Lifestyle

Een trendy outfit, een hip telefoonhoesje

11 november 2017
Een trendy outfit, een hip telefoonhoesje-GoodGirlsCompany

Mijn dochter heeft nog maar anderhalf maand een telefoon, maar ze heeft al wel verschillende telefoonhoesjes. Afhankelijk van haar stemming of outfit wisselt ze.

Jippie! Je bent helemaal blij met je nieuwe smartphone. En natuurlijk hoop je dat ie altijd zo shiny en krasvrij blijft. Dus nu op jacht naar een mooi en trendy telefoonhoesje. Eentje die perfect bij je past. Waarom zou je namelijk alleen aandacht geven aan je eigen outfit? Vind je ook niet dat een smartphone gewoon onderdeel moet zijn van je outfit? En bovendien kun je zo telefoon tegen vuil en beschadigingen beschermen.

Veel keuze in opvallende telefoonhoesjes

Bij Casimoda kun je terecht voor super hippe telefoonhoesjes die bij past jou en volgens de laatste trends. Veel gave designs voor bijna alle telefoonmerken en modellen. Er zit vast een telefoonhoesje bij die past bij jouw smaak en telefoon. Het maakt niet uit of je een iPhone, een Samsung, een Huawei of een ander merk smartphone hebt. Welk merk en welk type je ook bij je draagt, voor alle type smartphones is er een ruime keuze in hoesjes waarmee je echt gaat opvallen. Over de kwaliteit van onze telefoonhoesjes hoef je je geen zorgen te maken en ook niet qua prijs. Zo wordt het wel heel makkelijk om voor elk van je favoriete kledingkleuren een bijpassend telefoonhoesje te vinden. Of wil je misschien meer?

hip telefoonhoesje-GoodGirlsCompany

De Casi collab-collectie

Jij houdt ongetwijfeld alle belangrijke fashionblogs en vlogs in de gaten. Casimoda werkte samen met een aantal belangrijke influencers, zoals Luca, die jemisschien wel kent van Instagram, of Sabrina Putri, die veel volgers op haar Youtube-kanaal heeft. Samen met deze influencers heeft Casimoda een groot aantal trendy telefoonhoesjes gecreëerd, waarvan er ook een aantal die speciaal geschikt zijn om samen met je partner of je beste vriend of vriendin te dragen. Iedereen die jullie hoesjes ziet, zal meteen weten dat jullie bij elkaar horen.

De Casi X Illustrators-serie

Casimoda geeft nieuwe en talentvolle illustratoren de kans om echt op te vallen met hun creaties. In de Casi X Illustrators-serie vind je hippe, trendy en vooral in het oog springende designs waarmee jij op straat het verschil gaat maken. Waarom zou je gaan voor dertien in een dozijn? Je bent uniek en je smartphone mag dat ook uitstralen. Ga daarom snel naar onze website en bekijk de unieke prints in onze Casi X Illustrators-lijn. We weten zeker dat je daar jouw telefoonhoesje gaat vinden.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]