Fashion Lifestyle

thesneaker dé zoekmachine voor sneakers

10 oktober 2017
thesneaker dé zoekmachine voor sneakers-GoodGirlsCompany

Twinning is winning. Dat geldt niet alleen voor moeder dochter kleding, maar ook voor het dragen van dezelfde schoenen. Dankzij theSneaker hebben miss C Miss B en ik allemaal dezelfde sneakers.

thesneaker- zoekmachine voor sneakers-GoodGirlsCompany

Puma Basket Heart

Ik houd van schoenen met van die grote sierveters. Deze zomer zag je ze veel in het straatbeeld een ook deze winter blijven ze nog wel even. Van klassieke veters tot mooie satijnen linten. Ik vind het geweldig. Daarom stond de Puma Basket heart deze zomer echt hoog op mijn verlanglijstje. Stiekem zag ik mijn dochters en mijzelf er al vrolijk in rond huppel. Dat was de theorie. In de praktijk bleek het helemaal niet zo makkelijk om deze sneaker in 3 verschillende maten op de kop te tikken. Uitverkocht, niet op voorraad of wel op voorraad maar niet de juiste kleur. Het zorgde er uiteindelijk voor dat ik de schoenen als eerste had.

moeder-dochter-schoenen-kleding-GoodGirlsCompanyPuma Basket heart-GoodGirlsCompany

Voordelen van theSneaker.nl

Miss B volgde een paar weken later. Niet helemaal haar maat, maar dan kon ze er nog in groeien. Belangrijk want kindervoeten groeien erg snel. Miss C moest nog langer wachten. Haar babymaatje was nog lastiger verkrijgbaar. Ik had het zelfs bijna opgegeven toen ik benaderd werd met de vraag of ik the Sneaker wilde proberen. Een zoekmachine voor sneakers.

Deze online zoekmachine alle sneakers die online verkrijgbaar zijn. Dus met een paar klikken kan je bekijken of jouw gewilde sneakers (en die van je dochters) beschikbaar zijn. Is dat het niet bij dezelfde winkel, dan weet je in elk geval waar je het makkelijk verkrijgen kan. Het aanbod is enorm. Er zitten onder andere sneakers van Puma, Nike, Adidas, New Balance, Converse en Reebok tussen.

Extra groot voordeel is dat je er zeker van kan zien dat je nooit teveel betaalt omdat je de prijzen tussen verschillende winkels online met elkaar vergelijken kan.

moeder-sochter-schoenen-kleding-GoodGirlsCompany

Hoe werkt theSneaker?

Vol goede moed zetten ik dan ook mijn zoektocht online voort. In haar maatje kon ik zowel bij de baby als kinderafdeling kijken. Even haar maatje selecteren. Dan het merk en voila….binnen een mum van tijd had ik verschillende opties. Natuurlijk koos ik voor de winkel die hem tegen de beste prijs aanbood. Nog wat klikken later had ik hem van winkelmandje naar besteld product geloodst.

Het gemak waarmee het ging, heeft mij er in elk geval van overtuigd dat ik het de volgende keer dus niet eens meer offline ga proberen. Mijn wens om allemaal dezelfde schoenen te dragen is inmiddels uitgekomen. Beetje jammer dat die van mij inmiddels net iets te gesleten zijn. Binnenkort maar even naar vervanging zoeken op the Sneaker

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]