Babyspullen

Mommy Monday winactie Dooky

30 oktober 2017
Mommy Monday winactie Dooky-GoodGirlsCompany

Dat een The original Dooky uitkomst biedt op zonnige dagen, wist je waarschijnlijk wel. Maar ook nu het kouder wordt, is het een musthave voor je kinderwagen. En het leuke is; jij kan er deze Mommy Monday een winnen.

The original Dooky is echt een begrip. Een beetje oplettende moeder kan er haast niet om heen. Ze passen bijna op elk model kinderwagen. Van Bugaboo, Joolz Day2, Quinny, Stokke of Easywalker. Maar ook op een autostoeltje zoals de Maxi-Cosi blijven ze goed zitten. In regen, wind en zonneschijn. Ze zien er fashionalbe uit. Zijn compact en superhandig in gebruik. Kortom eigenlijk alles wat new mommy’s en mommy’s te be willen hebben.

Dooky-easywalker Mosey-GoodGirlsCompany

Dooky in de winter

Nu het kouder wordt, is het niet echt meer een uitdaging om mijn kindjes tegen de zon te beschermen. In het najaar heb je vaak meer te maken met natte regen, hagel- en sneeuwbuien. Maar ook de harde koude wind kan het buiten erg onaangenaam maken voor je kindje. Momenteel geniet ik er erg van om in de weekenden lange wandeltochten te maken. En ik geef het toe; ik ben zo’n moeder die haar kind momenteel geen jas aantrekt. In plaats daarvan heb ik al wel een voetenzak in de kinderwagen. Deze is geschikt tot min 15 graden Celsius.

Voorlopig volstaat dat. Het enige puntje waar ik tegenaan loop is dat als het momenteel heel hard waait, mijn dochtertjes alsnog met een koud koppie en dito rood neusjes in de wandelwagen zit. Een wollen mutsje zorgt in elk geval voor een warm hoofd, maar toch vind ik en vooral zij het niet prettig als ze in de snijdende koude wind zit. Een The original Dooky biedt dan uitkomst. Ik maak de ringen vast aan haar kap en de losse touwtjes aan het frame van mijn kinderwagen. Zo zit mijn dochter heerlijk beschut in haar wagentje. Wanneer ze wil, schuift ze hem zelf een stukje opzij om te kunnen kijken.

Maar eerlijk gezegd vindt ze het geweldig om zich achter haar Dooky te kunnen verstoppen en af en toe stiekem zo onopvallend mogelijk vanachter het doekje iets bekijken. Vaak genoeg valt ze ook gewoon heerlijk rustig in slaap. Geen last van de nieuwsgierige blikken van pottenkijkers of het weersinvloeden.

Wat is een The original Dooky?

Dooky is zoals de naam als zegt een doekje. Dit doekje is universeel dus je kan hem gebruiken voor kinderwagen, autostoel en zelfs buggy. Binnen enkele seconden maak je hem vast. En door de hippe kleurtjes is er een Dooky voor iedereen.

Voordelen Dooky:

 • Makkelijk te bevestigen aan verschillende producten
 • Gemaakt van 100% biologisch katoen
 • Filtert 99% van de schadelijke UVA en UVB straling
 • Houdt wind en regen buiten de kinderwagen
 • Oprolbaar en makkelijk mee te nemen

In de verpakking zit een stoffen dooky en de verschillende ringen. Deze maak je makkelijk zelf aan het dooky vast. Vervolgens klik je hem aan de kap van je kinderwagen. Door het klittenband kan je hem makkelijk in hoogte verstellen.

Hier koop je het:

Dooky in de winter-GoodGirlsCompany

Win eenThe original Dooky

Ik mag een The original Dooky weggeven. Onwijs handig u het kouder word en je er net zoals ik voor wilt zorgen dat je kindje uit de kou zit.

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 6 november 2017. De winnaar krijgt na 7 november 2017 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Winactie 9 | Win een Dooky naar keuze - GoodGirlsCompany
  11 december 2017 at 14:30

  […] je met The Originale Dokky kan doen lees je hier. Maar waarom je er een nodig hebt, weet je natuurlijk zelf het beste. Misschien heeft jouw kind er […]

 • Reply
  Hippe babyspullen en kraamcadeaus van Bebi Amsterdam
  17 november 2017 at 20:38

  […] Met Dooky houd je je kind uit de zon […]

 • Reply
  jose thomas
  2 november 2017 at 07:54

  Wat een super leuke actie! Natuurlijk maak ik hier graag kans op. Op facebook heb ik het berichtje gelijk even gedeeld. Super handig zo’n ”dooky”

 • Reply
  Lyn
  1 november 2017 at 21:51

  Handig voor mijn zus! Ik doe graag mee

 • Reply
  Liesbeth
  1 november 2017 at 20:41

  Heeeelll graag! Binnenkort op kraamvisite en ik vind dit zo’n fijn cadeau!

 • Reply
  Henrieke
  31 oktober 2017 at 09:54

  Dat lijkt me heel handig! Inderdaad ook in de winter, of met die vieze koude wind van eergisteren. Onze baby zal in december geboren worden dus ik loot graag mee. 🙂

 • Reply
  marion poeste thomas
  31 oktober 2017 at 08:35

  natuurlijk gedeeld  ik doe heel graag mee.. Heb nu alleen een blauwe in huis(eerder eens gekregen) hihi maar weten dat we een meisje verwachten, ons 1e kindje .. hihi en we hebben een rode kinderwagen… Dus lijkt me geweldig een dooky te kunnen winnen en gebruiken die er meer bij past straks kwa kleur combinatie  GoodGirlsCompany welke kleur kan je eigenlijk winnen? die van de foto met sterren is erg mooi  en past overal bij volgens mij..
  Ik ga ook even delen via twitter(mybook1990) en facebook(marionpoestethomas). op you tube volgde ik al (Y) leuk 😀

 • Reply
  Patricia de crom
  31 oktober 2017 at 07:39

  Supergaaf voor mijn zusje Stephanie de crom die 7 november is uitgerekend van hun babyboy.zou een mooi cadeau zijn op de uitgerekende datum

 • Reply
  Susanne
  30 oktober 2017 at 15:02

  Wij doen graag mee!

 • Reply
  Anouk
  30 oktober 2017 at 14:32

  Dat zou zeker van pas komen voor als onze dochter rond maart word geboren

 • Reply
  Marian B
  30 oktober 2017 at 11:34

  Gisteren nog gewandeld, en het waaide flink. Dan lijkt me een Dooky inderdaad ideaal. Ik loot graag mee.

 • Reply
  Jolanda
  30 oktober 2017 at 08:04

  Lijkt me super handig voor onze baby die in december komt, ik doe graag mee!

 • Reply
  Anna
  30 oktober 2017 at 07:31

  Die zijn echt super! Ik doe mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  Kristel
  30 oktober 2017 at 07:22

  Super handig en idd ook fijn tegen de wind. Hier maken we graag kans op.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.