Persoonlijk Tags

Three Things Tag

30 augustus 2015
Three Things Tag- Tag Three Things

Sinds ik weer regelmatig een tag plaats, zie ik er steeds meer. Zo spotte ik de Three Things Tag. Deze gaat al een tijdje rond onder bloggers dus waar hij vandaan komt, weet ik niet. Mocht jij degene zijn die hem heeft bedacht? Meld je! Ik neem je naam van harte op als eervolle vermelding. De Three Things Tag bestaat uit 13 vragen waar ik 3 antwoorden op geef. Iedereen die goed kan rekenen weet nu hoeveel antwoorden dat zijn. Voor idereen die niet kan kan rekenen…ik ook niet 😉 Succes met lezen, dan kom je re vanzelf achter.

Tag Three Things Tag- Three Things Tag-GoodGirlsCompany

 

DRIE DINGEN IN MIJN TAS

 1. Portemonnee – Spreekt voor zich lijkt me.
 2. Mobiel – Ik gebruik hem bij lange na niet altijd als ik buiten de deur ben, maar vind het wel handig om hem bij mij te hebben.
 3. Winkelwagenmuntje – Ik heb eigenlijk nooit contant geld op zak dus is zo’n muntje wel handig.

DRIE DINGEN OP MIJN BUREAU

 1. Mijn laptop – Altijd bij de hand om te typen.
 2. Producten die ik nog moet reviewen.
 3. Mijn fotocamera-Handig om meteen foto’s te maken.

DRIE FAVORIETE MEUBELEN BIJ ONS THUIS

 1. Mijn bed- Hier slaap ik bijna elke nacht heel goed in.
 2. Mijn bank- Lekker groot zodat we er allemaal tijdens een filmmomentje op passen.
 3. Mijn box- Klinkt raar maar met kleine kinderen is dat af en toe super handig.

DRIE FAVORIETE FRUITSOORTEN

 1. Mango- Heerlijk om zo te eten en voor smoothies.
 2. Watermeloen- de enige meloensoort die ik lust. Lekker om zo te eten of ijsjes van te maken
 3. Bosvruchten.

DRIE BLOGS DIE IK VAAK BEZOEK

 1. The Mommy Diaries – Tamara en ik lijken wel een beetje op elkaar qua karakter
 2. Mijn leven als mama
 3. – Gwen is nuchter en down to earth

 4. Savedwithstyle– Judiths smaak ik zooo perfect! Niet eenmalig maar elke keer.

DRIE SERIES OP NETFLIX DIE IK VOLG

Bij het invullen van deze tag nog geen want ik heb nog geen Netflix. Maar ik ben vastbesloten om het per 1 september een maandje te proberen en te kijken wat ik er van vind. Series waar ik nieuwsgierig naar ben.

 1. House of Cards
 2. Orange is the New Black
 3. Pretty Little Liars

DRIE DINGEN WAAR IK OP DIT MOMENT AAN DENK

 1. De nieuwe werkweek- Hoe zou het gaan als zowel mijn man en ik allebeid weer werken? Moet ik eten vooruit maken? Wat is handig?
 2. Mijn afspraak met de tandarts- Ik moest eigenlijk nog langs maar wanneer is handig? Moet ook weer afgestemd worden op agenda van man.
 3. Bloggen- Heb ik voldoende blogs vooruit gepland? Ga ik dat vooruit plannen volhouden?

DRIE BLOGGERS MET EEN LEUKE PERSOONLIJKHEID

 1. Judith– Ze heeft net zoals ik 2 dochters en is lekker recht door zee. Boordevol goede tips.
 2. Karen– Ze zorgt voor je dagelijkse dosis leuk. Bovendien heb ik haar al een paar keer in het echt ontmoet. Dat is telkens weer leuk. Ik bewonder hoe ze lekker recht door zee is maar wel de verbinding weet te behouden.
 3. Gwen– Ook een blogger die ik in het echt ontmoet heb. Ze was erg spontaan. Ik bewonder hoe ze werk en moederschap combineert.

DRIE FAVORIETE SPORTEN

 1. Ballet- ja ik ben echt een balletmeisje. Vind het leuk om te doen en prachtig om naar te kijken
 2. Pilates- lijkt zo eenvoudig maar is bikkelhard werken
 3. Fitness- dat vind ik ook wel lekker om te doen. Eerst is het altijd even een hobbel om te nemen, maar uiteindelijk is het best lekker.

