Beauty Reviews

Treets Traditions healing in harmony

13 december 2016
Treets-Traditions-healing-in-harmony-GoodGirlsCompany

Zoals je weet ben ik gek op natuurlijke verzorgingsproducten. Ik heb een nieuwe liefde dit ik aan dit rijtje toe kan voegen: Treets Traditions healing in harmony. Wat een fijne producten en wat een heerlijke geur.

In het afgelopen jaar heb ik het echt een beetje mijn missie gemaakt om natural beauty te introduceren. Van de gebaande paadjes der reguliere huidverzorging af. Ontdekken en je lekker laten onderdompelen in al het moois dat de natuur te bieden heeft voor onze huid en gezondheid. Treets Traditions is hier een mooi voorbeeld van. Hun producten bevatten geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. Daardoor zijn de zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-package-GoodGirlsCompany

Over Treets Traditions

Onze voorouders slikten geen moderne pilletje en hadden niet allerlei flitsende potjes met de duurste crèmes. Ze moesten het zonder stellen. Waar ze wel meer kaas van gegeten hadden was de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur. En ze kenden de rijke tradities van verzorgen. Ze maakten mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Op basis van trail en error keken ze wat goed werkte bij welke huidklacht of aandoening. Deze waardevolle kennis en tradities werden van generatie op generatie overgedragen.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-GoodGirlsCompany

De is de missie van Treets Traditions om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. De eeuwenoude tradities worden aangevuld met de kennis van nu. Zo zorgt Treets Traditions ervoor dat deze bereikbaar wordt voor iedereen. En tradities herontdekt worden. Zo blijven ze voortbestaan en worden ze niet vergeten. De Treets Traditions productlijn is zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

 

Over Treets Traditions healing in harmony

Harde weersomstandigheden, zoals in de Alpen, zorgden ervoor dat planten en kruiden bijzondere eigenschappen ontwikkelden om te herstellen en overleven. Dit vind je terug in Treets Traditions healing in harmony lijn. Deze is op basis van mengsels van kruiden en oliën. De producten hebben een frisse geur met een zachte ondertoon van lavendel

Review Treets Traditions healing in harmony

Voor onze kerst giveaway ontving ik Treets Traditions healing in harmony. Op basis van het uiterlijk vermoedde ik dat er lavendel in zat. Maar de geur was anders dan ik verwacht had. Frisser of zoals Cassandra zei het heeft iets mannelijks. Helemaal prima. Lavendel vind ik namelijk best wel een oubollige geur dus ik ben helemaal happy want hij ruikt hemels.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-scrub-GoodGirlsCompany

Treets-Traditions-healing-in-harmony-salt-scrub-GoodGirlsCompany

De Treets Traditions healing in harmony zoutscrub heeft een mooie iets grovere korrel. Daardoor kan je hem goed gebruiken om je huid in te masseren. Dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te bevorderen. Er zit druivenpitolie in. Dit bevat veel vitamine E wat huidveroudering tegen gaat. Na afloop ruikt je huid geweldig.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-douche-foam-GoodGirlsCompany

Treets-Traditions-healing-in-harmony-douche-foam-detail-GoodGirlsCompany

Ook over de douche foam ben ik te spreken. Deze schuimt weldadig en is zijdezacht. Dat allemaal zonder (!) SLES of SLS. Uitzonderlijk maar het kan dus wel (letten jullie op andere fabrikanten?). En de body butter…ach wat moet ik daar over zeggen. Romig, heerlijk zacht en hemels. Ik ben fan.

Review-Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-package-GoodGirlsCompany

Liefs Josan♥ Dit blog ibevat een opgestuurd product.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Linda Smeets
  22 december 2016 at 19:29

  Leuk artikel! Een echte weldaad voor je huid dus! Ik doe graag mee.
  Ik heb de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Jennifer Lee
  22 december 2016 at 18:02

  Ik doe enorm graag mee voor mn schoonmoeder. Ze verdiend een heerlijk verwen pakket. Leuk cadeautje voor onder de boom! <3

 • Reply
  Evi G Huys
  21 december 2016 at 16:07

  Douchefoam, dat klinkt echt als iets voor mij!

