Reviews Spelen video en vlogs

Video Toilet Pret van Hasbro Gaming

20 december 2017
Video Toilet Pret van Hasbro Gaming

Toilet Pret van Hasbro Gaming is een van de leukste gezelschapsspelletjes die ik het afgelopen jaar gespeeld heb met mijn kinderen. Heerlijk simpel waardoor geschikt vanaf een jonge leeftijd. En uiterst hilarisch.

Ik houd van gezelschapspellen de geschikt zijn voor het hele gezin. Die weinig uitleg nodig hebben en als het kan je laten lachen. Toilet Pret heeft al deze bovenstaande ingrediënten. Daarmee is succes verzekerd. In onderstaande video laten we je zien hoe het werkt.

Video Toilet Pret van Hasbro Gaming


Klik hier als je de video niet kan zien

Hoe werkt Toilet Pret?

Eigenlijk is toilet Pret Simpel. Draai aan de wc-rol. Daarop zie je een getal. Dat vertelt je hoe vaak je de c moet doortrekken. Hij maakt echte doorspoel geluiden. Het leuke is dat hij ook water in je gezicht kan spuiten. Als je toilet Pret hebt uitgepakt en de toiletpot op de tegelvloer bevestigd hebt, kan je meteen aan de slag. De batterijen zitten er al in. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is schoon water.

Toilet Pret - Hasbro Gaming

Wat zit er in de doos van Toilet Pret?

  • 1 Grondplaat
  • Toiletvoet
  • 1 Spoelbak met draaiende rol wc-papier
  • 1 Toiletpot met deksel
  • spelregels
  • 2 AA batterijen

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. In de video speel ik het samen met mijn oudste dochters en mijn jongste dochter van 2 1/2 . Zoals je ziet, kan zijn ook al heel goed met alles uit de voeten. Ze snapt hoe het werkt. Het lukt haar om zelf aan de toiletrol te draaien en het hendeltje naar beneden te drukken.

Review Toilet Pret

Toilet Pret bewijst: leuke spelletjes hoeven niet moeilijk te zijn. Je zet hem zo neer, vult he en je kan aan de slag. De spelregels zijn niet erg moeilijk waardoor je er al snel in zit. Het meest spannende is natuurlijk: word je nat gespoten? Het is telkens weer een verrassing wie de dans weet te ontspringen en wie pech heeft. Dat maakt het ook zo leuk. We hebben een aantal rondes gespeeld waarbij ik veel pech had. Tot grote hilariteit van mijn dochters. Maar een andere keer kunnen de rollen volledig omgekeerd zijn. Het is een spel waar vaart in zit. Dat maakt het ook prettig voorkinderen met een korte spanningsboog. Bovendien blijf je aandachtig kijken omdat je niet wilt missen dat iemand anders een koude douche krijgt.

Door zijn compacte formaat neem je het makkelijk mee. Dus als je je straks verveelt tijdens het kerstdiner of tijdens Oud & Nieuw kan je je nu vermaken. Maak de tafel vrij, vult het met water en de fun kan beginnen.

Hier koop je het:

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]