Tags

Sweater Weather Tag

1 november 2015
Sweater weather Tag-GoodGirlsCompany-

Het is najaar. Dat is afzien want volgens mij is er geen grotere koukleum op deze wereld dan ik. Het liefst doe ik een winterslaap en ga ik over een maand of 6 pas weer naar buiten. Maar helaas, zo werk het niet. Er zit niks anders op om met opgeheven hoofd de kou te trotseren. Maar wel voorzien van een aantal laagjes…of 5. Toen ik de Sweater weather tag zag, moest ik daar natuurlijk iets mee doen. Lees wat ik doe om het najaar wat aangenamer te maken

Tag Sweater weather-GoodGirlsCompany-winter

WAT IS JE FAVORIETE GEURKAARS?
Ik houd geurkaarsen met een warme geur. Momenteel heb ik iets van sinaasappel. Maar ook cranberry of kaneel vind ik lekker. Eigenlijk alles wat warm en kerstachtig ruikt.

KOFFIE, THEE OF WARME CHOCOLADEMELK?
Ik lust geen koffie dus die valt af. Warme chocolademelk vind ik lekker, maar drink ik vooral graag buiten de deur. Dus dan wordt het thee. In de winter drink ik andere theesoorten dan in de zomer. Winterthee vind ik lekker en ook sterrenmunt gaat er goed in.

PAS JIJ JE MAKE-UP ROUTINE AAN IN HET NAJAAR?
Ik gebruik meer hydraterende beauty producten. Ik heb namelijk best wel een droge huid van mijzelf en als ik daar niks aan doe, gaat het enorm jeuken. Dus smeerseltjes met een lekkere geur vind ik heerlijk. Make up doe ik niet echt anders. Nou ja het kan wel zijn dat ik een extra feestelijk nagellakje gebruik.

WAT IS JE FAVORIETE ETEN TIJDENS DE FEESTDAGEN?
Apple crumble toetje. Vooral als ik hem zelfgemaakt heb. In de winter gaan er bij ons heel wat appels doorheen want ik vind altijd wel een excuus om een appeltaart, apple crumble of appelflappen te maken. En om te eten natuurlijk.

MUTS OF SJAAL?
Sjaal. Ik draag wel eens een must, maar een mooie sjaal kan ik ook op mijn werk dragen als het koud is, een muts is net iets minder praktisch.

WAT IS JE FAVORIETE WINTERTRUI?
Ik heb een zalmroze trui waarop staat ‘fallen angel’. Dat is eigenlijk ook meteen mijn favoriet omdat ik best wel veel vesten draag.

WAT IS JE MUSTHAVE NAGELLAKKLEUR VAN DIT NAJAAR?
Ik houd van bruintinten. Chocolade tot goudbruin, het maakt mij niet uit als het maar mooi staat bij mijn huid.

LAARZEN OF UGGS?
Laarzen. Uggs vind ik echt niet mijn ding. Die dingen zie je het hele jaar door. Ook als het bloedheet is, zien sommige vrouwen kans om hun voeten in die dingen te wurmen. Het ergste vind ik nog wel mannen op Uggs.

WAT IS HET LEUKSTE AAN HET NAJAAR?
Kerstvakantie! Gewoon een aantal dagen niet werken en geen kinderen in de de donkere kou naar school brengen terwijl ze eigenlijk helemaal niet willen.

HEB JE EEN FAVORIET LIEDJE DIT NAJAAR?
Ja, All I want for Christmas van Mariah Carey. Daar kun je wat mij betreft niet vroeg genoeg mee beginnen.

Tot zover mijn antwoorden op de Sweater Weather Tag. Wat vind jij fijn aan het najaar?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Een kijkje in ons leven