 • Reply
  Goele Huysegoms
  21 december 2016 at 16:06

  De douchefoam lijkt me het leukste product dat er tussen zit. Ik hou van schuim! 😀

 • Reply
  Jolein koolske
  20 december 2016 at 14:35

  Oh wooooww wat een heerlijk verwenpakket zeg , hier waag ik dolgraag en kansje voor 🙂 Even lekker mama tijd inlassen met dit pakket 😉

 • Reply
  Liesbeth
  19 december 2016 at 17:21

  Superfijn deze producten! Ik doe graag mee!

 • Reply
  kempenaers
  19 december 2016 at 12:33

  doe graag mee voor deze heerlijke producten

 • Reply
  karin
  18 december 2016 at 21:12

  die wil ik wel!

 • Reply
  Patricia
  17 december 2016 at 23:28

  Zennnnnnn welke mama zegt daar nou nee tegen. Ik waag ook hier een gokje

 • Reply
  W Nijssen
  17 december 2016 at 11:43

  Wat een verwennerij, ik loot onwijs graag mee!

 • Reply
  Marianne V
  15 december 2016 at 22:11

  Dit ziet er weer een fantastische prijs uit! Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Gerlinde
  14 december 2016 at 20:57

  Lijken mij stuk voor stuk heerlijke producten. Ik doe graag mee

 • Reply
  Lieke van Veen
  14 december 2016 at 19:07

  Deze producten lijken mij echt heerlijk ik doe graag mee!

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

 • Reply
  Lisette van Dijk
  14 december 2016 at 18:14

  WAT een verwennerij weer .. lijken me zulke producten dit ! Gedeeld op fb en ik volg je op ig 😉
  Spannend! #fingerscrossed

 • Reply
  Claudia Diependaal
  14 december 2016 at 16:37

  Ik ken het niet maar ik doe erg graag mee.

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  14 december 2016 at 06:07

  Dat klinkt inderdaad hemels, ik doe heeel graag mee voor deze zalige en verantwoorde producten . 🙂

 • Reply
  Alice
  13 december 2016 at 21:22

  Ik doe oook heel graaag meee lekkers producten daarHouden wij wel van een verwennerij

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  13 december 2016 at 21:16

  Ik maak graag weer kans voor mijn zus 😀 haar even verwennen 😀

 • Reply
  Diena
  13 december 2016 at 20:48

  Oeeeee mijn lijf is al een beetje in een olifantenhuidje veranderd door het weer, dus een heerlijk verwen pakket zou heeeul welkom zijn! Een beetje tlc. En wij moeders verdienen dat toch ook gewoon? Een eigen verwen moment! Ik gun hem iedereen, maar ik zou graag winnen! ♥

 • Reply
  Irene Niec
  13 december 2016 at 20:29

  Dat is een heerlijke verwennerij, heel graag maak ik kans

 • Reply
  Clau-dya
  13 december 2016 at 20:17

  Heerlijke actie en benieuwd naar deze mooie lijn van producten, ga ik mijzelf eens mee verwennen

 • Reply
  Grete Karina
  13 december 2016 at 20:12

  Dat Treets Traditions healing in harmony verwenpakket lijkt me geweldig en ik loot dan ook graag mee!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 december 2016 at 20:10

  heerlijke verwennerij

 • Reply
  Annemiek Visser
  13 december 2016 at 20:01

  Ook dit lijkt mij wel wat. Dan ook nog zonder een bad product dus helemaal passend voor mij. Dat bad heb ik namelijk niet ;). Het lijkt mij heerlijk om hier nu eens goed voor onder de douche te gaan. Verwarming aan douche lekker op temperatuur en verwennen maar ;). Oja niet te vergeten zoonlief met papa naar de kinderboerderij sturen dan weet ik zeker dat ik een paar uurtjes voor mijzelf heb hahaha.

