Lifestyle Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Terugblik Feel Good & Shop Event in Veghel

22 maart 2018
Feel Good & Shop Event 2018

Tijdens een van de koudste dagen van deze winter, reisde ik samen met Miss C af naar de Proeffabriek in Veghel. Op deze toplocatie vond het Feel Good & Shop Event 2018 plaats. Terwijl de ijzige wind buiten waait, vinden wij warmte binnen.

De dag begon vroeg. Ik slaap namelijk al weken vreselijk slecht. De kinderen houden mij niet wakker. Ook heb ik geen last van het gesnurk van mijn man. Maar op de een of andere manier, wordt ik al weer weken om 5 uur ’s ochtends wakker. Ook deze dag is niet anders.  Om 5 uur ben ik al wakker en om 5.45 uur geef ik de poging op om in bed te blijven liggen. Terwijl de rest van het huis nog in diepe slaap gehuld is, edit ik verschillende video’s van het The Script concert van 2 dagen eerder.

Video Feel Good & Shop Event 2018

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Feel Good & Shop Event in Veghel

Feel Good & Shop event 2018

Zoals de naam al aangeeft, is het Feel Good & Shop event een event waarop je gezellig even kan winkelen. Je hoeft nog niet eens wat te kopen, maar dikke kans dat je niet zonder geld uitgeven langs de verschillende kraampjes kan slenteren. Er zijn stand van allerlei leuke winkels, bedrijfjes en webshops aanwezig. De producten variëren van kinderkleding en spulletjes, sieraden, thee, handgemaakte fudge, stationary, lifestyle spulletjes tot retro speakers. Om die nostalgische jaren 60 sound weer in huis te halen zonder concessies te doen aan de moderne techniek.

no waste design

Feel Good & Shop Event GoodGirlsCompany

De Proeffabriek in Veghel

Het Feel Good & Shop Event 2018 werd in Veghel gehouden. Als het op plaatsen beneden de grote revieren aankomt, heb ik echt een Aardrijkskundig zwart gat. Ik was dan ook blij verrast dat dit plaatsje op nog geen 40 minuten van mijn woonplaats ligt. Er naar toe rijden ging dan ook gesmeerd. Eenmaal op locatie keek ik mijn ogen uit. De Proeffabriek in Veghel is echt een toplocatie. Het is een verzameling van verschillende bedrijven die allerlei lekkere producten verkopen. Zo vind je er overheerlijke taartjes, een bierspecialist, streekgerechten, biologische producten, limonade museum en een Jumbo foodmarket.

Op zowel de beneden als bovenverdiepingen is van alles te zien. Samen met Miss C dwaalde ben ik over de galerij gedwaald. Geweldig was het! Heerlijk anoniem terwijl wij goed zicht hadden op de bedrijvigheid beneden ons.

Feel Good en Shop Event in proeffabriek

Feel Good & Shop Event in proeffabriek

Mijn favoriete standjes tijdens Feel Good & Shop

Voor Miss C kocht ik een houten telefoontje bij Atelier Kiddies. Hier hadden ze ook hele leuke maillots en andere hippe baby- en kinderspulletjes. Ook raakte ik aan de praat met de eigenaresse van Girlgang. Een kinderlabel met uniseks kleding voor meisjes. Het leuke is dat het merk ook een tegenhanger heeft voor jongens: boygang.Ook Quefem verdient een plekje in dit rijtje. Wat een heerlijke shop vol hippe lifestyle spulletjes.

Ook duurzaamheid is een thema die voorbij komt op het Feel Good & Shop event. Bij de stand van No waste design hebben ze de meest leuke duurzame, hippe en betaalbare producten. Maar ook de houten telefoonhoesjes vond ik persoonlijk echt ontzettend mooi. En als je een mooie fotoshooot wil doen als stel of met je baby moet je echt even contact opnemen met Janine Riddy

Terugblik Feel Good & Shop Event in Veghel

Food Trucks

Van al dat winkelen, kijken, ervaren en genieten krijg je ook honger. Gelukkig kon je op het Feel Good & Shop Event ook eten kopen bij een van de hippe food trucks. Zo probeerde ik een witte chocoladetaart en Miss C een cupcake van Theetantes. Mijn taart was onwijs lekker, maar ook erg machtig. Ook deelde ik een tosti met peuter en dronk ik een lekker kopje thee. Maar als je wilde kon je ter plekke een glaasje wijn halen.

Terwijl het buiten vreselijk koud was, hing er binnen een ontspannen warme sfeer. Dit kwam mede door de dromerige zang van Nicole van Hoof.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Nicole van Hoof
    22 maart 2018 at 19:51

    Mooi artikel! En bedankt voor je mooie compliment! x Nicole

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]