Beautiful mama Reviews

The Body shop British Rose

9 december 2016
12 Days of Christmas Winactie -The Body shop British Rose-GoodGurlsCompany

Vandaag win je een mooi verwenpakket uit The Body shop British Rose collectie. Heerlijk om even te genieten van een speciaal momentje voor jezelf.

The Body shop British Rose is en productlijn die gemaakt wordt van rozen die speciaal voor ze geteeld worden in Herefordshire Engeland. Op een milieu-award winnende kwekerij  middenin de Engelse countryside. Vervolgens worden ze met de hand geplukt, gedroogd aan de lucht en ter plekke geweekt in het frisse bergwater. Dit zorgvuldig uitgevoerde extractieproces levert de allerhoogste kwaliteit rozenessence voor deze collectie op.

The-Body-Shop-British-Rose-Petal-Soft-Bath-Foam-GoodGirlsCompany

The Body shop British Rose

Van The Body Shop ontving ik een heerlijk verwen pakket om te testen. Geen straf natuurlijk want al hun producten zijn heerlijk. Ze ruiken heerlijk. De verpakkingen zien eruit als kleine cadeautjes. En ze verzorgen je huid optimaal. Neem daarbij ook nog eens alle goede doelen waar deze winkelketen zich voor in zet en je begrijpt dat The Body Shop mijn hart sneller laat kloppen. Ik heb heel veel liefde voor hun producten. Zo ook voor het pakketje dat ik ontving. Hier zat The Body shop British Rose Petal Soft Bath Foam in. Een heerlijke badschuim voor een weldadig badritueel. Hij schuimt lekker en ruikt heerlijk.

The Body-Shop-British-Rose-exfoliating-body-scrub-GoodGirlsCompany

The Body-Shop-British-Rose-exfoliating-body-scrub_GoodGirlsCompany

The Body-Shop_British-Rose-exfoliating-body-scrub_GoodGirlsCompany

The Body shop British Rose exfoliating body scrub

Dezelfde geurtje tref je ook aan in The Body shop British Rose exfoliating body scrub. Een heerlijke scrub om dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding van je huid optimaal te stimuleren. Breng hem aan op de vochtige huid. Spoel het af en voila een rozenzacht huidje.

The-Body-Shop-Amazonian-Acai-Energising-Radiance-Mask-GoodGirlsCompany

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Verder bevatte het pakket nog The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask. Dit gezichtsmasker komt uit de facial masks collectie. Kenmerkend voor deze lijn is dat de producten gemaakt zijn zonder parabenen, silicone en/ of minerale oliën. Kortom het beste wat de natuur te bieden heeft. De jam achtige substantie ruikt onwijs lekker. Net zoals de superfood trend, doet dit masker ook veel voor je huid. Het scrubt het en laat een subtiele jeugdige glans achter. Het potje bevat 75 ml.

The-Body-Shop-black-musk-perfume-oil-GoodGirlsCompany

The Body Shop black musk perfume oil

En als laatste mocht ik ook nog The Body Shop black musk perfume oil proberen. Deze is ook nog verkrijgbaar als eau de toilette en parfum. Musk is een van de sterkste natuurlijke geuren. Maar omdat The Body Shop cruelty free is, heeft het de best diervriendelijke musk die er verkrijgbaar is gecombineerd met zoete ingrediënten voor een optimale sensuele geur. Het potje heeft een opvallende vorm en binnenin zit een pipetje waardoor je heel gedoseerd de olie uit het flesje kan halen.

 • Topnoten: Bambinella peer, roze peper en bergamot
 • Hartnoten: marsepein, amandel, zoethoutwortel en gourmandakkoord
 • Basisnoten: zwarte vanille, zwarte musk, patchouli en vetiver

Ik vind het een lekere geur die zich langzaam opbouwt en intenser wordt.

The-Body-shop-British-Rose-Petal-Soft Bath-Foam-GoodGirlsCompany

Liefs Josan♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Jennifer Lee
  22 december 2016 at 18:08

  Super fijn ! Doe enorm graag mee! Heerlijk verwennen met dit pakket!