DRIE DINGEN WAAR IK GELUKKIG VAN WORD

 1. Schoon beddengoed. Er is niks zo fijn als schoon beddengoed. Punt uit.
 2. Dat ik wakker word maar nog een paar uur kan slapen. En dat ik bij opniew wakker worden ook ontdek dat het gelukt is. Helaas blijf ik namelijk soms ook gewoon wakker liggen
 3. Lang in bad zitten. Toen ik zwanger was, was dat een van de weinige fijne momenten.

DRIE FAVORIETE QUOTES

 1. Today you are you that is trueer than true. There is no one alive who is Youer than you- Dr Seuss
 2. When you reach the end of your rope, tie a knot in it and hang on– Franklin D. Roosevelt
 3. Failures, repeated failures, are finger posts on the road to achievement. One fails forward toward success. – C.s. Lewis

DRIE VAKANTIEBESTEMMINGEN

 1. Amerika: Tijdens een studiereis vele Jaren geleden ben ik er ooit gewest
 2. Atlantis: ja van dat hotel. Het lijkt me geweldig samen met de kinderen
 3. Nieuw- Zeeland: Sinds ik The Lord of The rings heb gezien, wil ik zeker een keer naar dit land..

DRIE DINGEN DIE IK DIT JAAR WIL DOEN

 1. 50% van de blogs die ik in het verleden schreef optimaliseren. Toen deed ik maar wat. Leuk, maar met de kennis van nu moet ik sommige blogs toch herzien. Ik zit nu op 25%. Maar ja de laatste loodjes wegen het zwaarst.
 2. Mijn slaapkamer opnieuw inrichten. We wonen nu net een krap jaar in dit huis. En dat bevalt goed. Maar mijn slaapkamer is nog steeds niet helemaal af. Ik ben tevreden met het bed, de gordijnen en de kast. Alleen de kleur op de muur heb ik vanaf het begin over getwijfeld. Het is het gevalletje praktijk valt tegen vergeleken bij de theorie. Nu ik na een jaar er nog steeds niet laaiend enthousiast over ben, weet ik het zeker. Deze kleur wordt vervangen. Ondertussen ga ik ook nog wat andere dingen aanpakken.
 3. Een goede balans vinden. Niet dat ik het spoor bijster ben, maar bij gezinsuitbreiding duurt het altijd even voordat iedereen weer gewend is aan zijn nieuwe plaats en plekje binnen het gezin. Dat proces wil ik heel bewust de tijd geven en kijken hoe ik daar op een positieve manier aan kan bijdragen.

Wil jij hem ook invullen? Leuk neem hem over.

Foto’s

 • Reply
  The Best of Augustus 2015
  1 september 2015 at 06:01

  […] Josan heb je al eens voorbij zien komen in de Spot On op Dejlig. Op haar eigen blog vulde ze de Three Things Tag in. Als je hier al wat langer meeleest, dan weet je dat ik zelf nooit tags invul, maar ik vind het […]

 • Reply
  Karen
  31 augustus 2015 at 15:56

  Ah wat lief dat je dat zegt over mij! <3 tjes voor jou! Ik vind het ook altijd leuk om jou te zien.
  En ik herken me in schoon beddengoed en de blogs optimaliseren. Dat laatste moet bij mij ook nog gebeuren. Dat eerste doe ik elke vrijdag :).

  • Reply
   Josan
   2 september 2015 at 21:27

   Ik krijg per oktober een schoonmaakster. Ik zal haar eens lief aankijken 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 augustus 2015 at 09:41

  Leuk om je zo beter te leren kennen Josan. Wat je schrijft over schoon beddegoed herken ik helemaal. Er gaat niets boven een pas opgemaakt bed. De lakens voelen dan ook echt anders!

  Succes als morgen je werkweek weer begint.

  • Reply
   Josan
   1 september 2015 at 06:26

   Dat klopt 🙂 Het is een subtiel verschil maar het zijn de kleine details

 • Reply
  lin mommysworld
  30 augustus 2015 at 08:13

  Leuke tag! Ik ga hem binnenkort overnemen! 🙂

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Een kijkje in ons leven