Fashion Moeder & Kind Spelen

Tassen van Duifhuizen

7 oktober 2015
Tassen voor vrouwen Michael Kors-Guess-Myomy

De meeste dromen zijn bedrog, maar voor mij dus niet. Sinds ik kinderen heb, kom ik om in de tassen. Voordat je nu je partner gaat chanteren met “zie je nou wel die moeder heeft ook….”, kun je eerst beter even verder lezen. De tassen zijn namelijk niet van mij maar van mijn kinderen. Als aanstaande mama kocht ik natuurlijk een hippe verzorgingstas. Daarna was ik niet meer te houden. Acht jaar later telt ons huishouden verschillende tassen die allemaal een ander functie hebben. Ik noem er een paar: zwemtas, gymtas, sporttas, ballettas, rugtas en een linnen tas omdat ik probeer groen te doen.

Rugtassen voor kinderen-Rugzakken-Duifhuizen

Zoals je ziet is dit een hele bonte verzameling tassen. Menig man zal hoofdschuddend zeggen dat ik er niet zoveel nodig heb. En kijk, daar maken mannen dus een denkfout. Dat heb ik wel. Mijn kinderen laten wel eens iets in hun tas zitten wat ik ook pas veel te laat ontdek waardoor het ding in de wasmachine moet. Smijten hun tas ergens in een hoekje zonder kijken of vergeten er hun zwemkleding uit te halen. Wat de reden ook is: er is geen probleem dat een nieuwe tas niet kan oplossen. Dus was ik heel blij dat ik van Duifhuizen 2 geweldige tassen kreeg die meteen zijn ingelijfd als school- en crèchetas.

Goedkope kindertassen-tassen

Schooltassen van Duifhuizen

Zoals ik al eens deelde heb ik een zwak voor Kidzroom. Uit ervaring weet ik dat deze rugzakken namelijk meerdere jaren mee gaan. En laats Duifhuizen hier nu een uitgebreide selectie van hebben. Met prints die geschikt zijn voor baby’s en stoere tieners.

Michael Kors tassen-Fab tas-tassen van Guess-

Voor Miss C kocht ik een leuk tasje met print van Noachs ark. Kidzroom staat bekend om zijn verlengde labels waarmee je de tassen makkelijken kan openen en sluiten. Dat geldt ook voor dit exemplaar. Door de verschillende vakken is er ruimte voor alle spulletjes die ze meeneemt naar het kinderdagverblijf. Bekers met gekolfde melk, reservekleertjes, een kinderopvangboekje. Maar ook haar inbakerdoek wanneer deze eens gewassen moet worden.

Duifhuizen tassen-GoodGirlsCompany

Miss G zit inmiddels in groep 6. Dat merk je. Beetje bij beetje krijgt ze er ook steeds meer oog voor wat haar klasgenootjes hebben. Onder de meiden is de rugtas uit. Het moet een mail man bag zijn. Je weet wel met een brede band die je over een schouder kan hangen en een grote flap die je tas mooi afsluit. Wel in mint want dat past mooi bij de tas van haar zusje. Ik vond een geschikt exemplaar bij het merk Zebra. Leuk voor een tiener en ook erg meisjesachtig.

Leuke tassen voor kinderen-GoodGirlsCompany

Bag it up!

Maar naast tassen voor je kinderen kun je bij Duifhuizen natuurlijk ook terecht voor een hippe tas voor jezelf.  Net zoals mijn kinderen kan ik er namelijk ook wat van. Een tas wordt afgestemd op de gelegenheid en natuurlijk mijn kleding. Voor vrouwen heeft deze online winkel mooie damestassen van het hippe merk zoals Pauls Boutique, fab, Armani Jeans, Michael Kors, Guess en Myomy. En, okay voor je partner zijn er ook nog herentassen.

Duifhuizen tassen-GoodGirlsCompany-Zebra

Ook wanneer je geen tas nodig hebt, is Duifhuizen zeker een bezoekje waard. Zo kan je er ook terecht voor mooie fashionable portemonees, koffers en paraplu’s. Duifhuizen heeft 27 stenen winkels verspreid over heel Nederland. Maar je kan natuurlijk net zoals wij ook gewoon online een mooie tas bestellen. Dan heb je hem mooi verpakt binnen een paar dagen thuis.

tassen van Duifhuizen-Zebra tas-GoodGirlsCompany

Grote vakken zodat ze veel kwijt kan.

Heb jij ook echt een apart tasje voor alles?

*Dit blog is een samenwerking. Bekijk mijn voorwaarden voor mogelijkheden om samen te werken.

 • Reply
  judith
  9 oktober 2015 at 08:43

  Hier ook tassen vol met tassen.. echt veel te weinig nog 😀

  • Reply
   Josan
   9 oktober 2015 at 09:09

   Dit is echt zo herkenbaar voor vrouwen

 • Reply
  Bertine
  8 oktober 2015 at 22:30

  aah wat een super schattige tassen zeg<3

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 22:50

   Dank je wel Bertine

 • Reply
  Romy
  8 oktober 2015 at 18:43

  Leuk geschreven! Ik ben al tijden op zoek naar een vervanging voor onze saaie luiertas, dus ga me eens verdiepen in een nieuwe. Zo te lezen loop ik namelijk al minimaal 3 exemplaren achter. 😉

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 22:49

   Haha zo kan je het ook zien 😉

 • Reply
  Kiran
  7 oktober 2015 at 22:34

  oooohhh….tassen, laat m’n man het maar niet horen! Ook ons kuikentje heeft al een flinke verzameling tassen, en mama blijft maar bijkopen! Zelf ben ik op het moment heel budget-verantwoord en lekker groen aan de wandel met een canvas beachbag (model dan hé…een beachbag in de herfst zou raar zijn)

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 06:42

   Haha zo herkenbaar 🙂 op je kinderen bezuinig je niet

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!