Beauty Reviews

Treets Traditions healing in harmony

13 december 2016
Treets-Traditions-healing-in-harmony-GoodGirlsCompany

Zoals je weet ben ik gek op natuurlijke verzorgingsproducten. Ik heb een nieuwe liefde dit ik aan dit rijtje toe kan voegen: Treets Traditions healing in harmony. Wat een fijne producten en wat een heerlijke geur.

In het afgelopen jaar heb ik het echt een beetje mijn missie gemaakt om natural beauty te introduceren. Van de gebaande paadjes der reguliere huidverzorging af. Ontdekken en je lekker laten onderdompelen in al het moois dat de natuur te bieden heeft voor onze huid en gezondheid. Treets Traditions is hier een mooi voorbeeld van. Hun producten bevatten geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. Daardoor zijn de zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-package-GoodGirlsCompany

Over Treets Traditions

Onze voorouders slikten geen moderne pilletje en hadden niet allerlei flitsende potjes met de duurste crèmes. Ze moesten het zonder stellen. Waar ze wel meer kaas van gegeten hadden was de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur. En ze kenden de rijke tradities van verzorgen. Ze maakten mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Op basis van trail en error keken ze wat goed werkte bij welke huidklacht of aandoening. Deze waardevolle kennis en tradities werden van generatie op generatie overgedragen.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-GoodGirlsCompany

De is de missie van Treets Traditions om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. De eeuwenoude tradities worden aangevuld met de kennis van nu. Zo zorgt Treets Traditions ervoor dat deze bereikbaar wordt voor iedereen. En tradities herontdekt worden. Zo blijven ze voortbestaan en worden ze niet vergeten. De Treets Traditions productlijn is zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

 

Over Treets Traditions healing in harmony

Harde weersomstandigheden, zoals in de Alpen, zorgden ervoor dat planten en kruiden bijzondere eigenschappen ontwikkelden om te herstellen en overleven. Dit vind je terug in Treets Traditions healing in harmony lijn. Deze is op basis van mengsels van kruiden en oliën. De producten hebben een frisse geur met een zachte ondertoon van lavendel

Review Treets Traditions healing in harmony

Voor onze kerst giveaway ontving ik Treets Traditions healing in harmony. Op basis van het uiterlijk vermoedde ik dat er lavendel in zat. Maar de geur was anders dan ik verwacht had. Frisser of zoals Cassandra zei het heeft iets mannelijks. Helemaal prima. Lavendel vind ik namelijk best wel een oubollige geur dus ik ben helemaal happy want hij ruikt hemels.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-scrub-GoodGirlsCompany

Treets-Traditions-healing-in-harmony-salt-scrub-GoodGirlsCompany

De Treets Traditions healing in harmony zoutscrub heeft een mooie iets grovere korrel. Daardoor kan je hem goed gebruiken om je huid in te masseren. Dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te bevorderen. Er zit druivenpitolie in. Dit bevat veel vitamine E wat huidveroudering tegen gaat. Na afloop ruikt je huid geweldig.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-douche-foam-GoodGirlsCompany

Treets-Traditions-healing-in-harmony-douche-foam-detail-GoodGirlsCompany

Ook over de douche foam ben ik te spreken. Deze schuimt weldadig en is zijdezacht. Dat allemaal zonder (!) SLES of SLS. Uitzonderlijk maar het kan dus wel (letten jullie op andere fabrikanten?). En de body butter…ach wat moet ik daar over zeggen. Romig, heerlijk zacht en hemels. Ik ben fan.

Review-Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-package-GoodGirlsCompany

Liefs Josan♥ Dit blog ibevat een opgestuurd product.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Linda Smeets
  22 december 2016 at 19:29

  Leuk artikel! Een echte weldaad voor je huid dus! Ik doe graag mee.
  Ik heb de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Jennifer Lee
  22 december 2016 at 18:02

  Ik doe enorm graag mee voor mn schoonmoeder. Ze verdiend een heerlijk verwen pakket. Leuk cadeautje voor onder de boom! <3

 • Reply
  Evi G Huys
  21 december 2016 at 16:07

  Douchefoam, dat klinkt echt als iets voor mij!

