Persoonlijk Tags

Tag: wat zou je niet kunnen missen

8 maart 2015

Omdat ik vanochtend weer eens extreem vroeg wakker was, ging ik even wat blogs lezen. Onder het genot van  een ontbijtje lekker ontspannen de belevenissen van anderen lezen. Zo kwam ik op het blog van Linda de Tag ‘Wat zou je niet kunnen missen’ tegen. Zij had hem weer van Laura en Shirley. Nu heb ik nog nooit meegedaan aan een tag, maar ik zie steeds meer bij bloggers. En ik lees ze ook graag. Het is natuurlijk ook erg leuk om op die manier de persoon achter het blog te leren kennen.
Nu is mijn blog ‘all about’ uit mijn comfortzone stappen en echt leven.

Ja, ik kan blogsposts schrijven over meisjeskleding en babyspullen. Af en toe schrijf ik in mijn diary iets meer over mijn dagelijkse belevenissen, maar verder ben ik niet erg persoonlijk. Daarin zoek ik nog steeds naar de juiste balans en wat voor mij ‘goed voelt’. Maar omdat je ergens moet beginnen, hierbij mijn eerste Tag: wat zou je niet kunnen missen… .

Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer?
Een ligbad! Het heet toch niet voor niks badkamer?! Van die paar keer dat ik een huis kocht, was dit voor mij een harde eis. Geen ligbad? Dan gaat de koop ook niet door. Zelf maak ik graag gebruik van een bad. Ook vind ik het handig om mijn dochters in te doen. Vaak willen ze dan samen. Ze kunnen uren zoet spelen terwijl ze bekertjes vullen en poppen wassen.

Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer?
Mijn bed. Zonder moet ik op de grond slapen. Dat heb ik tijdens de verhuizing 2 weken gedaan omdat de levering van mijn nieuwe bed even op zich liet wachten.  Toen was het prima. Maar nu ik 28 weken zwanger ben, slaap ik liever gewoon niet op de grond.

Wat zou je niet kunnen missen op tv?
Eh, ik kijk eigenlijk helemaal niet zoveel TV. Ik mag overdag graag 19 kids and counting kijken. Daar gaan mijn dochters en ik echt voor zitten. De rest van de week kijk ik amper televisie. Tenzij mijn man wat kijkt en ik de rust heb om mee te kijken. Ik vertrek vind  ik vaak wel geinig, maar dat kijk ik dan samen met Twitter aan. Hilarisch al die opmerkingen over de deelnemers. Meestal zijn die leuker dan het programma zelf.

Wat zou je niet kunnen missen in je snoepkast?
In onze voorraadkast ligt eigenlijk nooit snoep. Tot ergernis van de vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderen. Dat klinkt heel ‘goody, goody’. Maar als ik snoep heb, is het op voordat ik het weet. Dus wat ik niet heb, kan ik ook niet opeten. In plaats daarvan snijd ik liever een extra stuk komkommer, geef ze van die mango stukjes of maak een smoothie voor ze.

Wat zou je niet kunnen missen op de kamer van je aartsvijand?
Een scherm die al mijn ‘het gras is groener’ momenten afpeelt. Dat geeft natuurlijk een vertekend beeld. Ik heb ook baaldagen of dat alles in het honderd loopt. Toch zou ik het grappig vinden als mijn aartsvijand alleen ‘my picture perfect life’ zag.

Wat zou je niet kunnen missen in het donker?
Licht, ook al kan ik redelijk tegen donker. Ik slaap graag in een pikdonkere kamer. Met van die luiken zodat het om 12.00 uur ’s middags nóg donker is. Ik vind het super irritant als mijn slaapkamer te licht is want dan word ik altijd heel vroeg wakker.

Wat zou je niet kunnen missen in je make up stash?
Make-up van Black Opal. Deze make-up is speciaal gemaakt voor de donkere huid, waardoor de teint van foundations, conceilers en poeders precies is afgestemd op mijn huidskleur. Ik gebruik niet dagelijks make-up maar als ik het gebruik, wil ik dat het natuurlijk aanvoelt en bij mij past.

Wat zou je niet kunnen missen in de spiegel?
Mijzelf. Het zou raar zijn als ik mijzelf niet in de spiegel zou zien.

Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend(in)?
De klik. Het gaat mij er niet om dat ik mijn beste vriendinnen dagelijks spreek, maar als we bij elkaar zijn wil ik haar graag van hart tot hart spreken. Het gevoel hebben dat ondanks drukke schema’s de tijd voor ons heeft stilgestaan. Dat heb ik met een paar vriendinnen en dat vind ik heel bijzonder.

Wat zou je niet kunnen missen in je handtas?
Mijn mobiel. Niet omdat ik nu zoveel app, bel of overal bereikbaar wil zijn. Soms kies ik er ook heel bewust voor om dat even niet te zijn. Maar ik wil wel iemand kunnen bereiken in noodgevallen en dan niet van de goedheid van anderen afhankelijk zijn.

Wat zou je niet kunnen missen bij je geheime boek/kist/kast..?
Dat blijft geheim. Anders is het natuurlijk geen geheime boek/kist of kast… .

Wat zou je niet kunnen missen op je muur?
Sinds de verhuizing ben ik nog steeds op zoek naar het perfecte kunstwerk voor de woonkamer. Er hangt al wel wat, maar we vinden allebei het gevoel dat het nog niet af is. Maar ik ben ook wel weer zo kritisch dat ik niet alles aan mijn muur wil hebben. Dan heb ik er liever niks hangen. Ik heb een mooi schilderij van mijn dochter. Een foto op hout van de andere dochter en over enkele weken zal ik nog een zwangerschapsfotoshoot laten doen. Waarschijnlijk doen we ook nog wel een newborn fotoshoot en een gezinsportret.

Nu weet je wat ik niet kan missen, maar wat kan jij niet missen? Laat een reactie achter of vul deze tag in voor je eigen blog.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!