Beautiful mama Reviews

Treets Traditions healing in harmony

13 december 2016
Treets-Traditions-healing-in-harmony-GoodGirlsCompany

Zoals je weet ben ik gek op natuurlijke verzorgingsproducten. Ik heb een nieuwe liefde dit ik aan dit rijtje toe kan voegen: Treets Traditions healing in harmony. Wat een fijne producten en wat een heerlijke geur.

In het afgelopen jaar heb ik het echt een beetje mijn missie gemaakt om natural beauty te introduceren. Van de gebaande paadjes der reguliere huidverzorging af. Ontdekken en je lekker laten onderdompelen in al het moois dat de natuur te bieden heeft voor onze huid en gezondheid. Treets Traditions is hier een mooi voorbeeld van. Hun producten bevatten geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. Daardoor zijn de zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-package-GoodGirlsCompany

Over Treets Traditions

Onze voorouders slikten geen moderne pilletje en hadden niet allerlei flitsende potjes met de duurste crèmes. Ze moesten het zonder stellen. Waar ze wel meer kaas van gegeten hadden was de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur. En ze kenden de rijke tradities van verzorgen. Ze maakten mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Op basis van trail en error keken ze wat goed werkte bij welke huidklacht of aandoening. Deze waardevolle kennis en tradities werden van generatie op generatie overgedragen.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-GoodGirlsCompany

De is de missie van Treets Traditions om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. De eeuwenoude tradities worden aangevuld met de kennis van nu. Zo zorgt Treets Traditions ervoor dat deze bereikbaar wordt voor iedereen. En tradities herontdekt worden. Zo blijven ze voortbestaan en worden ze niet vergeten. De Treets Traditions productlijn is zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

 

Over Treets Traditions healing in harmony

Harde weersomstandigheden, zoals in de Alpen, zorgden ervoor dat planten en kruiden bijzondere eigenschappen ontwikkelden om te herstellen en overleven. Dit vind je terug in Treets Traditions healing in harmony lijn. Deze is op basis van mengsels van kruiden en oliën. De producten hebben een frisse geur met een zachte ondertoon van lavendel

Review Treets Traditions healing in harmony

Voor onze kerst giveaway ontving ik Treets Traditions healing in harmony. Op basis van het uiterlijk vermoedde ik dat er lavendel in zat. Maar de geur was anders dan ik verwacht had. Frisser of zoals Cassandra zei het heeft iets mannelijks. Helemaal prima. Lavendel vind ik namelijk best wel een oubollige geur dus ik ben helemaal happy want hij ruikt hemels.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-scrub-GoodGirlsCompany

Treets-Traditions-healing-in-harmony-salt-scrub-GoodGirlsCompany

De Treets Traditions healing in harmony zoutscrub heeft een mooie iets grovere korrel. Daardoor kan je hem goed gebruiken om je huid in te masseren. Dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te bevorderen. Er zit druivenpitolie in. Dit bevat veel vitamine E wat huidveroudering tegen gaat. Na afloop ruikt je huid geweldig.

Treets-Traditions-healing-in-harmony-douche-foam-GoodGirlsCompany

Treets-Traditions-healing-in-harmony-douche-foam-detail-GoodGirlsCompany

Ook over de douche foam ben ik te spreken. Deze schuimt weldadig en is zijdezacht. Dat allemaal zonder (!) SLES of SLS. Uitzonderlijk maar het kan dus wel (letten jullie op andere fabrikanten?). En de body butter…ach wat moet ik daar over zeggen. Romig, heerlijk zacht en hemels. Ik ben fan.

Review-Treets-Traditions-healing-in-harmony-body-butter-package-GoodGirlsCompany

Liefs Josan♥ Dit blog ibevat een opgestuurd product.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Linda Smeets
  22 december 2016 at 19:29

  Leuk artikel! Een echte weldaad voor je huid dus! Ik doe graag mee.
  Ik heb de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Jennifer Lee
  22 december 2016 at 18:02

  Ik doe enorm graag mee voor mn schoonmoeder. Ze verdiend een heerlijk verwen pakket. Leuk cadeautje voor onder de boom! <3

 • Reply
  Evi G Huys
  21 december 2016 at 16:07

  Douchefoam, dat klinkt echt als iets voor mij!

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!