 • Reply
  Goele Huysegoms
  21 december 2016 at 16:06

  De douchefoam lijkt me het leukste product dat er tussen zit. Ik hou van schuim! 😀

 • Reply
  Jolein koolske
  20 december 2016 at 14:35

  Oh wooooww wat een heerlijk verwenpakket zeg , hier waag ik dolgraag en kansje voor 🙂 Even lekker mama tijd inlassen met dit pakket 😉

 • Reply
  Liesbeth
  19 december 2016 at 17:21

  Superfijn deze producten! Ik doe graag mee!

 • Reply
  kempenaers
  19 december 2016 at 12:33

  doe graag mee voor deze heerlijke producten

 • Reply
  karin
  18 december 2016 at 21:12

  die wil ik wel!

 • Reply
  Coloured Goodies, donkere poppen, Afrikaanse kleding en meer
  18 december 2016 at 20:29

  […] Win het Treets Traditions Healing in Harmony pakket […]

 • Reply
  Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany
  18 december 2016 at 16:01

  […] Win het Treets Traditions Healing in Harmony pakket […]

 • Reply
  Patricia
  17 december 2016 at 23:28

  Zennnnnnn welke mama zegt daar nou nee tegen. Ik waag ook hier een gokje

 • Reply
  Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem - GoodGirlsCompany
  17 december 2016 at 16:26

  […] Win het Treets Traditions Healing in Harmony pakket […]

 • Reply
  W Nijssen
  17 december 2016 at 11:43

  Wat een verwennerij, ik loot onwijs graag mee!

 • Reply
  Burkley verzorgingstas, stijlvolle luiertassen voor moeders
  16 december 2016 at 16:01

  […] Win het Treets Traditions Healing in Harmony pakket […]

 • Reply
  Marianne V
  15 december 2016 at 22:11

  Dit ziet er weer een fantastische prijs uit! Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Review Aussie Frizz Miracle met kroeshaar - GoodGirlsCompany
  15 december 2016 at 16:01

  […] Win het Treets Traditions Healing in Harmony pakket […]

 • Reply
  Gerlinde
  14 december 2016 at 20:57

  Lijken mij stuk voor stuk heerlijke producten. Ik doe graag mee

 • Reply
  Lieke van Veen
  14 december 2016 at 19:07

  Deze producten lijken mij echt heerlijk ik doe graag mee!

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

 • Reply
  Lisette van Dijk
  14 december 2016 at 18:14

  WAT een verwennerij weer .. lijken me zulke producten dit ! Gedeeld op fb en ik volg je op ig 😉
  Spannend! #fingerscrossed

 • Reply
  Claudia Diependaal
  14 december 2016 at 16:37

  Ik ken het niet maar ik doe erg graag mee.

 • Reply
  Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker - GoodGirlsCompany
  14 december 2016 at 16:01

  […] Win het Treets Traditions Healing in Harmony pakket […]

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  14 december 2016 at 06:07

  Dat klinkt inderdaad hemels, ik doe heeel graag mee voor deze zalige en verantwoorde producten . 🙂

 • Reply
  Alice
  13 december 2016 at 21:22

  Ik doe oook heel graaag meee lekkers producten daarHouden wij wel van een verwennerij

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  13 december 2016 at 21:16

  Ik maak graag weer kans voor mijn zus 😀 haar even verwennen 😀

 • Reply
  Diena
  13 december 2016 at 20:48

  Oeeeee mijn lijf is al een beetje in een olifantenhuidje veranderd door het weer, dus een heerlijk verwen pakket zou heeeul welkom zijn! Een beetje tlc. En wij moeders verdienen dat toch ook gewoon? Een eigen verwen moment! Ik gun hem iedereen, maar ik zou graag winnen! ♥

 • Reply
  Irene Niec
  13 december 2016 at 20:29

  Dat is een heerlijke verwennerij, heel graag maak ik kans

 • Reply
  Clau-dya
  13 december 2016 at 20:17

  Heerlijke actie en benieuwd naar deze mooie lijn van producten, ga ik mijzelf eens mee verwennen

 • Reply
  Grete Karina
  13 december 2016 at 20:12

  Dat Treets Traditions healing in harmony verwenpakket lijkt me geweldig en ik loot dan ook graag mee!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 december 2016 at 20:10

  heerlijke verwennerij

 • Reply
  Annemiek Visser
  13 december 2016 at 20:01

  Ook dit lijkt mij wel wat. Dan ook nog zonder een bad product dus helemaal passend voor mij. Dat bad heb ik namelijk niet ;). Het lijkt mij heerlijk om hier nu eens goed voor onder de douche te gaan. Verwarming aan douche lekker op temperatuur en verwennen maar ;). Oja niet te vergeten zoonlief met papa naar de kinderboerderij sturen dan weet ik zeker dat ik een paar uurtjes voor mijzelf heb hahaha.

