Lifestyle Mama

Sweethearts pins van Little Elephant

4 juli 2017
-Sweethearts_Little_Elephant_GoodGirlsCompany

Little Elephant maakt spulletjes die je een positieve gevoel geven. De Sweethearts collectie is hun nieuwste aanwinst om iemand een hart onder de riem steken, geluk te wensen of gewoon te laten weten dat je trots op haar bent.

Sweethearts_Little_Elephant_GoodGirlsCompany

Een stukje waardering uitspreken doen we meestal alleen bij speciale momenten. Daarnaast zijn we er ook niet allemaal goed in. Je kan je soms best opgelaten voelen. Maar je hart laten spreken juist op die momenten die misschien alledaags of onverwacht zijn, kan juist een enorme impact hebben. Voor degene die de waardering ontvangt als voor jou. Delen maakt gelukkig.

Inhoud van dit blog

Little Elephant Sweethearts collectie

Na de Leef! Kleurvolle Happines kit en de morsecode armbanden, is de Sweethearts collectie alweer het derde item met een gouden randje, De serie bestaat uit mooi vormgegeven gelukshartjes met een bijzondere betekenis. De gelukshartjes zijn speciaal en zien er ook nog eens erg leuk uit. De pins met sprankelende glitters bezorgen de ontvanger een instant blij gevoel. Leuk om cadeau te geven aan je hartsvriendin, iemand die wel een oppepper kan gebruiken of als geluksbrenger voor een examen, rijbewijs of belangrijke sportwedstrijd.

-Sweethearts_pins_van_Little_Elephant_GoodGirlsCompany

Zo gebruik je Sweethearts pins

Je kan de goudkleurige pins op verschillende manieren gebruiken. Speld er bijvoorbeeldd een aantal op je tas of jasje. Zo herinneren ze je aan de leuke dingen in het leven. Of geef een gelukshartje cadeau aan iemand die het nodig heeft. De hartjes hebben elk een eigen kleur met een unieke betekenis. Zo staat het witte hartje voor dromen, intuïtie en wensen. Het zwarte hartje staat voor kracht en het groene hartje staat voor gezondheid en geluk.

sweetheart-pin-love-roze_GoodGirlsCompany

Betekenis van de Sweethearts pins

De Sweethearts collectie is een eigen ontwerp van Little Elephant. Dankzij namen als ‘Hapiness Geel’, ‘Love Roze’ en ‘Balance Blauw’ is er voor elke gelegenheid een passend speldje verkrijgbaar. De hartjes uit de Sweethearts collectie zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen voor € 8,95 per stuk. Ze worden feestelijke verpakt zodat je echt een klein cadeautje Hebt. Daarnaast worden ze geleverd met een bijpassende aquarel kaart.

Wie zou jij geluk willen wensen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.