 • Reply
  brants
  21 december 2016 at 15:58

  leuk pakketje voor mijn vrouwtje zal deze producten wel heerlijk vinden

 • Reply
  anita kempenaers
  21 december 2016 at 15:57

  ken de bodyshop wel maar nog producten gekocht dus wil ik ze wel eens uitproberen

 • Reply
  Linda Smeets
  20 december 2016 at 17:56

  Pure verwennerij tijdens dat ene beetje me-time! 😍
  Kortom, ik doe graag mee!
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter en heb de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Liesbeth
  19 december 2016 at 17:22

  Heerlijkheid voor mij! Ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Coloured Goodies, donkere poppen, Afrikaanse kleding en meer
  18 december 2016 at 20:28

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany
  18 december 2016 at 16:01

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem - GoodGirlsCompany
  17 december 2016 at 16:01

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  M.J.H.
  17 december 2016 at 15:15

  ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Burkley verzorgingstas, stijlvolle luiertassen voor moeders
  16 december 2016 at 16:02

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  Review Aussie Frizz Miracle met kroeshaar - GoodGirlsCompany
  15 december 2016 at 22:26

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  Judith
  14 december 2016 at 22:19

  Oh heerlijk, geen zielige verhalen want die worden gedelete HOERA want die hebben mij er toch vaak van weerhouden om uberhaupt met winacties in het algemeen mee te doen. Op de een of andere manier dacht ik dan toch altijd dat die wel zouden winnen.
  Anyway. The body shop, een van de eerste winkels waar ik als tiener heen ging voor lekkere spullen omdat ze dierproefvrij waren. Helaas zijn ze hier uit de winkelstraat verdwenen en daarmee ook een beetje uit mijn beeld. Toen ik je winactie voorbij zag komen had ik dan ook even een ‘oh ja’ moment. Ik zou graag weer ‘s genieten van hun producten dusss ik waag een kansje!

 • Reply
  Luisa Hansen
  14 december 2016 at 21:22

  Heerlijk, the body shop! Ik ken heel veel mensen die deze lijn wel kunnen waarderen denk ik, maar gelukkig zit er genoeg in dit pakket 🙂

  Ik volg je al een tijdje op insta, zie nu dat je je doel al voorbij bent zelfs, tof.

 • Reply
  Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker - GoodGirlsCompany
  14 december 2016 at 21:21

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  14 december 2016 at 16:10

  Lijkt me heerlijk! Ik vier kerst dit jaar zonder vriend/man, tijd voor mezelf! Daar kan ik dit heerlijke pakketje zeker voor gebruiken. Ik ben enorm benieuwd! British rose lijkt me een fijne lijn. Stappen zijn uitgevoerd! Duimen maar

 • Reply
  Treets Traditions healing in harmony - GoodGirlsCompany
  13 december 2016 at 16:09

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  Jolein koolske
  13 december 2016 at 14:14

  Oh ja lekker voor als ik even lekker mama tijd heb  Ik zie het al voor me, Lekker in bad liggen met een tijdschift een zak m&m’s en wat te drinken. Heeeeeeerlijk hahahah

 • Reply
  De voordelen van elektrisch poetsen - GoodGirlsCompany
  12 december 2016 at 16:21

  […] Win een The Body Shop British Rose verwenpakket […]

 • Reply
  melissa
  12 december 2016 at 15:20

  Lijkt me heerlijk; ik ga me hiermee opsluiten in de badkamer hoor! ik waag graag een kansje en volg ook via instagram. liefs melissa

 • Reply
  Marianne V
  11 december 2016 at 23:56

  Dat ziet er zo zalig uit! Ik doe zeker mee!

 • Reply
  Milusca
  11 december 2016 at 21:15

  Whoop whoop!!! Doe heel erg graag mee. Wat een verwennerij,heerlijje pakket goed om de komende dagen te ontspannen💆💆💆 heerlijk..🎁🎀🎄❄⛄🎀🎁

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!