 • Reply
  Lise van Nunspeet
  13 december 2016 at 19:14

  Lekker hoor. Dat zou een mooi kerst cadeau zij.

 • Reply
  Sharon
  13 december 2016 at 19:08

  Josan, wat schrijf je er weer fijn over! Nu krijg ik helemaal zin in dit heerlijke pakketje!

 • Reply
  Marian
  13 december 2016 at 19:03

  Alleen voor de kleur van de potjes doe ik al mee 😉 Lijkt me echt genieten van de deze fijne producten ben erg nieuwsgierig, vooral naar de scrub!

 • Reply
  haia
  13 december 2016 at 18:56

  Zalig ik waag mijn kans.

 • Reply
  Wanda Berg
  13 december 2016 at 17:54

  Doe graag weer mee zou Geweldig zijn om zo heerlijk verwenpakket te mogen winnen

 • Reply
  Wanda Berg
  13 december 2016 at 17:54

  Doe graag weer mee zou Geweldig zijn om zo heerlijk verwenpakket te mogen winnen

 • Reply
  anja
  13 december 2016 at 17:31

  Heerlijk, perfect voor een beetje ‘me’ time, ook wel eens nodig als moeder en vrouw zijnde 🙂

 • Reply
  Patricia
  13 december 2016 at 17:23

  Ken het produkt niet maar klinkt goddelijk. Die zou ik graag willen proberen. Ik waag een gokje op deze verwen prijs.

 • Reply
  Henrieke
  13 december 2016 at 17:18

  Ik doe graag mee, heerlijk voor op baaldagen, zoals deze een beetje is. Met zo’n lekker verwenpakket (en met wat hulp van vitamine D en kilo’s bananen) kom ik de winter weer vrolijk door. 🙂

 • Reply
  Marielle Otten
  13 december 2016 at 16:44

  Jaaaass! Verwennerij voor mama! Lijkt me heerlijk om dit pakket te mogen gebruiken!

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  13 december 2016 at 16:44

  Oh lijkt me heerlijk. Door je omschrijving ben ik er erg benieuwd naar. Zou het graag proberen.

 • Reply
  Jacqueline
  13 december 2016 at 16:35

  Wat een verwennerij, ik doe heel graag mee

 • Reply
  Gonny
  13 december 2016 at 16:35

  Wat een geweldige actie.
  Ik kan echt genieten van Relax momentjes in de badkamer… en loot dus graag mee!
  Vind het concept van Treets subliem

  Groetjes
  Gonny

 • Reply
  MarianZw
  13 december 2016 at 16:34

  Dit lijkt me ook heerlijk, ik loot graag mee. Wat gek he dat je bij de kleur van een verpakking meteen een geur in gedachten hebt!

 • Reply
  Ilse Koppenhol
  13 december 2016 at 16:27

  Heerlijk wat een verwen pakket zeg ☺️ Doe graag mee voor een kansje ?

 • Reply
  Tamara
  13 december 2016 at 16:21

  Wat een heerlijke actie! Ik doe graag mee.

 • Reply
  inge schouten
  13 december 2016 at 16:20

  Ohh heerlijk zou graag willen winnen is zo fijn met deze koudr dagen!

 • Reply
  inge schouten
  13 december 2016 at 16:20

  Ohh heerlijk zou graag willen winnen is zo fijn met deze koudr dagen!

 • Reply
  Lianne
  13 december 2016 at 16:17

  Dat staat gewoon al mooi in de badkamer! Leuk ik doe mee!

 • Reply
  Party Vossestein
  13 december 2016 at 16:08

  Ik doe dolgraag mee ! Dat wil ik wel winnen voor een heerlijk verwenavondje

 • Reply
  Anna
  13 december 2016 at 16:08

  Ooeeehhh heerlijk! Ik doe graag mee…
  Facebook: An Na
  Instagram: Newyorkje88

 • Reply
  De enige keer in mijn leven dat ik wraak had willen nemen
  13 december 2016 at 16:04

  […] 16:00 uur komt er nog een blog online. Vergeet je dan niet om mee te doen met onze #12daysofchristmaswinactie? Hier kan je nog de Oral-B tandenborstelset van € 190,- […]

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!