 • Reply
  Lise van Nunspeet
  13 december 2016 at 19:14

  Lekker hoor. Dat zou een mooi kerst cadeau zij.

 • Reply
  Sharon
  13 december 2016 at 19:08

  Josan, wat schrijf je er weer fijn over! Nu krijg ik helemaal zin in dit heerlijke pakketje!

 • Reply
  Marian
  13 december 2016 at 19:03

  Alleen voor de kleur van de potjes doe ik al mee 😉 Lijkt me echt genieten van de deze fijne producten ben erg nieuwsgierig, vooral naar de scrub!

 • Reply
  haia
  13 december 2016 at 18:56

  Zalig ik waag mijn kans.

 • Reply
  Wanda Berg
  13 december 2016 at 17:54

  Doe graag weer mee zou Geweldig zijn om zo heerlijk verwenpakket te mogen winnen

 • Reply
  Wanda Berg
  13 december 2016 at 17:54

  Doe graag weer mee zou Geweldig zijn om zo heerlijk verwenpakket te mogen winnen

 • Reply
  anja
  13 december 2016 at 17:31

  Heerlijk, perfect voor een beetje ‘me’ time, ook wel eens nodig als moeder en vrouw zijnde 🙂

 • Reply
  Patricia
  13 december 2016 at 17:23

  Ken het produkt niet maar klinkt goddelijk. Die zou ik graag willen proberen. Ik waag een gokje op deze verwen prijs.

 • Reply
  Henrieke
  13 december 2016 at 17:18

  Ik doe graag mee, heerlijk voor op baaldagen, zoals deze een beetje is. Met zo’n lekker verwenpakket (en met wat hulp van vitamine D en kilo’s bananen) kom ik de winter weer vrolijk door. 🙂

 • Reply
  Marielle Otten
  13 december 2016 at 16:44

  Jaaaass! Verwennerij voor mama! Lijkt me heerlijk om dit pakket te mogen gebruiken!

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  13 december 2016 at 16:44

  Oh lijkt me heerlijk. Door je omschrijving ben ik er erg benieuwd naar. Zou het graag proberen.

 • Reply
  Jacqueline
  13 december 2016 at 16:35

  Wat een verwennerij, ik doe heel graag mee

 • Reply
  Gonny
  13 december 2016 at 16:35

  Wat een geweldige actie.
  Ik kan echt genieten van Relax momentjes in de badkamer… en loot dus graag mee!
  Vind het concept van Treets subliem

  Groetjes
  Gonny

 • Reply
  MarianZw
  13 december 2016 at 16:34

  Dit lijkt me ook heerlijk, ik loot graag mee. Wat gek he dat je bij de kleur van een verpakking meteen een geur in gedachten hebt!

 • Reply
  Ilse Koppenhol
  13 december 2016 at 16:27

  Heerlijk wat een verwen pakket zeg ☺️ Doe graag mee voor een kansje ?

 • Reply
  Tamara
  13 december 2016 at 16:21

  Wat een heerlijke actie! Ik doe graag mee.

 • Reply
  inge schouten
  13 december 2016 at 16:20

  Ohh heerlijk zou graag willen winnen is zo fijn met deze koudr dagen!

 • Reply
  inge schouten
  13 december 2016 at 16:20

  Ohh heerlijk zou graag willen winnen is zo fijn met deze koudr dagen!

 • Reply
  Lianne
  13 december 2016 at 16:17

  Dat staat gewoon al mooi in de badkamer! Leuk ik doe mee!

 • Reply
  Party Vossestein
  13 december 2016 at 16:08

  Ik doe dolgraag mee ! Dat wil ik wel winnen voor een heerlijk verwenavondje

 • Reply
  Anna
  13 december 2016 at 16:08

  Ooeeehhh heerlijk! Ik doe graag mee…
  Facebook: An Na
  Instagram: Newyorkje88

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]