierdoor kun je belangrijke benodigdheden voor de maaltijd zoals bijvoorbeeld een slab of tuitbeker bij de hand houden.

Tripp Trapp Storage

Dagelijks zit Chloé een aantal keren op haar Tripp Trapp stoel. Door de vele handige accessoires en verstelmogelijkheden is de meegroeistoel van Stokke een ideale stoel om vanaf de geboorte op dezelfde hoogte aan tafel aan te laten schuiven als de rest van het gezin. Veel kleintjes brengen veel tijd in de stoel door. Het is dus handig als je enkele fijne benodigdheden bij de hand kunt houden, zoals slabbetjes, doekjes, speeltjes en kleurpotloden. Daarom introduceert Stokke de Tripp Trapp Storage. Dit is een opruimoplossing die je makkelijk aan de achterkant van de stoel bevestigt.

Stokke Tripp Trapp Storage

Handige opruimoplossing voor kinderstoel

De Tripp Trapp Storage is speciaal gemaakt om het ontwerp en de functionaliteit van de Tripp Trapp stoel te verrijken. Hierdoor hebben ouders altijd de belangrijkste benodigdheden binnen handbereik. Als je kind ouder wordt, kunnen ze zelf hun kleurpotloden en spelletjes dichtbij zich houden wanneer ze in hun stoel zitten. De Storage past dus bij elke levensfase van je kinderstoel. Of je hem nu gebruikt voor een newborn of volwassene.

Geschikt voor verschillende producten

Zoals je binnen Stokke filosofie gewend bent, is de Tripp Trapp Storage gemakkelijk te bevestigen. Maar je kan hem ook makkelijk verwijderen of op de eettafel plaatsen. Heb je een oudere Tripp Trapp? Dat is geen probleem. De opbergbak is geschikt voor elke Tripp Trapp die na 2003 geproduceerd werd. Daarbij past hij ook perfect op alle Tripp Trapp accessoires, zoals de Newborn Set en Baby Set.

Nog meer handige producten van Stokke:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]