Games en apps Spelen video en vlogs

Trap er niet in; grappig poepspel voor jong en oud

4 november 2018
Trap er niet in Hasbro goedkoop

Met het poepspel Trap er niet in! van Hasbro zijn je kinderen lekker zoet. Het doel is simpel: probeer geblinddoekt de drollen op de speelmat te ontwijken. Wie het minst in de poep stapt heeft gewonnen.

Ik zal het niet toegeven, maar stiekem vind ik spellen waarbij poep de hoofdrol speelt meestal hartstikke hilarisch. Mijn kinderen beginnen al op voorhand te grijnzen en het verhoogt de stemming. Vooral als het niet stinkt maar je er wel om lachen kan.

Video Trap er niet in Review

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Trap er niet in review

Review

Tijdens de Hasbro dag waarop de we nieuwste speelgoedtrends bekeken, maakten we kennis met het poepspel Trap er niet in. Veel spelregels heeft dit spel niet. En bovendien staan op de draaischijf symbolen. Daarmee is het uitermate geschikt voor kinderen vanaf de kleuterklas. En de ideale cadeautip voor kinderen van 4 en 5 jaar. Kinderen die nog niet kunnen lezen of schrijven. Het werkt als volgt: doe een blinddoel om en draai aan de draaischuif. Het aantal stappen dat je ziet, is het minimaal aantal stappen die je op de spelmat zetten moet. Hoeveel drollen weet jij te ontwijken voordat je de overkant bereikt? Wie in de minste drollen trap heeft gewonnen.

Zoals je in de bovenstaande video ziet, speelde ik Trap er niet in met Miss B (9jaar) en Miss C (3 jaar).  Beiden kinderen vonden het poepspel erg leuk om te spelen. Maar Miss C heeft er nog meer moeite mee geblinddoekt zonder  hulp recht over de speelmat te lopen. Om die reden gaven we haar telkens een handje. Zo kon ze het ook makkelijk meedoen.

Voordelen:

 • Trap er niet in is goedkoop in vergelijking met veel andere spellen
 • leuk voor jong en oud
 • weinig spelregels dus niet ingewikkeld

Wat zit er in de verpakking?

 • 4 potjes Play-doh
 • draaiplaat
 • wijzer
 • blinddoek
 • spelmat

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Een hilarisch spel voor kinderen. Poep is altijd goed en spanning is altijd leuk. Ziet er superleuk uit en je kunt meteen gaan spelen: uitleg is niet nodig. Gelukkig hoef je de drollen niet op te scheppen!

Oordeel jury Speelgoed van het jaar

Bij dit spel moeten kinderen geblinddoekt over een plastic matje lopen (niet heel groot) en proberen drollen van klei te vermijden. Een spel dat erg zal aanspreken op deze leeftijd en voor veel hilariteit zal zorgen! Een leuk spel om samen met leeftijdgenootjes te spelen, spanning te voelen (stapt hij/zij er wel of niet in?) en samen lol te hebben als het mis gaat. Voor sommige (gevoelige) kinderen kan het ook wel erg spannend zijn. Het is daarom goed om er de eerste keren als ouder even bij te blijven. Een spel met (potentieel) een hoge plezierfactor, dat verbindt, sociale vaardigheden bevordert (met regels omgaan) en de emotieregulatie (omgaan met spanning, tegenvallers en uitgelachen worden) kan uitdagen. Het maken van de drollen kan bijdragen aan de fijne motoriek (constructievaardigheden), creativiteit en gevoel voor humor.

Trap er niet in! van Hasbro Gaming is genomineerd voor speelgoed van het Jaar 2018. Jij kan hem winnen door hier  te stemmen op het genomineerde speelgoed! Vul je gegevens in en wie weet is hij straks van jou. Stemmen kan tot en met 4 november 2018! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Ander leuk speelgoed van het jaar

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!