Bloggen Lifestyle Persoonlijk

Terugblik op mei

1 juni 2015
Terugblik op mei-GoodGirlsCompany-persoonlijke records en doelen-6 jaar goodgirlscompany

Het is al weer de eerste van juni. De afgelopen twee dagen ben ik niet echt aan bloggen toe gekomen. Maar dat maak ik vandaag in deze terugblik op mei goed.  Het schijnt sommige kersverse moeders aan inspiratie te ontbreken. Bij mij was dat niet het geval. Met een 11 dagen oude baby is het wel weer even zoeken naar de balans. Er waren blogposts die ik typte terwijl ze rustig op mijn borst lag te slapen. Maar ik wil ook niet elke avond druk bezig zijn met mijn blog. Soms kies ik er liever voor om de avond vroeg onder de wol te kruipen met baby. Lekker te knuffelen en een goede nachtrust te hebben.

Mei was een bijzondere maand. Allereerst bestond GoodGirlsCompany natuurlijk 6 jaar. Dat moest ik natuurlijk vieren met de mensen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt: mijn lezers. Ik  organiseerde een speciale Giveaway: lezers konden schoenen van Develab winnen. Een actie waar veel lezers massaal aan mee deden op Facebook.

Persoonlijke records

Maar mei was een maand waarin meerdere records gebroken werden. Zo zit ik nu al op 54208 pageviews voor 2015! Terwijl ik vorig jaar voor heel 2014 44031 haalde. Ik ben benieuwd waar de teller in december staat. En of de relatief rustige zomermaanden ook veel bezoekers brengen. Ook brak ik het record met 14580 pageviews. En bereikte ik het meest aantal bezoekers per dag in deze maand. Het kon natuurlijk ook niet anders dan dat de geboorteaankondiging van Miss C. veel leuke reacties zou geven.

Na de pauze van anderhalf jaar ben ik blij om te zien dat ik er goed aan heb gedaan om het bloggen weer op te pakken. Het koste even tijd om mijn eigen vorm te vinden. En ik zeg ook nog niet dat ik het helemaal gevonden heb. Ik ben nog steeds bezig mijzelf opnieuw uit te vinden en te kijken wat bij mij past. Maar de statistieken tonen dat ik op de goede weg ben.

In de media

Naast dat mijn eigen blogposts goed werden gelezen, was ik deze maand ook een aantal keer te vinden op andere blogs en fora. Zo stond mijn babykamer in de leuke rubriek van collega mama blogger Dineke. Op haar hippe blog Lippenstift en Luiers. Maar was ik als klap op de vuurpijl ook nog te vinden op Het Moederfront. Hier lees je mijn verhaal als thuisblijfmoeder.

  • Reply
    Tamara
    1 juni 2015 at 16:00

    Wat leuk on te lezen dat het zo supergoed gaat met je blog!! Knap hoor dat je het volhoud met een baby, ik ben heel benieuwd hoe dat hier straks gaat!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Een kijkje in ons leven